Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Politisko pasūtījumu galds un ekskluzīvo ziņu aģentūra?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
EZERS
E
Tie (trīs vīri augstāk, tobiš, rakstā), protams ir godīgi, valstij lojāli nodokļu maksātāji, kuriem pat prātā nekad nav ienācis jelkādā veidā slēpt savus ienākumus. Brīnišķīgi cilvēki, likumpaklausīgi, atklāti, valsti mīloši un cienoši, ievēro likumus un ir priekšzīmīga pilsoņa piemērs. Prieks par žurn..., atvainojos, Lapsas kungu, kurš varonīgi meties šādu krietnu vīru aizstāvības cīņā, apstiprinot "pietiekkomā" par sevi teikto: " ...riebjas varas pirkšana un pārdošana, valsts izzagšana vai vienkārši izsaimniekošana cēlu lozungu aizsegā un svētulīgi meli no TV ekrāna." Un tas, saprotams, nav attiecināms uz augstāk minētajiem kungiem Patiesībā, šī iemesla dēļ man pastkastītē vairs nav Dienas, neveru vaļā Pietiek.com un arī šo rakstagalu īsti nedalasīju. Kādreiz, Lato, gribās tomēr saprast, ko pie velna Tu īsti gribi panākt? Ko īsti Tu aizstāvi, pret ko cīnies? Pārāk bieži tas izskatās, labākajā gadījumā, pēc skaļas publicitātes, sliktākajā - passūtījuma.
es
e
Tekstā teikts (Šī ir "politisko pasūtījumu galda" darbības shēma, kuras izpildījums dažādās variācijās pēdējos gados saskatāms saistībā ar virkni sabiedrībā pazīstamu cilvēku...), bet varbūt šīs sabiedrībā pazīstamās personas ir tik ietekmīgas, LIEK novilcināt lietas lai tās izbeigtu..... Par to lapsa klusē nez kāpēc!!!!
Redziet, Āboltiņas,Zaķa, Kampara va
R
burtiski nobāl un izplēn kā nebijušas (jo valsts tādus ''kniebienus'' nemaz nejūt) varenās mafijas prātam neaptveramās apetītes priekšā. Nav jābūt gaišreģim, lai saprastu, ka miljonu kaudzes, kas izplūdušas caur vareno mahinatoru rokām, un joprojām - 24 gadus degradē jebkādu izpratni par godīgumu, ir valsti iztukšojušas un tautu visai pliku padarījušas. Ko nu tur Āboltiņa, Zaķis etc, par tiem lielie superblēži tikai vīpsnā un pasmejas,sakot - tie nezin, kur ELLEI dzimtene un centrs. Proti, Puzē.
Kārklu vācietis
K
Nu ko Jūs,vēl tak ir galvenais Belcebuls Putins kremlī.Un pamatojot savas darbības ar cīņu pret Lembergu un Putinu,Latvijā var darīt jebko,tas skaitīsies labi darīts.Labticīgais elektorāts kā mantru vien skaita - Puzes punduris,kremļa punduris....Un mūsu "gara"milži tik smērē biezā kārtā.
  • 0
  • 0
Mafija nolādētā.Zaglji
M
Jo šie kungi pieder pie tūdalinju komunistu-onanistu mafijas kura saimnieko šajā valstī kopš 1990 gada. Kā jūs varat sagaidīt,ka šos sauc pie atbildības ja vinji ir tie kas nosaka lietu kārtību.
:)
:
Lato Lapsa pataisīs melnu par baltu un ja vajadzēs arī otrādi.
Vārds
V
Lato Lapsa uzvedas gluži kā Lapsa-korsaks - iespiež asti kājstarpē un brīdinoši klepo.
  • 3
  • 1
Visi ir bandīti un
V
zagļi! Te vēl daudzi trūkst šajā sarakstā. Tiesas par naudu iztiesā visiem kā vajag! Un tā ir mūsu lielēkā nelaime, jo, grūti ticēt, bet VĒL NEVIENS no šiem bandītiem NAV iesēdināts. Pašiverē dažas diena via mēnesi pa cietumu, un BRĪVS uz visiem laikiem!!!
lats
l
Izglītības un prāta trūkums, protams, neļauj Mārim Dzenītim līdzināties " lielajiem puikām". Tomēr arī dzenītis nav balts un pūkains,- Kāpa, Priedaines zeme, ... patiesībā arī neviens no projektiem nav īstenojies, - sagrābta zeme un izšeptēta. Un visi šaubīgie darījumi notikuši laikā, kad viņš bijis deputāts un domes priekšēdētāja vietnieks.
Kika
K
Zaglis, nodoklu nemaksatajs A.Stokenbergs, tika iecelts VP valde un to izdarija Aivis Ronis pec Vienotibas paveles. Par kadu demokratiju, gadigu valsts parvaldi Latvija var runat?
Varpa
V
Kad beidzot, sis vislatvijas laupitajs, zaglis, ciganplebejs Lembergs, kurs kalp saviem kremla siamniekiem, tiks notiesats un sodits ar publisku naves sodu???
jelgavnieks
j
ZZS ir tie glumākie zuši! Skat, Rāviņš pat sadarbojas ar Vešņakovu, lai apspiestu ukraiņu aktivitātes pret Krievijas iebrukumu Ukrainā un gatavs sūtīt Jelgavas bērnus dejot 9. maijā Maskavā.
Juhans
J
Jautājums: - Kur palika "Jaunā laika" Rēzeknes burtnīciņa? Atbilde: - Nekur nepalika, to visus jaunos laikus aktīvi izmantojam!
ak vai!
a
Tā burtnīciņa ir tikai kā bērna šļupsti pret no valsts izzagtajiem miljoniem!
  • 7
  • 2
zvirbulēns
z
Un ko par to visu saka ģenerālprokurors Kalnmeiers? Viņš šos finpolicijas noziedzniekus neķer?
Kārklu vācietis
K
Mans iebildums kom. 07.02 .Par Latviju nav man piemēru,bet savulaik Zviedrijas pilsonis nobrauca divus sieviešus - policistes,un pamuka pāri jūrai.Zviedru policija viņu nekādi nevarēja atrast,līdz iestājās noilgums,tad atnāca atbilde - atradām,dzīvo blakus policijas iecirknim.nu bet noilgums ir noilgums.Kā komentēsiet šādu gadījumu?Arī nevainības prezumcija?
  • 0
  • 0
noilgumam nevajadzētu būt nereabili
n
Tas ir pretrunā ar nevainīguma prezumpciju. Īpaši tad, ja iestādes par iespējamo nodarījumu ir uzzinājušas pietiekamu laiku pirms noilguma termiņa, lai varētu veikt izmeklēšanu.
  • 1
  • 0
Kalnmeijers pretendē uz nākamo term
K
Visi vadošie politiķi viņu slavē. Tātad , uzraudzības sistēma nemainīsies.
  • 2
  • 0
Pumpa
P
Kalnmeiers nekad neko nesaka jo motivēts uz otru termiņu.
  • 7
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas