Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Neskatoties uz iebildumiem, Valsts prezidents izsludina pirmsvēlēšanu karstumā pieņemtos likumus

Pieliek punktu čekai un ātrajiem kredītiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Martinroze
M
sākti 17 kriminālprocesi par noziedzīgām darbībām, ko veica maksātnespējas administratori, šogad astoņos mēnešos – deviņi
Bijušais zemessargs
B
Beidzot parādīja , ka ir mugurkauls. Tos čekas maisus vajadzēja atvērt jau sen un bandītu aizdevējus vajadzētu vispār likvidēt.
Ukris
U
Muļķīt, paskaties! Pat šeit komentāros lielā interese par kredītiem ne taviem sapņu maisiem. Pēdējais istrebitjelis ir miris, nesodīts, jo viņu neviens negribēja sodīt kamēr varēja.
  • 10
  • 2
Ilona Kulda
I
Visiem jau sen ir apnikusi tā ņemšanās ar čekas maisiem un ātrajiem kredītiem
Iegaumē
I
Tu neesi visi.
  • 8
  • 7
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Sūds par tiem kredītiem, muļķiem nekad nekādi ierobežojumi nelīdzēs. Mani vairāk tie maisi interesē - vai tur ir iekšā arī no Dobeles un Preiļiem vai tikai no Rīgas? Ja tikai tie centrālie, tad par manu kaimiņu tāpat neviens neuzzinās.
tiesis
t
tie pat nav augljotaaji-tie-asinssunji,necilveeki-zinot,ka vinju nodarbe-Greeciiga.cilveeciski Puustosha-Pretiiga-tikai vienk-ljuazhiem rokas lauzosha-visu atnjemosha Deemonu perversa darbiiba-veersta laupiishanas-vardarbiigas izvaroshanas virzienaa!!! salaupiito atpakalj,maajokljus&visu ,kas ar varu mnemts-tiem,kam tas pieder!!!!!salashnjas aatrcredit shakaaljus-buuros&barot pa sundes caurumu mucaas!!!tie pashi shkeeles,kargini;Plauzhi vien ir..nav ko zheelot!!!
Rūdolfs
R
Beidzot ASV valsts departaments atsūtija instrukcijas un atļāva latvānim Vējonim tās publiskot! Ātrie kredīti tiks sašaurināti nevis aizliegti pavisam,tiks likvidēti konkurenti,ar lielu patosu,bet "savējie" turpinās krāpt tautu un maksāt atkatus valdošajai kliķei.Atkal viena aktiera teātris,lai novērstu uzmanību no patiesajām problēmām.
Scorseze
S
Kā jau minēju iepriekš, Latvijas krimināllikumā ir pants par augļošanu, kur noteikts ka augļošana ir noziegums, atliek ievērot šo likuma punktu. Smieklīgi būtu, ja saeima un prezidents sāktu ierobežot narkotiku nelegālo apriti (lai gan par šo jau arī nāk smiekli, jo paskatieties kas faktiski notiek) vai slepkavības, piemēram, slepkavot var bet teiksim no 12.00 - 12.30, nu tā, ierobežoti!:):):)
  • 6
  • 1
Puncitis
P
Tos kreditorus jabaz cietuma,maitas,cilvekiem izposta dzivibas,brauc prom.Esat noladeti kreditori!!
Scorseze
S
Latvijā ir likums (krimināllikumā) par augļošanu, kurā skaidri un gaiši ir rakstīts ka augļošana ir noziegums, neizpratni rada augļotāju ilgā darbība Latvijā un prezidenta "attapība" pasludinot likumu kurš ierobežo darbības kuras krimināllikumā ir definētas kā noziegums!:)
Andris Embutnieks
Paldies prezidentam ,kad pietika saprāts un izsludināja ātro kredītu ierobežošanas likumu.Vēl stingrāk vajadzētu ierobežot tos ātro kredītu devējus ,lai iznīkst pa visam viņi.Cik cilvēkus viņi ir iedzinuši parādu jūgos nepārbaudot ienākumus ,vai spēs adot.
Scorseze
S
Šāds likums Latvijā jau ir sen, jo krimināllikumā ir pants par augļošanu, kurš skaidri definē, ka "ātrie kredīti" ir noziegums, valstij atliek tikai to pildīt!
  • 24
  • 2
Party
P
Prezidents protams, ka izdarīja labu darbu, taču jāņem vērā, ka abas ātro kredītu bandītu lobētās partijas Vienotība un Par ir Saeimā un darīs visu, lai jebkādus ierobežojumus kredītu mafijai atceltu.
  • 18
  • 3
Opis
O
Manuprāt, auglošana ir aizliegta ar likumu. Nebanku kredītdevēju asinssuņi var iet meklēt muļķus citur.
Ja SAB
J
Ir kłuvis par čekas maisu iemītnieku drošības garantu, Dies pasarg mūs no tādas drošības iestādes!
Scorseze
S
Būsim godīgi, jebkuras ārvalstu ietekmes sekas uz šīm struktūrām (SAB un DP) ir katastrofa Latvijas neatkaribai un nav no svara vai šī atkariba ir no Krievija, ASV, Anglijas vai arī kādas citas valsts. Ja šīs struktūras nestrādā tikai un vienīgi Latvijas valsts labā, tas ir noziegums un nodevība!
  • 8
  • 1
...
.
Augļotāju bandas izsludināt ārpus likuma!!!
neuzdrīkstēties!
n
Rokas nost no A/Par sponsoriem!
  • 6
  • 17
Pirmsvēlēšanukarstums
P
pārvērtīsies pēc vēlēšanu karstumā... tomēr prezidenta izstrādājuma ieguvums būs niecīgs... .
Čekist-bāba Vaira
Č
Vajadzīgie Latvijas čekisti vēl ilgi jo ilgi paliks iekš to maisu Krievzemē. Daudz godam padarīts G24kredīti, BankaBaltija, Parex,Zviedru-Somu celuloze kirdik, LKB, .....un daudz priekš Kremļa vēl tā darāmā RailBaltic kaput, sili šņuk-ruk, latvjus migrācijā ta-tā,.....HappyEndā Latvijai pizdzec.
Vējonim CUDO!
V
Lai nebanku kreditētāji sūdzas kaut Trampam. Ātrie kredīti ir jāaizliedz un VISS. Lai ātrie kredīti priecājas, ka te nav Saudi Arābijā vai Katāra, tur šādu ātro kredītu īpašniekiem cērt nost galvas, pie mums auklējas. Ātrie kredīti ir augļotāju nelegāls bizness, kas, korupcijas dēļ valstī politiķu vidū, padarīts legāls. Latvija nav Nigērija, un ātrie kredīti šeit ir vispār jāaizliedz! Punkts!
Irlielāmērāticams
I
ka ātrie kredīti, tāpat kā plastmasa ir pati par sevi derīga lieta, bet... kā rāda pieredze... muļķiem nevar dot nedz vienu, nedz otru... .
  • 33
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas