Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

PS: Saeimas balsojums liecina par oligarhu patieso ietekmi parlamentā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pārsteigums
p
Kas to būtu domājis, ka Līdaka uz vienu roku ar noziedzniekiem - it kā turējās par godīgumu! Nu, no saeimas štata VĀRNAS neko citu gaidīt nevarēja!
Daina
D
Paldies! Iekopēju šo sarakstu un tagad zināšu,kuri paši ir nobijušies-tātad negodīgi.
Atcerēsimies šo balsojumu
A
Ja pareizi saprotu, tad Saeimu šobrīd nemaz nevar atlaist - vēl nav pagājis gads kopš viņu ievēlēšanas, bet 3.oktobrī gan sāksim vākt parakstus par šīs varzas patriekšanu. Tā kā atcerieties, deputāti - daudz laika jums vairs nav atlicis. Vēl viens mēģinājums noturēties visus 4 gadus jums ir - tās ir prezidenta vēlēšanas. Ja Zatlers tiks izgāzts un prezidenta krēslā iebīdīts kāds ieliktenis, tad ziniet - jūsu dienas ir skaitītas. Neesmu Zatlera fans, bet no izskanējušajiem piedāvājumiem /tas pats izvirzītais Bērziņš vai arī, piemēram, Daudze/ pašreizējais prezidents tomēr ir labākais.
Juhans
J
Sorosoīdiem šodien Melnā Diena.
Fredrx Rikošets
F
Nevis oligarhu partijas ietekmi, bet tautiešu atbalstošu patriotisku un cilvēku nostāja. Šodien bija kārtējais mēģinajums vajanāt Laviju aizsargājošo tautiešu auzsargspējas. Skauģi, neveiksminieki, vienotības pakaļskrejēji, kuri paši neko paveikt nespēj jau cerēja locīties ekstāzes laimē taču saeimas deputāti parādīja savu Latvijas patriotus sargajošo nostāju pret cilvalstu naidniekiem. Parādīja ka viņi nav tādi bezsirži kā vienotība, kuri ir gatavi bojāt dienu kurā cilvēks ir kļuvis patiesi bagatāks. Man prieks ka saeima deputātiem vēl ir tautiešus atbalstoša nostāja.
jautajums
j
Kur ir Zatlers sai sakaraa?
partits
p
Latvijas valsti, kops tas neatkaribas atjaunosana pirmajam diena vada zagli, mafija, banditi. ka tas ir ta to apliecina tas, ka visai partikusu un turigu tautu un Latviajs valsti sie noladetie oligarhi, zagli, korumpanti=Latviajs politki, prezidenti, ministri, deputati, ieredni ir izlaupijusi 20 gadu laika, valstiir novedusi bankrota, latviesu tautu vel nepieredzeta nabadziba, pazemojuma un apatija. Ir pienacis laiks visus Latvijas valsts izlaupitajus un tautas apzadzejus un tas iznicinatajus tiesat un sodit, daudzi no viniem ir pelnijusi publisku naves sodu. ir pienacis laiks sakt buvet karatavas Riga, Domu laukuma vai Rumbula, vai Bikernieku meza....
Jums tas ir jāatceras
J
PRET: 7 ZZS Iveta Grigule Vitauts Staņa Edgars Zalāns PLL Imants Jānis Bekešs Andris Bērziņš (Rīga) Māris Kučinskis Andris Šķēle Edgars Zalāns Atturas 37 ZZS Aija Barča Gundars Daudze Jānis Klaužs Ingmārs Līdaka Dace Reinika Guntis Rozītis Jānis Strazdiņš Staņislavs Šķesters Jānis Vucāns Oskars Zīds SC Aleksejs Burunovs Boriss Cilevičs Sergejs Dolgopolovs Sergejs Fjodorovs Aleksejs Holostovs Aleksandrs Jakimovs Viktors Jakovļevs Nikolajs Kabanovs Andrejs Klementjevs Ivans Klementjevs Valērijs Kravcovs Igors Meļņikovs Sergejs Mirskis Ņikita Ņikiforovs Vitālijs Orlovs Igors Pimenovs Ivans Ribakovs Dmitrijs Rodionovs Artūrs Rubiks Raimonds Rubiks Aleksandrs Sakovskis Jānis Tutins Jānis Urbanovičs Mihails Zemļinskis Igors Zujevs PLL Guntis Ulmanis NEBALSO: 4 ZZS Dana Reizniece-Ozola Laimis Šāvējs Didzis Zemmers PLL Ainārs Šlesers
nelieši
n
Vienkārši pretīgi šī saeima jāpadzen ar sūdainumietu, noziedznieku banda, arī pret savu latviešu valodu viņi noziedzas, par koviņi mūs latviešus pataisa, ņirgājas par savu tautu, ņirgajas par latviešu valodu, laupa vārda tiešā nozīmē savu tautu un savu valsti, pretīgi iedomāties , bet patiesība.
Deeks
D
Man jau šķiet, ka tas pierāda, ka no kāda datora izzagtās bildes pierāda, no kuras puses pūš vējš...
Air
A
Parasti esmu pozitīvi noskaņots, bet nu šoreiz gribu teikt - to utuvanagu iestādījumu ir jāatlaiž. Sajūta, ka esam Latgalītes tirgus kontingentu pārsvarā ievēlējuši.
to Pipo
t
netēlo i-diotu, kurš gan vēl varēja balsot pret? ja ne - A.Škēle un pārējie LPP draugaļas.
.
.
kauns šodien par tautas pārstāvjiem. bet, vismaz šodien guvu pārliecību, ka balsoju pareizi pēdējās vēlēšanās. ps. nevaru sagaidīt, kad pienāks tā diena, kad a-kubā nonāks aiz restēm. vākšu parakstus, lai pasludina par valsts svētkiem.. :) drīz, drīz..
Viszinis
V
Var redzēt kāda ietekme ir oligarhiem. Morāla krīze parlamentā, ciniskas izdarības no deputātiem.
Satversmes vājprātība
S
Nav brīnums neviens Saeimas deputāts nav cietumā. viņi paši regulē un kontrolē policijas darībību un izmeklēšana. Ārprāts! Stulbība tieši Latvijas līmenī

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas