Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Prezidents: Tuvākie pāris gadi nesīs izmaiņas, kuras pat prātā nenāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mēs.
M
Bērziņ ,jūs esat Latvijas prezidents ,un jums būtu sava tauta jāapgaismo ,nevis turēt intrigās un zināmos noslēpumos.No jums mēs gaidām skaidru,godīgu ,atklātu valodu un patiesību,kas sagaida Latvijas tautu?Jūs to ziniet ,bet no mums slēpjat.Jūs ziniet visu ,kas tiek gatavots un ko mēs sagaidīsim ,un mēs to gribam zināt bez aplinkiem un puķītēm to tieši no jums, Latvijas tautas prezidenta.Tagad ir jūsu pārbaudījuma stunda,kā labā jūs strādājat,vai iztopat valdībām un varām ,vai esat godīgs Latvijas tautas prezidents,un mīlot un cienot savu tautu ,atklājiet patiesību.
Tomēr,
T
nedrīkstam aizmirst,ka Bērziņam pašam ir šie 3 gadi JĀNODZĪVO,lai arī PATS zinātu,kas nāks pasaulē. Pagaidām TO tikai Dievs zina.
  • 0
  • 0
sens.
s
Avīzēs ,un masu mēdijos to neraksta,un viss tiek turēts totālā slepenībā.Mazāk izsakiet savas domas un mazāk atklājiet sevi publiskajā telpā,jo viss tiek reģistrēts,analizēts,un izsecināts ,neticiet ,ka viss ir anonīms.Jūs pat sapņos nevarat iedomāties ,kādas šausmenes mēs redzēsim dzīvajā.Atveriet plašāk acis un paraugieties ,kas notiek pasaulē,un sāciet domāt ,un arī paši izsecināt,uz kurieni mēs dodamies,un kas mūs sagaida.Meli ,pievilšana, ļaunums,un alkatība atrodas piramīdas spicē.Velns pārģērbies par gaismas eņģeli tagad pieviļ visu pasauli,un pievilšanas ļaunais spēks jau darbojas.20 uz 21 septembri, būs iespējams pasaules vēsturē kādas beigas,un kāda sākums,bet tas būs uz neilgu laiku.Tie kam liksies ,ka viņi virzās uz kalna virsotni,nāksies ļoti smagi vilties.Akmeni ko viņi veļ uz šo kalnu ,viņiem pašiem uzvelsies virsū,un viņus pašus sadragās.Un tie kas būs bēdās raudājuši ,tad tie smiesies,par tiem ,kas smejas tagad.Neticiet ,ko runā valdības,bet meklējiet patiesību paši.Ja jūs to atradīsiet ,tā darīs jūs brīvus.
lata
l
Jā. Pirmo reizi Bērziņš vismaz KAUT KO pasaka, lai arī - nepasaka neko...
UZ TO JAU VIŅŠ MEISTARS PA PIRMO
U
.
  • 0
  • 0
Protams,grēks ir pārņēmis visas sfē
P
tāpēc dzīvojam pastarā laikā,kad gaidāmas tādas šausmas,kuras parādībā redzot,Bērziņš vai nu zaudētu samaņu vai ar trieku šo pasauli ATSTĀTU.
Lai nu ko citu nē,
L
taču SAVU aprobežotību ''Toms'' pats visai koši un uzskatāmi proponē,jo saukt Bērziņu par gudru var tikai būtne ar visai ierobežotu intelektu. Bērziņš ir labs čoms savējiem un,nenoliedzami,visai apķērīgs un izmanīgs sava pozitīvā imidža konstruktors un realizators (protams,ir jau arī galms),taču viedums un aristokrātija nav tā dimensija,kas viņam būtu šūpulī likta un,ja tas ir no malas visai skaidri JAUŽAMS,tad kāds gan te sakars ar ''apriešanu'', ''plika kaula pamešanu suņiem'' , jeb ar ''traci uz pilnu klapi''? Vulgāra leksika,sekls domāšanas veids,agresija un neaudzinātība ir predikāts būtnei ar nosaukumu Toms, nevis ''aptaurētiem skribelētājiem''.
  • 0
  • 0
to Toms
t
Nebūsim taču tik aprobežoti! ..................................................................... Jums taisnība - aprobežotie ir visi tie, kuri okupācijas laikos nebija LKP CK locekļi, kā biedrs Lembergs, aprobežots nebija arī biedrs Brigmanis, rajona komunistu 1 sekretārs. Par LPSR ministra vietnieku nemaz nerunājot. Pārējie, kuri nebija tādos amatos, bija aprobežoti....
  • 2
  • 0
Toms
T
Nevajag ironizēt, bet palasīt, ko pasaulē raksta gudri cilvēki! Bērziņš zin, ko runā, bet daudzi cilvēki Latvijā ir galīgi aptaurēti (vismaz komentāru skribelētāji), jo neko vairāk par citu apriešanu neprot! Diena pamet kau kādu sagrābstītu informāciju kā suņiem pliku kaulu, un tracis iet vaļā uz pilnu klapi! Nebūsim taču tik aprobežoti!
  • 2
  • 1
Jānis
J
Vai tiešām šī dranķa valstiņa pazudīs no Eiropas kartes?
Aija
A
Tu esi pretīgs cilvēks! Brauc projām, jo pats esi draņķis! Tikai nekur tādus nevajag, būs līšus jālien atpakaļ!
  • 1
  • 0
Vai
V
esat Jānis Urbanovičs?Bijušais komunistu ķēdes krancītis?
  • 0
  • 0
Jānis
J
Vai tiešām šī dranķa valstiņa pazudīs no Eiropas kartes?
borcinsh
b
nekad nepazudis ! atrak visi bijushie sudkomunisti pakarsies ! (ar to LV pravieti muhamedu-berzinu vadibaa !)
  • 1
  • 0
borcinsh
b
pavisam jumtina nobrauca musejam muhamedam - sudkomunistinam-berzinam ! driz ievedis likumu (ka krievijaa) par arzemju agentu
K-K
K
...ruksis: ' Berzins= Nostradamus'!!!! ... Ne! ... Berzins=VVF= 'Neticamas parmainas' ? = Damoklas zobens? = BEZSPECIGO UN BESPEJIGO NAUDI = TUKSA PLAPASANA !!!! ... VP POSTENIM NEATBILSTIGA, NEATBILDIGA UN NECIENIGA atieciba, PRET LATVIJAS REPUBLIKAS SATVERSMI, VALSTI UN PAMATTAUTU, jo LR Satversme NETIKVIEN ATLAUJ, BET LIDZ AR VP NODOTO ZVERASTU PIEPRASA siem atbildigiem posteniem RIKOTIES !!!! ... VISMAZ ZATLERS PARADIJA IESPEJU RIKOTIES ...
BBKK
B
kā Bērziņš zin, kas kuram prātā nenāk? :))
hmm...
h
Iespējams, ka to zin tikai avīze!
  • 0
  • 1
mezs
m
Nu pilnīgi kauns lasīt, ko mūsu prezidents atkal novāvuļojis. Un ko dara prezidenta kanceleja? Vai tur vispār ir atstāts kāds saprātīgs cilvēks, kurš ir kompetents valsts pārvaldē? Izskatās, ka nav. Kāds mērķi ir šādam prezidenta paziņojumam? Pēc iespējas ātrāk laisties projām? Jo ja kāds kardināli cietīs, tad noteikti Latvija, kas pieņēma pilnībā bezatbildīgus SVF noteikumus un neko nadara, lai sitācija valstī uzlabotos!!!!
mēs jau esam ES
m
un būsim līdz tās ekonomiskai sairšanai, kura, acim redzot, nav "aiz kalniem". Un šis laiks ir jāizmanto lietderīgi. Ir jāatbrīvojas no krievvalodīgo "5.kolonnas". Jādomā par nākotni, - par nacionālu un politiski neatkarīgu valstu Eiropu.
  • 1
  • 0
sardze
s
Rīts gudrāks par vakaru.
astrologs
a
Zvaigznēs lūkojies vai? ka tik droši prognozē....
ārprāc
ā
Vai var būt vēl sliktāk? re, ko prezidents saka- var mīļie, var būt vēl sliktāk. un būs ar.
ārprāc
ā
Vai var būt vēl sliktāk? re, ko prezidents saka- var mīļie, var būt vēl sliktāk. un būs ar.
:))))
:
vai tik beidzot prezidentam nebus pasaules gals...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas