Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna
Redzamākais vārds nevēlamo personu sarakstā ir čečenu līderis Ramzans Kadirovs

Politisks lēmums, kas skars Latvijas un Krievijas attiecības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kalozolā ir ļaunais gars.
K
Tas pat aklam ir redzams.
Pilsonis
P
Kalnozols galīgi neko nesaprot vai arī ir Kremļa pakalpiņš.
p
p
Kāpēc tikai septītie?Kauns un negods! Mums bija jābūt pirms pirmajiem.
Par Kalnozoga idiotiju drīz
P
skolās mācību programmās stāstīs. Šī izdzimteņa idiotija ir bezizmēra, un tā viņa trulā un stulbā ģīmī rotājas. Nav saprotams, vai valstī tik daudz muļķu, kas par šo nelgu ir balsojuši, vai tur notikusi kāda šmaukšanās ar balsīm, kā pie mums pierasts.
oskars
o
Latvija vara pieder Latvijas ienaidniekiem / Vai mums , kaut vienam ,klus labaka dzive no ta ka pienems so lemumu ? Bet sliktaka gan ...
oskarelim krievfašistam
o
Ja Latvijā tev dzīve ir briesmīga - es tevi te neesmu saucis un ar varu neturu. Ja nav briesmīga un tu negribi aizvākties, tad tu esi melojis, sūdzoties par sliktu dzīvi Latvijā!
  • 14
  • 3
diegabikse
d
Galvenais ir no tā agresīvā, smirdīgā "krievu cilvēka" baidīties.
nepareizi, kremlin
n
Nevais baidīties, bet būt gatavam, kad šis cilvēks uzbruks.
  • 5
  • 0
interesanti
i
Vai Dienā ir kāds, sauksim, moderātors, kurš lasa šos idiotiskos komentārus?
Kur gan tādu muļķi atrast,
K
kas TOS lai lasītu?
  • 3
  • 1
ir, bet nav
i
savus drauģeļus viņš neaiztiek.
  • 1
  • 3
Pretigi
P
Krievijas teroristu tikls pilnibaa aizddirsis komentarus ar lopisku pretrietumu un pretlatvisku naida runu?
Kremļa pidoram
K
Debili saukājoties, tu, pidor, nevari padarīt leģionārus par tiem, kas viņi nebija, bet tikai sevi par bēbiti daunīti. Starp citu, te daži rustroļļi bļāva, kāpēc viņus vērtē kā dauņus. Kas vēl, ja ne daunis, ir te debiltrollojošais pidoršovmenis?
krievelijas pidriots
k
Nacistiskie rusdauņi atkal sakauti strīdā, izmisumā mobilizē pēdējo rezervi - tikai saukāties spējīgos bēbīšus daunīšus. Protams, visvarenais cenzorelis Kremļa troļļu priekšā klanās lidz zemei un dod viņiem zaļo gaismu!
rusmaukai
r
Izskatās, ka te rusdebltroļļojošo rusdauni parašas gaili ir dupsījuši vai nu padomju armijā vai tagadējā krievijas, tāpēc viņš te rusdebili kvekšķ. Ne Hitlera, ne Stalina armijās tādu ''tradīciju'' nebija.
$$maukai
$
Latvian puisel ,kuri nododot savus tautiesus-latviesus, brivpratigi iestajas esesovcu-jaretaju bataljonos, loti patika ,kad tos anusa ----nacistu sturmbanpidari .Ja, ta ir taisniba ,kad krievi izretinaja esesovcu rindas lidz nullei un atbrivoja musu dargo Latviju no esespidariem, dazs labs gusteknis legionpuiselss uzreiz vilka biksas nost un vaicaja ,vai ta sodien nenems?)))Krievi vel nekad nebij ta smejusies))))Pa visu diviziju))) Izradas ta esesovcu maukam esot bijusi ikdienas prakse))) Vectevs stastija, ar kaunu par lettin. Acimredzot debilkvekskis, debilnacists ir viens no sturmbanpidaru galaproduktiem
rusdebilkvekšķim ruspidaram
r
Ruspidars rusdebilais rusnacists parašas gailis rusdebilkladzinātājs ir aizvēris rusdebilo dirsu vai vēl gribēs?
  • 6
  • 6
rusmaukai nacistdaunim
r
Ruspidariem rusmaukām rusnacistiem okupantiem rusdebilajiem parašas gaiļiem rusdebilkvekšķiem vajadzētu iegaumēt ar savām rusdebilajām dirsām, ka tā nebūs jūsu dauņu un naicstu darīšana, kurā pusē karoja latviešu puiši. Kurā iesauca, tajā arī karoja. Un ruspidaru rusdebilo rusnacistu rindas izretināja kapitāli, ruspdariem rusdebilnacistiem nācās uz vienu kritušu pretinieku zaudēt divus savējos. Pēc apbalvojumu skaita, rusdauni rusdebilnaida runātāj rusdebilais rusnacist, leģiona divīzijas atpaliek tikai no ''vecajām'' vācu divīzijām un arī tikai tāpēc, ka vācieši karoja visu karu, bet leģionāri tikai pēdējo gadu. Ruspidari rusdauņi vēl šodien labi atceras, kā leģionāri izretināja ruspidaru rindas - ne velti leģiona tēma rusdebilajiem ruspidariem rusdebilkvekšķiem rusnacistu dauņiem vēl 73 gadus pēc kara izsauc parašas gaiļiem raksturīgu rusdebilhistērisku kladzināšanu, kas ir karu vēsturē nebijis gadījums :P Gribi vel, cietuma pidor? Dabūsi!
  • 6
  • 7
Patrioc
P
Pilnīgi pievienojos neslāvam! Turpināšu ar to, ko viņš gribēja, bet nepaspēja pateikt [kaut kādi bandīti viņu piesita]. Visiem krieviem jānēsā uzšūta sarkana zvaigzne un tiem aizliegts iet pa ietvi. Par runāšanu uz ielas krieviski- 5 gadi spaidu darbi šprotu rūpnīcā. Par Krievijas TV skatīšanos- piespiedu darbs Ādažu publiskajā namā. Pie Zilupes rakt ierakumus un izvietot jaunās [vecās] haubices.
Patrioc parašas gailis
P
Es esmu rusdaunis rusnacists debilkvekšķēšanas šovmenis. Gribēju te apklusināt kādu ar draudiem, bet dabūju pretī, pielaidu bikses un vairs nedraudu, tomēr turpinu debilkvekšķēt.
  • 7
  • 7
Ee,debīdauni bēbij
E
Par Krievelijas algotajiem dauņiem nacistiem pidariem debildirsējiem- ATBILDĒSI.Parašā.
daunim nacistam bēbijam
d
Gribi konfliktu? Dabūsi. Ies tik tālu cik būs vajadzīgs, līdz pat tavai nonākšanai parašā, pa īstam. tev to vajag, debilais nacist?
  • 5
  • 11
debildaunim debilpidoram
d
Kā tu, nacist dauni cietuma pidor, sarunu iesāki, ta atbildi saņēmi. Mācies uzvesties, cietuma pidor. Un pat nemēģini te draudēt, dabūsi pretī ka maz neliksies. Saprati, dauni nacist parašas gaili debilkvekšķi?
  • 2
  • 12
Latvijas PatriOds
L
Latvijā valdošajai politmafijai un zagļiem nav lielākas laimes kā palaizīt stulbās amerikas dirsu un pabļaut uz Krievijas pusi-tfu pretīgās politiskās prostitūtas! Bet ko var gribēt ja valdībā ir arī morālie kropļi-pidari?
krievelijas nacistam
k
Krievelijas algotajiem dauņiem nacistiem pidariem debildirsējiem vienīgais arguments ir debili dirst? Pretīgās kremļa kurvas! Bet ko var gribēt no deģenerātiem, morāliem kropļiem un debiliem nacistiem? Tikai to, ka jus būsiet spiesti atcerēties - te jūs, pidari, saņemsiet pretī visus lamu vārdus, ar uriem mētājaties paši! Kas ir atļauts vienam, ir atļauts visiem, Kremļa kurva!
  • 10
  • 11

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas