Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Politologs: Šķiet, ka Vienotībai ar vienotību ir zināmas problēmas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tukša runa
t
kam to bija jāraksta? Vēlāk būs jāatvainojās.
de collo
d
Vai nav pietiekoši skaidrs ka Kristovskim....Ēlertei...Štokenbergam...Kamparam...Čigānei ir pateikts visiem saprotams noraidījums no politikas laukuma???? Vienotības varas elite nespēj pārdzīvot savu sakāvi... Pie tam pēc vēlēšanām izspēlēja nepareizu kārti un iekļūšana koalīcijā ir palikusi sapņa līmenī!!! Vai Dombrovskis ir sācis aimirst matemātiku kur 53 balsis ir vairākums nevis mazākums!!! Pēc vakardienas TV dzirdētajiem Šadurska domu graudiem ir skaidrs ka partija paliek opozīcijā un tas liekas ka ir politiskais krahs. Vienotības elite ar savu nepareizo stratēģisko gājienu vienā momentā iespējams ir zaudējusi savu elektorātu,kurš nekļūdīgi pāries VL pusē. VL to ko solīja saviem vēlētājiem to arī pilda. Būtu laiks par viņiem teikt:VĪRS UN VĀRDS
nevienotība
n
Ir risinājums - galvenos strīdu vaininiekus Kristovski un Šadurski vnk izmest no partijas un miers! PiSa cīnās pret pārējiem un šiem abiem cilvēkiem tur nav vietas!
bet
b
Nepiekrītu politologam. LV vairs nav Padomju savienība, kur bija viena partija un visiem bija jādomā pilnīgi vienoti = vienādi. Tas ir tikai dabiski, ka demokrātiskā valstī un demokrātiskā partijā pastāv viedokļu daudzveidība! Tas liecina tikai par labu partijai, ka tajā drīkst pastāvēt atšķirīgi viedokļi un katrs tās biedrs drīkst izteikt savu nostāju.
ja-smīns
j
Kalniete un Kristovskis ir SC aģenti Vienotības rindās...šie taču nav vakarējie un savu "darbiņu" pieprot...tā kā migla tik drīz neizklīdīs!!!
Sociāldemokrāts
S
Sarunu valodā sakot, Vienotība būtībā neatšķiras no Nacionālās apvienības - abas neinteresē Latvijas ekonomiskā attīstība un eksporta konkurētspēja . Viss, par ko prot un patīk runāt - "Latviet, nepadodies!" Ja nebūtu "krievu", iestātos totāls apjukums - ko iesākt ar ekonomiski brūkošo valsti, ja nav neviena "ļaunā spēka", kuru vainot savā varas neprasmē... Atšķirība tāda, ka Nacionālā apvienība ir "vienkāršākiem" ļaudīm adresēta - karogu vicināšana, lāpu gājieni un dažādas teatralizētas izdarības labi patīk TV seriālu mīļotājiem. Vienotība, turpretim, ir mazliet izsmalcinātākai gaumei piemērota - Vienotība pretendē pārstāvēt "latviskos kungus", kuri Nacionālās apvienības piekritējus uzskata par "latvisko kalpu saimi", par "jaunākajiem brāļiem". Jāstiprina ekonomika, jāpelna, nevis jākašķējas. To der iegaumēt pat nešpetnajām Vienotības dāmām. Politikā niķība un liekulība neko labu nedos!
ddt
d
Vienotība nav nekāda partija; tas ir pilnīgi mākslīgs veidojums ar vienu mērķi - būt pie siles. Nekādas kopīgas ideoloģijas viņiem nav. Līdz ar to, paliekot opozīcijā, viņi momentā sabrūk, pašreizējā situācijā - sabrūk arī ieejot valdībā. Un Latvijai tas ir ļoti labi!
Igors
I
Izskatās , ka Tev ir taisnība - man arī liekas , ka Vienotība ir ar lielām pūlēm sastiķēta cilvēku grupa , kas grib tikt pie varas. Par partiju to diez vai varētu saukt.- tur viņiem iekšā viss vārās , pietiek mazākā trieciena un šis veidojums sabruks un sadalīsies. Stipri šaubos , vai tāds gudrs un piesardzīgs cilvēks , kā pašreizējais Prezidents , to nejūt. Vai ar tādiem cilvēkiem var izveidot stabilu valdību ?
  • 2
  • 1
Poļitruks ne politologs
P
Jampampiņš, kas iedomājas, ka jābūt vienotībai kā centrālkomitejas laikos. Ja ir nesaskaņas partijā, tad vismaz ir cerības, ka tur cilvēki domā ar savu galvu. Tieši vairāk tādu clvēku vajag Latvijai.
PS ir malači
P
Ir labi, ka Pilsoniskā savienība ir saglabājusi pašcieņu. Kādam jau jāpasaka tas, jo Vienotības līderi neuzdrīkstas. Tā turpināt!
Mika
M
Tas tacu nav nekads noslepums, ka Vienotibu veido vairakas partijas - ka no plaukta nokritis. Nedomaju, ka Vienotibu rotatu pseidodemokratija, kura visu nosaka valde un pirms sanaksmes mobilie telefoni jaatstaj arpuse.
Ministry of Truth
M
Jā, Vienotība ir izteikusies par sadarbību ar SC. Bet iemesli šī brīža situācijai ir līdzīgi situācijai, kurā kādam jādara nepatīkams, netīrs darbs kontaktā ar nepatīkamiem cilvēkiem. Kabanovu un Rubiku nekāds darbs koalīcijā nepadarīs par labākiem un Latvijas Valstij par labu domājošiem cilvēkiem. Vienotība to labi redz.
Ministry of Truth
M
Šis viedoklis man šķiet līdzīgs tam, kurā kāds aizelsies čukst, brīdinot nepiedalīties šodien gaidāmajā autovadītāju protestā pret SC beznosacījumu uzaicināšanu valdībā, jo šādas sociālās aktivitātes novedīšot teju pie pilsoņu kara.
piedod
p
Ir gan sliktāki. Gatavi Krievijas agresiju Gruzijā atbalstīt, oligarhbalsojumus piedot un grūtnieču slepkavu Kononovu par varoni saukt, 9.maijā Latvijas trešo okupāciju svinēt.
  • 7
  • 4
Sociāldemokrāts
S
Paldies, tagad zināšu par gaidāmo aktivitāti. Ja vajadzēs, dabūsiet protesta akciju pretī, lai jums lepnība nesakāp galvās. Nedomājiet, ka visa sabiedrība ir pret SC. Ir arī daudzi SC atbalstītāji, kuri ne ar ko nav sliktāki par citiem Latvijas pilsoņiem.
  • 4
  • 3
zanE
z
...Rozenvalda kungs nav pamanījis, ka Komunistiskās partijas darbības modelis ir novecojis, kurā drīkstēja pastāvēt tikai vienīgais un pareizais viedoklis - citāds, varēja nozīmēt - kaitīgs..... ...tāpēc tā ir demokrātija, lai paustu atšķirīgus viedokļus, bet spētu vienoties.... ...Rozenvalda kungs, pie aplamiem secinājumiem esat nonācis....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas