Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Premjers: Tiks sludināts jauns konkurss vilcienu iegādei vai arī līdzekļus novirzīs dzelzceļa infrastruktūrai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kurnia
K
September 12, 2008Professor Welsch, I'm a student of a BA in Applies Linguistics which takes place at Universidad Autf3noma de Tamaulipas (UAT), capus Cd. Victoria (Me9xico). In our sjucebt “Computer Mediated Communication” (CMC) we got the great opportunity to view a couple of the videos that you have uploaded to youtube.com This led to a series of discussion in and outside the classroom, making us wonder and reflect about the present state of education not only in your context put in ours as well. At the beginning of the semester (we only attend from four to five months) our teachers of Corpus Linguistics proposed us to create an online course for the sjucebt. This is a pioneer project, being the first online course that our faculty will provide. Currently my classmates and I are working on the elaboration of material and development of activities for the course. The use of technology has been quite amazing so far, because we have learnt to use several tools from the internet (such as the awesome bookmarking!) that most of us didn't know. Getting to know that other people are doing something to change the way education is being developed, makes me feel that we are not fighting alone, and that the use of internet and technology, has so much to offer for current and future learners. Your work has inspired me, and I believe it has done the same with some of my classmates, to keep improving and to do something about this situation. Currently I'm following your work via youtube.com (of course!) and this page. I hope we can have a response from you in a near future and share with us a piece of your great experience that sure will help us with our current work. Thank you for your time.Sincerely,Yurith Karina Jaramillo
Roby
R
Šāda tipa lapā, kur domas izteikšanai būtu neiipceešams uzrakstīt baigi garo palagu, zīmju skaitu neiipceešams palielināt vismaz par vienu nulli. Konkrētā tēma ir ļoti vērtīga, jo ir labi zināma ražošanas kvalitātes vadībā. T.i. Zinātniskais komunisms jebšu Teilorisms veidoja darbu dalīšanu, šī sistēma ir iesakņojusies valsts pārvaldē u.c. konkurējošās vidēs tā pakāpeniski izzūd vilnis e sveiks.lv
Michael
M
Au contraire! The sound is exlleecnt way better than most YouTube stuff! All bands should record together like this. You can feel it in the playing! Though it's hard to tell, but it seems that that Benchmark gear makes Pro Tools sound ok. Or maybe it's the arrangement, musicians, engineering Love the Keith Monks stands too! FANTASTIC JOB!
Adrian
A
Bonjour, Hicham Hamza, c'est avec impatience que nous aeotndtns votre enqueate, promise pour la mi-mars sur LaTe9le9Libre. Peut-eatre la piste des de9lits d'initie9s apportera t-elle un souffle nouveau sur cette e9norme manipulation. Pouvons-nous connaeetre la date de diffusion pre9vue de votre reportage ? Bien e0 vous.
Kursis
K
Kas brauks tajos jaunajos vilcienos? Latvija paliek tukša. Par to lasiet portālā Laikazobs rakstā "Mēs noasiņojam!"
loģiski
l
priekš kam vilcienus, ja nav sliežu?????????????????????? pa tām krievu grambām šitie nebrauc
Pļurkt
P
Jā. Piemēram apkalpot mirušās dzelzceļa līnijas...
sc+ škele vairs nezags
s
grūti noticēt
Patiesi
P
pat pretēji VP Bērziņa domām,es saku,ka patreizējā Tiesiskuma koalīcija un Valdība ir ļoti progresējusi,reformējusis un bagātinājusi savu kompetenci gandrīz visās nozarēs un galvenā labā pazīme,ka ne valdības vadītājs ne Ministri neparakstās zem lēmumiem,kur nevietā,vējā,vai kādam rīklē aiziet nodokļu maksātāju,ES atbalsta nauda.
  • 0
  • 0
xxl
x
ej ārstējies,pašlaik bezmērā zog un melo Vienotība,sākot ar pensijām kuras negriezīs(pēc divām dienām pēc vēlēšanām nogrieza,),beidzot ar milzīgu,valstij svarīgu projektu(kuru paši vadīja) nogremdēšanu,godīgi sakot Dombrovskim ar viņa kliķi vieta būtu cietumā,stipri ož pēc korumpētības.
  • 3
  • 0
skuja
s
...tāpēc, ka mums visādi olšteini, bērziņi u.c. piesakās paši amatos, kaut gan no tā nesaprot ne nieka. *labi, ka tā, ka nauda neaizgāja gar degunu, būtu mēs atkal maksājuši, konsolidējuši, un visādi citādi taupījuši, jo vēl jau bankām un airbaltikai jāmaksā būs. *kādi esam ubagi, tādi arī paliksim, lai vai kāds ir veiksmes stāsts, garants un treknie gadi, jo ne jau katram tas koferītis ar 10000 Ls var mētāties pa ēdnīcu beņķiem, ne katram ir tik liela aldziņa, kura ar četrām nullēm rakstāma. * un tāpēc mums ir ļoti svarīgi nemaksāt lieki un dārgi par līgumiem, kas nav tā vērts, ka redzams, kurš uzvārītos un kurš vēl nabagāks paliktu.
santa
s
Kārtējais "Latvijas veiksmes stāsts", kur neviens neuzņemas atbildību un visus lēmumus pieņem ministru kabinets. Profesionalitāte nav Latvijas stiprā puse, bet gan birokrātija.
Jā, santa
J
Jā, tas ir kārtējais veiksmes stāsts, ka pedējā brīdī tika apturēta kārtējā Šlesera sashēmotā afēra. Ja tā būtu realizējusies, tad blakus digitalizācijai un zelta tiltam mums būtu apzeltīti vilcieni.
  • 1
  • 1
Domeniks
D
Uzskatu,ka šāda 3 gadu garumā muļļāšanās ap šo jautājumu ir Nelietību kalngals visam,kas arī parāda Dombrovska patiesās spējas strādāt Latvijas Valsts labā,šī ir Vienotības izrāde ,kas saistīta gluži kā Minhauzena stilā.Nost no stūres tādus vadoņus.
anna
a
kā tas nākas, kad Dombrovskis runā - sanāk, ka viss ir labi. vienmēr un visos jautājumos. ja tas piemistu prastam cilvēkam, tad to sauktu par noliegumu. bet amatpersonai?
Kurmītis >> Dombrovskim
K
TU ... PATS ... PERSONĪGI ... biji uzņēmies pārraudzību un tātad – atbildību, par pavasarī noslēgtā līguma izpildi. Un tieši šis iemesls tika skaidrots kā iegansts, kāpēc no šī iepirkuma konkursa vadības tika atstumta Satiksmes ministrija. Tieši šis iemesls tika minēts kā arguments, kāpēc bez konkursa, atlases pilnīgi un absolūti voluntāri, necaurspīdīgi un arī nelikumīgi PV Valdes locekļa amatā tika ielikts jenotības (TAVAS partijas biedrs) pārstāvis Štokenbergs. Tagad konkurss ir izgāzts. Iespējams gaidāms ilgs un dārgs tiesvedības process, kurā jau šobrīd ir skaidrs, ka Latvija zaudēs spāņiem. Latvija maksās tiesu izdevumus un kompensācijas spāņiem, iespējams vairāku desmitu miljonu apmērā. Tad kāda ir TAVA PERSONĪGĀ ATBILDĪBA, “tiesiskais un godīgais” Dombrovska kungs par šo lielisko cūcību?
beta > Kurmītis
b
kurā jau šobrīd ir skaidrs, ka Latvija zaudēs spāņiem. Latvija maksās tiesu izdevumus un kompensācijas spāņiem, iespējams vairāku desmitu miljonu apmērā. ---------------- Atslābsti! Spāņiem nespīd PILNĪGI NEKAS! Jau nez cik reizes publiskajā telpā pārmalts, ka līgumā ir punkts, ka līgums stājas spēkā tikai tad, ja ir garantēts ES līdzfinasējums un valdības akcepts. Nav ne viena ne otra, un CAFs jau raudādams aizskrējis pie mediatora pēc mierinājuma... :) :) :)
  • 1
  • 1
prese
p
Biedrība "Sabiedrība par atklātību – Delna" šodien nosūtījusi vēstuli Ministru prezidentam un Satiksmes ministram, kurā lūdz sniegt skaidrojumu par jaunās AS Pasažieru vilciens valdes sastāvu un iecelšanas procesu. Pretēji ministru publiski iepriekš paustajam un politikas dokumentos minētajam par valsts kapitālsabiedrību pārvaldības lielāku atklātību un politiskās ietekmes aizstāšanu ar profesionāliem kritērijiem, AS Pasažieru vilciena valdē ieceltas partijām pietuvinātas personas. Delna uzskata, ka tas noticis necaurspīdīgā procesā, radot iespaidu, ka pretēji valdības solījumiem, tiek saglabāti vecie ieradumi - uzņēmumu pārvaldē iecelt politiskos ielikteņus. Šāds solis nedēļu pēc tam, kad valdība ir pieteikusi reformas kapitālsabiedrību pārvaldībā, ir īpaši kritisks, jo rada pamatu šaubām par politisko gribu šo jautājumu sakārtot un mazina sabiedrības uzticību reformām. Publiski nav zināms, kas bija galvenie kritēriji, kādēļ PV valdē ieceltas konkrētās personas, kas radītu pārliecību, ka izraudzītās personas ir viskvalificētākās un piemērotākās pildīt šos pienākumus. Tāpēc Delna aicina Ministru prezidentu un Satiksmes ministru pamatot konkrēto personu iecelšanu amatā. Delna atgādina, ka Valdības rīcības plānā noteikts: "Panāksim, ka ierēdņi, iestāžu vadītāji, valsts un pašvaldību uzņēmumu valžu un padomju locekļi un citas augstas valsts amatpersonas amatā tiek ieceltas nepolitizēti, pamatojoties uz profesionalitāti un labu reputāciju."
  • 0
  • 0
ha, ha , ha
h
Štokenbergs jau nu ir riktīgais godīgais, ....kam ticēt. Nenopietnāku pieeju valstiskāmlietām laikam jau Latvija nav pieredzējusi, zaudētas darba vietas, zaudēti ieņēmumi, zaudēta rūpniecības ražotne , speciālisti. Jāsaka tā, ar kuru galu domā jenotu godīgais midzenis un kam viņi to iestāstīs ja četrus gadus esot pie varas nevar vienoties no kura piegādātāja pirks vilcienus. Kāpēc nevarēja laikus apturēt vilcienu iepirkuma konkursu, tā nolikumus. Ja tas tika atzīts par pareizu esam, ja tas uzvarētājs tika atzīts par labu esam, tad kas liedza tiesiskuma koalīcijai noslēgt pareizu līgumu. Un kas maksās ja Latvija zaudēs tiesas prāvās ? Tas kas šobrīd ir redzams , kā izskatās, ir, ka šitie jenotu bāleliņi spēlē Stadlera vārtos neskatoties ne uz ko . Un tas jau nav vienīgais jenotu godīguma un tiesiskuma darbs, ir jau vēl radaru sāga, kuru atkal muļļā un grib atpirkt iekārtas bez konkursiem uz 'pārrunu' pamata. Ha, ha, ha, Vai par to ministriju ierēdņiem būtu atkal jāpieliek pie aldziņas , kā solīts, jāmaksā vēl lielākas algas, ja nav neviena nosaukta vainīgā vārda !!!!!!!
!
!
Latvijas veiksmes stāstam klab nevis riteņi, bet zobi. Un vaigi nelien ekrānā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas