Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Politologs: ZRP nevarēs cerēt uz mediju vai sabiedrības žēlastību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mīļais nesteidzies
m
Mieru, tikai mieru, vēl nav zvanīts, ka Zatlers vispār būs koalīcijā. Atbrauks prezidents un teiks savu vārdu uzlabotā angļu valodā.
haralds
h
ja ZRP ies koalīcijā ar SC, tad nevarēs cerēt ne uz mediju ne uz sabiedrības žēlastību.
Kondra
K
Ai ai ai ,ronas iespaids ka zatlerieši savarijuši vairāk mēslus ka piektajā gadā.Tā tik turpināt,taisiet vēl 10 partijas un nakošās velēšanās neviena netiks pāri 5% un SC valdīs pār jums .
RE:
R
UN INTERESANTI, KĀ VARĒS DZĪVOT PABEIDZIS STUDIJAS JAUNIETIS, KURAM N-TOS GADUS BUS JĀMAKSĀ PAR STUDIJĀM KREDĪTS????????????!!!!!!!!!!!
JAUTĀJUMS
J
Būs jautājums par to, kādas būs ZRP prioritātes. Viņos valda pārliecība, ka uz ātru roku izreformēs augstāko izglītību, izmainīs nodokļu sistēmu, politisko sistēmu. INTERESANTI, KĀ DZĪVOS JAUNI STUDENTI, KURIEM KREDĪTUS NEVARĒS GARANTĒT PAT VECĀKI, KURIEM PAŠIEM VĒL JĀMAKSĀ SKANDINĀVU BANKĀM. UN INTERESANTI, KĀ VARĒS DZĪVOT PABEIDZIS STUDIJAS JAUNIETIS, KURAM N-TOS GADUS BUS JĀMAKSĀ PAR KREDĪTU. VIŅŠ NEVARĒS ŅEMT CITUS KREDĪTUS, LĪZINGUS UTT. ZRP IR POPULISTI UN AUNI, KURI NEDOMĀ REĀLI UN ILGTERMIŅĀ!!!!!!!!!!!!!!
vecais
v
ko ES deva latvijai pilnigi neko atnema cukurfabrikas visu rupniecibu-izardija-godmanskopa ar eiropas-ebrejiem vieglm-rupnieciba vai strada 25 gadi atpakal kada celtnieciba bija latvija..... paskatat-statistiku-muldonas austrumi to visu cela lai latviesi var dzivot savas majas zidu-bankas-latviesus-iznicinaja ko latviesi-gaudojat.....Skeli par premjeru Repsi par finansu-ministru korupciju-zem-zabaka.....
bulciņa
b
Zatleram ir vāks. SC atbalsta visa Krievjas miljonu atbalstītā krievu mediju grupa un arī daži ieinteresētie latviešu mediji. Dienas nekritiskās ieziepētās intervijas, Ušakova sievas pakaļa Pleibojā, ilustrētie žurnāli, Koziola grupa. Viss šis propagandas aparāts pumpē augšā šī Kremļa projekta reitingus. Zatleram nekā tāda nav. Ne Zālīte, ne Streičs, ne Rajecka un pārējais inteliģento vientiešu bars viņma vairs apkārt nelēkās. Preses Zatleram nav. Varbūt Kremļa projekts viņu atbalstīs kādu brīdi, bet tikko kaut kas ies greizi, SC mediji viņu noraks. Vienotību ar pie reizes. Būtībā šis ir veiksmes laiks tikai SC putinistiem.
bimbam
b
Jefiņiem jefiņu liktenis...........................................................
Tās ir divas dažādas lietas
T
Žēlastību nevajag, ka tik darbi sokas.
arturs
a
Nepabeidzu domu par Ījabu - manā tekstā "Ījabs" nav jāuztver kā personvārds, bet gan kā parādība. - ja nesamaksāsi par politologa konsultācijām, tad samaksās cits un "Ījabs" presē stāstīs cik labi ir tie, kurus konsultē, bet tie ZRP kaut kādi nezināmi, nesaprotami un vispār no no meža izlīduši.
rinķī apkārt
r
Nedomāju, ka ZRP vēlētājs metīsies " plēst pušu" savus ievēlētos deputātus tikai tādēļ, ka sāktotnēji tiem pietrūks vajadzīgas pieredzes, kura nepieciešama darbam Saeimā. Arī Vienotības, vai NA vēlētājs, droši vien, nav tik " asinskārs" :) Problēmas var sākt rasties jautājumā par SC iesaistīšanu koalīcijā. Pirmsvēlēšanu laikā ZRP šo jautājumu abzināti, vai arī netīšām :), bet izvairīgi nomuļāja. Neticu, ka ZRP būtu saņēmusi tik daudz balsu šajās vēlēšanās, ja visiem šīs partijas vēlētājiem būtu bijis pilnīgs priekšstatas par to, kā pēc vēlēšanām tiks veidota valdošā koalīcija situācijā, kad pārliecinošas valdošās koalīcijas veidošanai pilnīgi pietiek ar ZRP+Vienotībuas un NA balsīm.
arturs - riņķī apkārt
a
Nekādu pretrunu pagaidām neredzu - notiek sarunas, un tas ir normāli, nevar taču vienā dienā pateikt : mēs jūtam, ka strādāsim ar VL, bet nianses gan jau atrunāsim. Sarunu procesā radīsies kaut kas, ko tagad neredzam, bet kad būs, tad būs arī rakstiska valdības deklarācija, un tad varēsim objektīvi kritizēt. Uzskatu, ka tieši no mediju un publikas puses izteikt visādus minējumus un versijas ir nepareizi - tā ir nelietderīga laika tērēšana. Tas, ka notiek pārrunas un viedokļu precizēšana ir pozitīvi.
  • 0
  • 0
rinķī apkārt -arturs
r
Nu, 9. jūlijā Zatlers runāja vēl skaidrāk: "...Šodien preses konferencē Zatlers paziņoja, ka Reformu partija nesadarbosies ar Tautas partiju, Zaļo un zemnieku savienību kā arī LPP/LC. Savukārt, lai sadarbība notiktu ar "Saskaņas centru", tam būs jāatzīst Latvijas okupācijas fakts..." http://www.diena.lv/sabiedriba/politika/zatlera-partija-nesadarbosies-ar-zzs-lpp-lc-un-tp-13891526 Šobrīd sarunas ZRP un SC jau rit pilnā sparā - savstarpēji komplimenti par abpusēju izpratni, tikai jautājums paliek - kur ir dokuments, kurā SC bez ierunām atzīst okupācijas faktu?
  • 1
  • 0
arturs
a
es gan izvēlējos balsot par Vienotību jo galīgi nepatika ZRP premjera kandidāts, arī VL premjers Gaidis Bērziņš man šķita nederīgs.
  • 1
  • 1
arturs - riņķī apkārt
a
pielikumā ZRP teksts Šobrīd ir agri spriest par koalīciju, bet kā jau esam pauduši publiski, ZRP jaunajā Saeimā noteikti nesadarbosies ar „naudas partijām” jeb partijām, kuras atrodas būtiskā atsevišķu tās finansētāju ietekmē – ZZS un LPP (ŠRP, Šlesera partiju). Attiecībā uz SC nav kategoriska uzstādījuma nesadarboties, tomēr SC izvirzītie noteikumi par moratoriju vēstures jautājumiem nav uzskatāmi par risinājumu, kā arī SC programma daudzos punktos būtiski atšķiras no mūsu programmas, tādēļ sadarbība var būt problemātiska tīri no izvirzīto mērķu aspekta. ZRP principi ir tikpat nozīmīgi attiecībās ar Nacionālo Apvienību, jo uzskatām, ka visi, kas ir lojāli Latvijas valstij ir mūsējie, neatkarīgi no etniskās vai sociālās piederības, un jebkāda nacionāla naida kurināšana vai ekstrēmi paziņojami nav pieļaujami. Lūk, plašāks šī viedokļa izklāsts:
  • 2
  • 0
rinķī apkārt - arturs
r
Pirms vēlēšanām ZRP skaidri pateica, ka viņi gatavi sadarboties ar SC, ja šie maina vairākas savas pozīcijas +++ neatceros šādus tekstus. Atceros gan to, cik ZRP " varonīgi " sākotnēji novilka divas sarakanas līnijas - vienu pret oligarhiem, otru pret tiem politiskajiem spēkiem, kuri neatzīst LR okupācijas faktu, jeb Tu domā, ka ar Ušakova kalambūru par to, ka LR šobrīd nav okupantu SC ir oficiāli atzinusi pašu okupācijas faktu? Kur ir šāds visu viņu apvienības partiju parakstīts dokuments? Ja par oligarhiem utt, tad - ar ko SC atšķiras no ZZS, pameklē rakstos, papēti tos vairāk 51 kopīgo balsojumu ar kuriem ZZS+SC nobalsoja pret reformām kopumā 10. Saeimas vēlēšanu laikā. Sliecos piekrist tam viedoklim, ka Zatleram, lai viņš varētu " reformēt" Satversmi ir nepieciešamas SC balsis Saeimā, bet, vai Satversme tiešām ir jāreformē? Katrā ziņā, tas nebija šā priekšvēlēšanu laika galvenais sauklis :)
  • 2
  • 0
arturs
a
Pirms vēlēšanām ZRP skaidri pateica, ka viņi gatavi sadarboties ar SC, ja šie maina vairākas savas pozīcijas. Tāpat ar NA - tika skaidri definēts, ka netiks atbalstīti uz tautību konfrontāciju vērsti paziņojumi. No NA puses juridiski korekti izteikties māk tikai Dzintars - pārējie bez problēmām bārstās divdomībām, kuras koalīcijai var sagādāt nopietnas problēmas gan ārpolitikā, gan cenšoties apvienot LV iedzīvotājus kopīgam darbam. Tāpēc ir darba grupas lai saprastu potenciālo partneru rīcībspēju.
  • 3
  • 0
arturs
a
Visām partijām jārēķinās, ka mediji un politiķi tās nomelnos ja netiks maksāts. Tā kā ZRP sevi pozicionē kā godīgos, tad Lemberga un Šlesera naudiņa palēnām darīs savu darbiņu. Pirms vēlēšanām jebjurš ar vēsu analītisku prātu apveltīts cilvēks varēja manīt slēpto kampaņu. Daudzi mazi, it kā analītiski, rakstiņi kritizēja Šleseru, tad Zatleru un beigās maigi secina, ka Šlesers labosies bet Zatlers tāds pats un vēl lielāks maita. Un tas nāca ārā no populāriem žurnālistiem. Secinājums - nesamaksāsi Ījabam par politisko konsultāciju. Es Zatlera vietā norīkotu vienu saprātīgu juristu pozitīva publiskā tēla uzturēšanai, kurš nokostu rokas smirdīgiem žurnaļugām un mācētu loģiski pamatot vienu vai otru lēmumu. Patreiz žurnaļugas tikai izrauj atsevišķas kustības no konteksta un taisa pseido sensācijas.
Apbrīnojama
A
ir latviešu nepacietība- paši balso par ZRP, paši NĀKAMAJĀ dienā jau lamā! Nu pagaidiet taču līdz vispār būs koalīcija, nevis visu pārklāt ar mēsliem UZREIZ ! Pretīgi taču to visu lasīt!!!!
Ministry of Truth
M
Tā ir veselīga pātagošana un vēlētāju atgādināšana par sevi, lai [Streipa termins] nepiemirstu. Jo garāka šļauka, jo ilgāk impulsi pa to ceļo, tāpēc ir jāsāk vicot jo ātrāk, jo labāk. Manuprāt tas liecina, ka cilvēki vairs nav vienaldzīgi, lai arī šajā vokalīzē bieži vien trūkst konkrētības.
  • 4
  • 0
Troll
T
Kas balsoja un kas nebalsoja... Vai nezināja, ko var gaidīt no Zatlera, kas tā arī nespēja (nemācēja? negribēja?) nokārtot sev vissaprotamāko - aplokšņu problēmu medicīnā. Joprojām cilvēks, iedams pie ārstiem, iepauzē: cik jādod? kad jādod? kam jādod? Cits vispār tamdēļ neaiziet un ielaiž slimības. Vai par to Latvijai nav kauns visas Eiropas priekšā?
  • 5
  • 0
Elmārs
E
Sāksim ar to, ka nebūt ne visi latvieši par to ZRP burbuli balsoja... Turpināt varam ar to KĀ tā koalīcija top... Vēl "pilnai laimei" var piemest, par ko mēģina vienoties politikāņi, valsts šai procesā ir padsmitajā vietā. Un kāpēc lai es neizteiktu savas domas par procesiem jau tagad??? Īpaši vērojot kā "supergodīgie/kompetentie" atjauno vecos, labos siles principus.
  • 5
  • 0
jenotus-būrī
j
pat airbaltik pad irsa 23.09.2011. 09:05 Dombrovska "varoņdarbi"`3 gadu garumā ministrus nevaldīja/katrs darīja ko gribēja/kempars,murnice,augalis/ knabjuta kalpoja venotūbai naudu dalīja savējiem amatos lika tikai savējos, apgraizīja visus nabagos bagātos pataisīja vēl bagātākus likvidēja darbavietas/aizdzenot ceturtdaļu iedzīvotāju prom no valsts likvidēja ekonomiku visu, ko varēja iznicināt to iznīcināja cilvēki mirst no medicīnas nepieejamības ar pabalstu sistēmu atradināja cilvēkus no darba atņēma makšķeri ,rokās ieliekot pussprāgušu zivi /pabalstu ļaunums/ pensionāri , jaunās ģimenes un bērni valstij vairs nav vajadzīgi
vot, dunduki ! > žēlotāji atradu
v
Vaļerka kargins arī nevar - un kas no tā ? Sarullē lai visi savas žēlošanas un ieriktē pa vietām !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas