Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Piesaka piecus politikas veterānus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paklausies, Vēsturiskais!
P
Raksti, ka viņu laikā nemaz tik slikti nebija, bet vai tad tu neatceries, vai tad tu nelasi komentārus, kur rakstīts, ka viņu laikā būtu aizgajuši tik tālu, ka sērkociņu kastīte maksātu 2 latus gabalā, jo toreiz algās atļāva maksāt, cik nu kuram prātā, galvā vai pakaļā tā doma rodas, bankām atļāva dot milzu aizdevumus cilvēkiem, kuri tā īsti nemaz lielākās naudas z'mes pat redzējuši nebija savā dzīvē un tā tālāk. Dabīgi, ka cilvēki šturmēja veikalus un automašinu tirgus, pirka esošus un vēl tikai projektā esošus dzīvokļus u.c. Savukārt veikalnieki tik cēla cenas. Tā kā pilnīgi iespējams, ka sērkociņi aizietu līdz 2 latiem par kastīti.
thriller
t
ZOMBIJI NĀK!
Vesturiskais
V
Vinu laikaa nemaz Tik slikti nebija, varbuut beigu posmaa.
Tie nav veterāni
T
Tie ir Latvijas nodevēji un sava labuma kampēji!
Maigurs
M
Nav saprotams, kāpēc šo bambaku sarakstā nav Nasing Spešela. Ko tad viņi taisās likt par tieslietu ministru? Pārējo ministru amatos Spešels ir jau pabijis. Īstā vieta ar kombainiera diplomu būtu stāties tieslietu vadīšanā.
patiesībā
p
Tā ir īsta jūdasu kompānija...
Vārds
V
pietiks glaimot viņiem ! nekad šamiem nav bijis (un cerams nebūs) tāds pārsvars lai jūdasot
  • 2
  • 1
F
F
Recedīvistu banda.Mafijas krusttēvi.
autoritate
a
vai ir meera sajuuta vai nav, vai kampeeji ir spejigi tureties preti arejiem kardinajumiem un draudiem un aizstavet valsts intereses. Lidz sim viss ir bijis briiniskiigi kad neviens neparko neatbild. Ljoti zeel siis valsts
Kurp iesim?
K
Lieku uz to, ka vispār Saeimā neikļūs.
lieku uz to!
l
Ceru, ka likmi vari pieckāršot! Ļoti ceru ,ka tautiešiem vēl kaut cik saprāta būs.PAŠLAIK ESOŠIE PIE VARAS ,PROTAMS,ARĪ IR SATAISĪJUŠI TIK DAUDZ S...,KA ARĪ AR STEIGU VAJAG PAŠATTĪRĪŠANOS. Ja oranžie būtu šitādus gājienus taisījuši kā pašlaik esošie,tad tie oranžie jau sen sēdētu būrītī,tā kā kaut kādu konkurenci jau vajag,bet ne nu bijušos,ne Repši,ne Sudrabu,Ne Godmani ar Šlesaru.Lai nāk jaunāki!
  • 1
  • 0
peksis
p
Tas ir kaut kāds vājprāta ārprāts. Par tiem pārējiem ir skaidrs, bet nav saprotams, kāpēc Jurkāns pie tiem ir pieslējies. Jurkāns pamatu pamatos ir vienmēr runājis un izturējies ar veselu saprātu, neatkarīgi no tā, vai viņš savos uzskatos ir bijis tuvāk vai tālāk nacionāļiem.
nepeksis
n
Nesmīdiniet par Jurkānu un nacionāļiem... Bet Jurkāns taču padomju laikā būdams maļars un glābšana sstacija sdarbinieks brīnumainā kārtā apguva dāžādas lietas, tajā skaitā iefiltrējās Tautas frontē...
  • 7
  • 0
Vārds
V
vakara ziņas kā reizi raksta, ka jurkāns pametis sievu dēļ jaunākas un visiem spēkiem cenšas šo faktu noklusēt - lai tas netraucētu vēlēšanām.
  • 9
  • 0
joj
j
Nav ne kauna, ne sirdsapziņas. Jācer uz vēlētājiem, kuri neuzķersies uz Stendzinieka reklāmām.
eksis
e
stipri atgādina SC latviešu partnera Saeimā partijas projektu. Ja dabūs 5% labi, ja nedabūs, arī labi, jo par šo partiju nodotās balsis proporcionāli sadalīs starp uzvarētājiem. KNAB vajadzētu dūšīgāk papētīt no kādiem ārvalstu avotiem šis projekts tiek finansēts
raisis
r
Izklausās pēc reanimētiem zombijiem. Varētu vēl nosaukt par dezertieriem. Bet noteikti ne par veterāniem.
Ivars
I
Viss būs atkarīgs no cilvēkiem, kurus partijas spēs savākt ap sevi. Pieci sarakstu līderi protams ir tieši piecreiz vairāk kā citām partijām, kuras ar mokām spēj parādīt vienu premjera kandidātu. Bet svarīgi būs arī pārējie. Gribētos šoreiz vairāk publisku debašu ar visu partiju piedalīšanos, lai varētu saprast, ko tie cilvēki īstenībā domā, nevis reklāmas rullīšus un plakātus, ko reklāmisti sazīmē!
interesanti
i
varbūt kāds zin - vai straume zaudēja mednieku apliecību pēc tam, kad tika pieķerts braucot no medībām 2 promiļu reibumā, kā tas būtu ar jebkuru ierindas mednieku, vai viņš tomēr ir vienlīdzīgāks un turpina blietēt dzīvniekus un braukt ar mašīnu dzērumā?
Nesaprotu
N
Vai ir ētiski kandidēt slepkavas-maniaka dēlam?
  • 6
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas