Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Pūci vienbalsīgi apstiprina par Latvijas attīstībai premjera kandidātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ups..
u
Repse protams ir loti sudigs, bet Puce tik sudigs ka Repse nav.. bet tomer maz ceribas ka tauta par suda braliem nobalsos..
>>>Dumu aizsegs..
&
Nu ja Puce uz Adolfa Hitlera fona un Putlera fona nemaz tik slikti neizskatas.. nav jau sudigs..
>>>stingrajai mammai
&
Jums pilnigi piekritu! Autovaditaja tiesibas ne marsiesiem ne psihopatiem nedod! Ka var dot tiesibas psihopatam un marsietim Repsem kandidet Saeima? Un ja vins vinnes? Un saks sturet ka psihopats? Pie tam Maskavas virziena?
Dūmu aizsegs
D
Forši nostrādāja dūmu aizsegs. Kad kļuva skaidrs, ka par Pūci ir tikai negatīvi komentāri, nomainījām tēmu - putlera izdarības vienmēr topā. Bet Pūce uz putlera fona tīri tā ne ko - tāds labiņš, rūpējas par ģimeni un tā.
Nu tadu mudaku partija..
N
Pat Repse uz foto no tiem mudakiem izskatas ir noguris.. nu bet Kremla nauda ir jaatpelna..
Putļinam
P
ANO ir krievijas privātā bodīte un tā sauktā starptautiskā sabiedrība tiek smagi čakarēta! Ja rietumiem vajag kādam uzbrukt tad ir cilvēktiesības saskaņošanas akcepti... un krievi caur ANO visu var regulēt sev par labu bet tajā pašā laika ja musulmaņiem vajag kādam uzbrukt viņi ņem un uzbrūk tā pat arī krievi - nez Gruzijas teritoriju okupācijai bija ANO akcepts
uniitis
u
Būs jākravā čemodāni, vokzal, -> Rosija, nekas neatliks. Man ir prieks , ka beidzot putinistu propagandas redzamākajām lakstīgalām Latvija piegrieza skābekli. Cerams, ka tie , tagad šamie un šamās padomās, pirms liks savus parakstus citu valstu aneksijas atbalstam?
vsv
v
Pati Krievija kas tos piegādāja un tagad sapinās melos, cik nesmuki. Putinam vēl vajadzīgi bija kaut kādi pierādījumi, ka tie bija ķīmiskie ieroči, nu vai nav! Krievija ir melu pasaule!
Jevrāzija
J
Ļoti skaistas meitenes! Tik gan jau varēja labāku konkursu atrast, kur sevi izrādīt :) Skaistākais dibens, nemaz ar nav baigais tituls ar ko lepoties. Ne pie sasniegumiem pieskaitīt, ne CV ierakstīt...
Ekonomiskais
E
Cilveekam pa kreisi bus jaapeed visas falshas ( nepamatoti parakstiitas) Ls naudas ziimes.
ffgf
f
Man pret inteliģentajiem krieviem nav nekādu antipātiju, savukārt "sovokus" neieredzu ne tikai es, bet arī jebkura civilizēta demokrātija. Un "sovokiem" nav tautības. "Sovoks" var būt gan Zinis nezinis, gan krievs, gan ukrainis
Spiediens
S
Ja jau ""aukstajā karā"" cccp zaudēja, kad visi resursi bija valsts (militāristu) rīcībā, tad tagad , kad gandrīz viss nafta , niķelis, gāze utt. ir privātpersonu rokās , tad jautājums par sankcijām, kas notiks - ir atbildēts.
pikalo
p
Nu kāda jēga, ja jūs šeit i-netā izbļaujat - krievs? Anglijā visi iebraucēji no LV skaitās.. krievi, liecina gan stulbā uzvedība un tik pat stulbs/ nevīžigs ģērbšanās veids, krogā arī bauro kā aizkauti. Ar ļoti retiem izņēmumiem, kuriem izdodas būt inteliģentiem, atsaucīgiem un citādi labiem cilvēkiem kādi ir īstie briti ;)
radrigam
r
Pūķinam laikam nepatika, ka Tatarstana tiecas uz neatkarību..... Tīrs terorakts, tikai žēl tos nevainīgos.... Pūķins ir staļina pēctecis.
dgdf
d
Vai tiešām nevaram pelavas no graudiem atsijāt, vai nesaprotam, ka nebūs nekāda kara ar Krieviju, ka šis satraukums ir resnajiem izdevīgs!?!?! Tauta , padomājiet taču, kāmēr jūs te cīnaties ar vējdzirnavām, Latvijā paceļ nodokļus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas