Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Piedzīvotā stresa dēļ nākamreiz cilvēki var nepieteikties strādāt vēlēšanu komisijās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Taatasir
T
lai pastrādā par biļešu kontrolieriem, ja vēlēšanu iecirknī grūti.
CILVĒKS
C
GRIBĒJU NOVELĒT CITĀ iecirknī, citā pilsētā, bet NEKAS NESANĀCA ! KAS PAR ŠO BARDAKU ATBILDĒS ??? zAUDĒJU LAIKU, NAUDU, BIJA SPIESTA BRAUKT 200 KM UZ SAVU IECIRKNI !
nieki !
n
Ja pacels algu, tad strādās.
Yan
Y
Jus vаrаt maksаt par 50 % mazак pаr еlекtroеnergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu – http://bit.ly/electrolv Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!
ivo
i
Pie mums mazpilsētā tur tiek tajās komisijās tikai domei pietuvināti cilvēki, pārsvarā visi, kas jau tur strādā tajā rajona padomē vai arī viņu radi. Parastie arī priecātos par to naudiņu, ko tur viņiem maksā. Bažas, ka tur trūks darbinieku, ir pilnīgi nepamatotas.
Ždanoka&Kalniete
Ž
Arī turpmāk bandītKremļa intereses EP pārstāvēs 8 parazīti nākušie no Latvijas svoloču un naclopu varzām. Stulbie pauri PSKP boļševiku uzdevumu atkal ir izpildījuši perfekti. URRRĀĀĀ.....
krievu cūka !
k
Ko tu vēl te meklē, krievnacist?
  • 1
  • 1
zhilkin.jame
z
Jus vаrаt maksаt par 50 % mazак pаr еlекtroеnergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu – http://bit.ly/electrolv Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!
Velta
V
Ka tik Latvanijas valdosa rezima bandit nav lielijusies, Latvanija Baltijas tigeris, Riga KA maza parize, Sigulda ka maza Sveice, Latvija tuvak KA Sveice, Latvanija ka kulturas supervalsts.....Latvanija ka IP supervalsts......bet visavalsti celi sabrukusi, tilti nobrukusi, nespej par velesanas normali noorganizet.......loti labi ir atmina ka si rezima LC zaglu banda meginaja uzmesties par tiktu starp Krieviju unrietumiem, krievi sos Latvanijas Indulisus Berzins di.st pasutija, Pabriks un Vikene nozaga Latvijas valsts teritoriju Abreni un to uzdavinaja Krievijai, cerot ielist Krievijai anusa, krievi Abreni panema un Pabriku un Vikeni izmeta atkritumu sudu bender.....tikai Latvnaijas banditiska rezima locekli izliekas ka neko tadu neredz...
Raita
R
Kurs tad radija sos stress un apatiju pret EP velesanam, ja ne tie pasi valsts ieredni, amatpersonas ka Cimdars un vina kranci? Cimdars, lai paspetu aplaupit Latvijas valsti riko kaut kadu bezjedzigu konkursu, lai jau no pasa sakuma ir skaidris visiem, ka velesanu bilitenus pie Latvijas pilsoniem vilabak, savlaicigi spetu nogadat tikai un tikai Latvijas Pasts, tacu, Cimdars un vina salasnas so uzdevumu uztic kaut kadai firmelei ar 340 000 eiro finansejumu no Latvijas valsts budzeta, liguma ir punks, kura ir noteikts, ja firmele neizpilda paredzeto darbu ta KA sodu maksa 10% no kopejas summas. Sada banditiska shema ir iespejama tikai saja Latvija, kura valda beztiesiskums, zagsana, korupcija pedejos 30 gadus.
Lote
L
Cimdara laikā nekas tamlīdzīgs nenotika, bet tagad CVK vadībā jau kopš marta atrodas Kristīne Bērziņa.
  • 7
  • 2
Gils>Raita
G
......Sada banditiska shema ir iespejama tikai saja Latvija, kura valda beztiesiskums, zagsana, korupcija pedejos 30 gadus. ____________________________________ Tā jums liekas tikai tāpēc, ka neko citu NEZINĀT.....
  • 5
  • 7
nu ja
n
kāds stress? nav ko čīkstēt, pats pieteicies un par to saņem naudu
MM
M
Stresa dēļ cilvēki var nepieteikties vēlētājos. Ierosinu loteriju, kurā visi kas balso, var vinnēt automašīnu. Aktivitāti apsolu!
Līdz vēlēšanām vēl tālu
L
stress aizmirsīsies, bet naudiņa vienmēr noder

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas