Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Pēdējos gados jaundzimušo skaits Latvijā sarūk par 10% gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kas ar to domāts?
k
«Tas ir tāds diezgan vīrišķīgs skatījums - ir būtiski, ka izmirstam, to uztver kā vērtību jautājumu, bet trūkst praktiskas pieejas.» Cilvēki tik daudz mācās, lai tik gudri pateiktu..... Egoisms ir tas, kas liek cilvēkiem izmirt. Tā vājprātīgā sevis mīlēšana, ko slavina visos žurnālos un masu mēdijos. Neviens vairs nemāk un negrib uzupurēties. Neesmu kristīgā un ticīgā, bet zinu, ka taisnība ir Rainim - dodot gūtais neatņemams.... Mani bagātina tas, ko esmu devusi citiem, nevis tas, ko no citiem savākusi. Man gan ir tikai trīs bērni - ar atbildību par viņu nākotni. Vairāk šai valstī nav iespējams, lai nenonāktu starp atkritumiem. Protams, ar izņēmumiem starp visbagātākajiem, kuri varētu atļauties arī visus 10 bērnus.
realiste
r
Pasauli tie cilvēku miljardi ir tā piecūkojuši , ka labāk tiem bērniem nedzimt . Eiropai cilvēku pietiek pilnīgi , ja visi strādātu , nevis dzīvotu no pabalstiem un impotrtētu melnstrādniekus darbiem ,kurus paši negrib darit. Jāuztraucas par pasaules pārapdzīvotību nevis cilvēku izmiršanu. Vājprātīgos tempos ciolvēki vairojas tur, kur cilvēkiem vienīgā piejamā izprieca ir seks, kur cilveki līdzigi kā dzivnieki ar vienu vēlmi -paēst un vairoties.
ne jau tikai
n
Jaundzimušo skaits sarūk visā Eiropā, īpaši Austrumeiropā un Krievijā. Paldies materiālismam un feminismam!
jans
j
Par tik procentiem katru gadu izzūd lauku iedzīvotāji.Nav lauku vides,nav genofonda atražošanas.Nebūs Latvija.Pilsētās vienmēr dzimis maz bērnu.
to >>>
t
RDzN statistika ir bēdīga šogad no janvāra līdz martam bijušas 1421 dzemdības, kas ir par 75 mazāk nekā pērn šajā laikā. ----------------------------------- 'Brīnos, ka uz to gaļas kombinātu vēl iet kāda dzemdēt ...
negodīga persona
n
Sociālantropoloģe Aivita Putniņa ir negodīga. Tad, kad viņai, kā strādājošai personai nemaksāja vecāku pabalstu, tad viņa vērsās Satversmes tiesā, savukārt tad, kad viņai šis jautājums vairs nebija aktuāls, tad viņa atbalsīja Labklājības ministrijas kampaņu pret vecāku pabalstu izmaksu strādājošām personām
PMJS
P
"dzimstību kavē nestabilitāte, nedrošība par nākotni, paaugstinās nodokļi, samazinās pabalsti, nav drošības, ka tā neturpināsies"------------- vislielākā dzimstība ir valstīs ar lielu nestabilitāti un nedrošību, kurās nav praktiski nekādu pabalstu, bet ir pilnīga drošība, ka tā turpināsies!
tritons
t
lūdzu!
nekā personiska...
n
..'''paldies'''..visiem bezbērnu '''vienotājiem''!!! ar jūsu darbošanos tā drīz saruks par 90%!!!!
Oskars
O
Pat šeit nevar uzrakstīt GODĪGUS ciparus , jo īstie ir 81% .....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas