Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Pie darbiem!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dace
D
Tā nu gan taisnība: >Līdzīga situācija vērojama arī civilajā sektorā. Vai Latvija nevarētu tikt pie dažādiem ASV militārā resora pasūtījumiem, ja vien gribētu? Vai nevarētu sapulcināt septiņus astoņus kokapstrādes uzņēmumus un noslēgt liela apjoma piegāžu līgumus? Taču tas nenotiek, jo nav nedz politiskās gribas, nedz arī vēlēšanās strādāt vairāk. «Augšām» ir labi tāpat, bet strādnieks, kurš vairs nevar nopelnīt pat 300 latu, brauc uz ārzemēm." Latvijas biznesa iespējas šajā jomā tiek lobētas cītīgi un ar rezultātiem. Ar to nodarbojas gan ĀM, gan AM, gan mūsu vēstniecība. Cita lieta - cik bieži mūsu uzņēmumi ir gatavi ilglaicīgiem un apjomīgiem pasūtījumiem, kā arī caurspīdīgai uzņēmuma darbībai. Taču šajā jomā vairāki latvijas uzņēmumi tomēr veiksmīgi darbojas.
KLM
K
Kaut kā pēc atmaksātā brauciena uz Lībiju un tām propogandiskajām reportāžām, Jums Klimoviča kungs ilgi nāksies atmazgāties.... ........................................... ........................................... Piekrītu Jums - ja uz Lībiju dotos, piemēram, biedrs Urbanovičs, balts un pūkains, tad, pēc neapmaksāta brauciena atgriežoties, būtu tik pat balts un pūkains - atkristu vajadzība atmazgāties uz visām malām...
Ikijs
I
Amerika apcērpj savus militāros projektus un Tu te piedāvā Latvijai kaut ko nopelnīt ar Amerikas pasūtījumiem. Amerikai nav naudas. Vai Tavi Afganistānas braucieni Tev nav likuši saprast, ka Latvijai ar arābu zemēm un to tautu mentalitāti nav nekas kopīgs? Beidz sapņot. P.S. Vai šis ir Tavs vienīgais krekls ?(nomaini bildi).
hm
h
Paldies .
ass
a
vai tas magoņu lakstīgala arī kaut ko saprot
Memory
M
''(..)dalīties ar mūsu valsts pieredzi demokrātiskas valsts izveidošanas aspektos. '' - ?? Laba humora izjūta Klimoviča kungam - gluži kā Anglijas tiesu vīriem, kas aicina pašmāju ''bāleliņu'' padalīties pieredzē par iespējām ātri kļūt par miljonāru? Neizprot jau vēl dažs labs, kā Trubas Aivars, Kampēja un Buldozers spēja likumīgi ''valsts nozagšanu'' īstenot?
nuja
n
Pareizi jau. Tikai kas teica, ka šīs valsts vadītājiem kādreiz interesējusi ilgtermiņa attīstība ? Maksimums - 4 gadi, kamēr paši pie varas. Mērķis- nokampt sev pēc iespējas vairāk atvēletajā laikā.
demisija
d
Kristovskis darbojas Latvijas vardaaa, bet Latvija vinam tadas tiesibas nav devusi. Ne beglu uznemsanaa no Lampeduzas salas, ne Turcijas iestasanai Eiropas Savienibaa atbalstisanai. Kristovskis darbojas pilnigi preteji tautas un Latvijas valsts interesem. Sadus jautajumus nedrikst izlemt vienpusigi chomu pusdienas.
ha
h
latvijas politiķi tikai spēs vienu - nosūtīt armiju... tā streikot nevar - būs vai nebūs gatava šim uzevumam, bet brauks... virzīt kādas politiski ekonomiskās sarunas mūsu politiķiem vienkārši prāta nepietiek...
No malas
N
Kaut kā pēc apmaksātā brauciena uz Lībiju un tām propagandistiskajām reportāžām, Jums Kļimoviča kungs ilgi nāksies atmazgāties, lai Jūs uztvertu kā autoritāti. Tagad Jūsu rakstus kādu laiku pat negribas lasīt. Godu zaudēt ir viegli, bet atgūt nesalīdzināmi grūtāk. Žēl, ka arī Jūs tik lēti pārdevāties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas