Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Policija pārbaudi par Ventbunkeru sola pabeigt drīz; šodien Šveicē pulcējas Meroni puse

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TIE NAV JOKI!
T
Kāpēc šās lietas sakarā tiek pieminēts Ventspils pollicijas iecirkņa priekšnieks? Noskaidrots, ka viņš nav devis pretlikumīgu pavēli, bet tā ir dota Liepājas policijas pārvaldē, to apstiprina arī rakstā minētais Kadiķis!!! NEDOMĀJU, KA IECIRKŅA PRIEKŠNIEKS VARĒTU KOMANDĒT PĀRVALDES VADĪBU!!! Tad ir jautājums, kurš šādu pretlikumīgu pavēli deva? To varēja dot tikai kāds no pārvaldes augstākās vadības!!! Jautājums ir tāds- kā pakļautībā bija operatīvās reaģēšanas vienība? Tas tad acīm redzami šādu pavēli deva. Šaubos, vai šī persona varētu būt ar tik zemām juridiskām zināšanām, lai kļūdaini dotu rīkojumu ar bruņota spēka metodēm, kas pieļaujamas varētu būt tikai kriminālprocesā atsevišķos gadījumos, iesaistīties civiltiesiska strīda risināšanā. Ja šāda pavēle ir dota apzināti nelikumīgi, tad ir jautājums par pavēles devēja motivāciju tā rīkoties. Vai varētu būt, ka bijusi radīta kaut kāda ieinteresētība šāda procesa novadīšanā?
redīss
r
Re kā apdirsās. Bunkers tāds, bunkers šita'ds atbrauca lielie zēni un visus nopēra . Būtu par ko vispār nosistu .
Bonis
B
Baigi naudīgais ir tas Ventbunkeris skan tizli bet kas par piķi apgrozās!
ciniķis
c
Ja viņi dalīdami mantu viens otru apšaus - es nebēdāšos, galvenais, lai necieš nevainīgi cilvēki.
Predicador
P
note to self: Dienai ir pastiprināta interese par šiem notikumiem, pat lielāka nekā Neatkarīgajai. Nez, par ko tas varētu liecināt?
Red Point Optics
R
No kura laika Vilemsons ir tas, no kura nebūtu vērts tikt vaļā? Vari pateikt par Didzīti kaut ko labu?
Rūdis
R
Diena raksta: «Valsts policijas iekšējās izmeklēšanas birojs (IB)»… Šāda struktūra neeksistē un nekad nav pastāvējusi. Lūdzu, izlabojiet, ja atkal negribat maldināt savus lasītājus. Detaļas ir svarīgas, sevišķi rakstot par šādiem notikumiem.
Lelle
L
Krievi sitas ar ārzemju jūdiem, bet latvieši stāv pie ratiem, vai tos vienkārši novāc, lai pa kājām nemaisās... Nožēlojama valsts.
atis
a
mūrniec, kāds te civiltiesisks strīds? tu gribi teikt, ja manu biroju kāds ieņems, man būs pieci gadi jātiesājas, lai dabūtu tos puišus ārā? tad nafig mums policija? pat ezim skaidrs, ka taisnība tiem, kas reģistrēti VALSTS reģistrā.
!
!
Es biju iedomaajies,ka komunists Kadikis,ir speejiigs izdzenaat legionaarus Liepaajas kapos,bet kaa izraadaas, vinsh nav atmetis vecos nikus ,lai bandiitiskaa veidaa sirotu pa Kurzemi trenkaajot biznesmenus un protams, ne jau par velti !
Mirdziņa
M
Vui cik forši, jo moš ka Šveice mums pieteiks karu un tad varēsim visi padoties. Jānopērk jau laikus balsts karogs! Moš tā tiksim laukā no krīzes!
Justs
J
man jau personīgi tūlīt radās aizdomas, ka tikai par LIELU KUKULI kāds policijas struktūrās varēja lemt par policijas iesaistīšanos civiltiesiskā strīdā. Ja padomā, kam tas izdevīgi- tad visi ceļ ved pie ļoti lielā cilvēka Ventspilī. Viņam gan nauda, gan iemesls(tikt vaļā no Vilemsona un sariebt oponentiem), gan arī iespējas sarunāt šādu štelli. Brīnos tikai par policijas (droši vien Liepājas) amatpersonas īso prātu- to taču atklās-cietums, bezdarbs..... trakas lietas
Populists
P
Vai kāds var ievest šajā valstī kārtību? Šķēlem Lattelekoms interesē, Šleseram "baznīcas tiesa" (10%) no visas Latvijas padomā, Dombrovskis ar pašu nelabo vairākuma valdību veido, Repše nekādi uzvalku nevar piemeklēt, lai tautai izpatiktu, .... Rīgas policisti iespējams, gatavojās nākamām mafiju cīņām ar Kurzemes policistiem.....
Kā tam jābūt
K
Jā, un vintuļais ņindzja atkal pie visa vainīgs!
kā tas ir
k
kaut ko nesaprotu.Vēl nesen tas Merons rējās ar Lembi kā divi takšeļi.Tagad metušies atkal kopā? Tādi kā padebīli viņi visi tur izskatās no malas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas