Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Politiķi neredz lielu virzību sarunās par Gobzema valdības veidošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lk
l
Viks 01.12.2018 16:41 KPLV tiks norakts jebkurā gadījumā ,tikmēr ar vērienīgiem pirkumiem tīram valsts kasi ,pēc tam pametam tukšo maku jaunajiem un pasakām ka nepilda ko
raycinden
r
Prisijunkite prie manęs švęskite šitą didžiulę ir puikią dieną, kurią mano viešpataus Dievas padarė panaudodamas šį didžiulį ir galingą gydytoją, vadinamą pranašu Kamalu, išgydyti mano ŽIV / AIDS ligą, kuri jau 6 metus buvo priblokšta be sprendimo, siekiu sprendimai internete ir per ligoninę jie vis dar skiria man orientacijos apie narkotikus, kurie gali išplėsti savo metus. Dabar, kai pranašas Camala padėjo man išgelbėti mano ligą iš savo gyvenimo, aš labai skolingas, kad išgydytum mane tikrai ir vėl, Susisiekite su pranašu dr Kamalu už ŽIV gydymą šiandien: [email protected].
Nonsenss
N
Visvairāk izbrīna tas, ka cilvēku ar ne visai tīru reputāciju izvirza tik augstam amatam.
Stulbiņš NEBALSOTĀJS
S
Parādieti man to valstvīrus vai sievas, kas ienāk valdībā, un iepriekš nav bijuši mantrauši
  • 4
  • 3
...
.
Nopērciet un uzdāviniet tak nabadziņam bārdas dzenamo, citādi tāds bomzis pretendē uz augstiem krēsliem!
Nu kā tad tā!
N
Gobzemis sevi redz TIKAI kā prezidentu. Vismaz. Bet jau daudz, tad kā Pinočetu vismaz.
Jābūts Stulbiņš
J
Ja atdabūs Latvijas suverenitāti, tad tas tiks piedots.
  • 1
  • 3
auditors
a
tagad tas sāk izskatīties ka tūlīt tiks nosaukts kandidāts no saeimā ievēlētajiem , aizdomas , ka lembe iestums reiznieci šahisti, tur vairs nebūs nekādu līniju , visi būs gatavi norīt kumosu ko uzspraudīs uz āķa , vienīgi Bordāns izpaliks jo , trubas sarkanzaļo lembes padauzu partijas valdībā , neies, tātad 23+16=39 opozicijai , pozicijai 61, tātad stabila valdība ar stagnējošu programmu , turpinās valsts gremdēšanu nabadzībā , jo sen jau reizniece klaigāja , naudas ir tik cik ir , budžets ar jau gatavs atliek laisties snaudā, 4 gadu garumā.
:)
:
Interesanti ko prezervatīvs vājonis nominēs nākošo? Sāk palikt interesanti un sāk smaržot pēc ārkārtas vēlēšanām,jo izčakarētie Bordāns ar Gobzemu var atriebties un arī trešajam kandidātam var nekas nesanākt-:)))))))
Prezervatīvs ar vājoņa spermu
P
būs Gobzema pakaļā.
  • 4
  • 3
zvirbulēns
z
Gobzema partijai jābeidz māžoties ar niekiem, runāt par slēgtām valdības sēdēm, koolīcijas padomes likvidēšanu, kaut kāda līguma slēgšanu starp partijām - tas viss ir bērnudārzs. Jāizveido valdība uz veciem principiem, un tad lēni un pakāpeniski risināt esošos jautājumus. Partijai jāgatavo likumprojekti, tie jāsniedz Saeimā pa tiešo, īsi sakot, jāsāk strādāt izejot no tām iespējam, kādas ir. Ar nieka 16 balsīm neko dižu neieskriesies.
Bērnudārzs ir Lemberga žargons.
B
Vai tev ir viņa patents? Lembergam, tāpat kā Ilfa un Petrova cilvēkēdājai Elločkai ir maz to vārdu, un nav ko citiem tos jāzog!
  • 2
  • 4
TrollisJT
T
No Gobzema jau sāk nākt politiska līķa smaciņa... .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas