Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pirmā tikšanās no daudzām

Konsultācijas ar novada domju deputātiem par Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) solīto, pirmoreiz parādot jauno karti, ir sākušās. Pirmdien ministrs Juris Pūce (A/P), valsts sekretāra vietnieks reģionālās attīstības jautājumos Aivars Draudiņš un ministrijas pieaicinātais eksperts, uzņēmuma Jāņa sēta galvenais redaktors, ekonomģeogrāfs Jānis Turlajs bija devušies uz Preiļiem, kur tikās ar Aglonas, Preiļu, Riebiņu un Vārkavas novada pašvaldību pārstāvjiem. Dienas aptaujātie pašvaldību pārstāvji tikšanos vērtēja kopumā atzinīgi, vienīgi atklājās, ka diskusijā ierindas deputāti nemaz nebija piedalījušies, sarunu smagumu atstājot uz priekšsēdētāju pleciem.

Top komentāri

Kaspars
K
Bravo, izrakāt no arhīviem principā veco rajonu karti.. "sasniegums" -reforma reformas pēc?
Z Līvmane
Z
Gribētu redzēt pagastveci, kurš labprāt atteiktos no siltās vietiņas!
Pipars
P
Mmmm... lasu un un kaifoju - mūsu aizpeļķes saimnieks vismaz pēc uzvārdiem labus izpildītājus atradis... Izskatās cinisma un melnā humora ziņā amīši ir ar labu humora izjūtu... Pūce, Draudiņš un Turlais.... Nu super !!!... baigie sarunu veicēji...! He he... (Pēc analoģijas galvā nāk anekdotes teksts.. PUTIN dlja primerenija na ukrainu otpravil sotrudnika po familii - Grizlov...) Izskatās viss tas miglas aizsegs par sarunām tikai mūsu ausīm un acīm... ko saimnieks teiks tā arī būs... Vajag saimniekam samazināt iedzīvotāju skaitu Latvijā? Jā vajag... plānā tak paredzēts uz 2035 gadu tik un tik... Norma jāpilda...! Un viss ...! Kruķieties kā gribat... bet lai būtu rezultāts!... Pēc pagājušās reformas kuras efektu pastiprināja 2008 gada krīze tā jau Latgale tukša.. Tagad "saproties"- būs sterila... nav ko te visādiem divkājainajiem staigāt.. ūsu vieta Īrijā ..! Fū... vēmiens nāk...!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas