Laika ziņas
Šodien
Migla

Pumpurs: Policistu skaitu varētu samazināt vēl par 2000

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
,,,,,,
,
pareizi,jo patreiz tik braukā viens otram nopakaļ,tādas sociālās garantijas un vēl slikti--ap''gerbti ---pabalsti---nu bezkaunībai nav robežu!!!!
Reklāma
R
Varai vajag, lai tikai ir kāds, kas to piesedz, pasargā. Bez tiem 2000 poliču iztiks. Bet tauta lai dzīvo ar tādu drošības sajūtu, kāda nu paliks pāri ;)
U2
U
....un ar citu=profesionālu ministru!!!!..(nevis šadu kura tiko ''bla..bla..'' KNL !! kurai labāk ''nodarboties'' ar FERMU !!..un kura sevi uzskata par ''loti kompetentu''..:))) )
tetris
t
Kā apliecināja Velšs, radikālas strukturālas reformas policijā nav plānotas, taču plānots izvērtēt un, nepieciešamības gadījumā, samazināt štata vietu skaitu, lai pārējiem policijas darbiniekiem varētu palielināt algas. === Tātad, nekas īpaši nemainīsies.
eiropietis
e
Nevar tik vienārši salīdzināt algas Latvijā un Rietumeiropā! Pat ja tūrista acīm raugoties, daudz kas tur šķiet pat lētāks nekā Latvijā, tad ilgtermiņā (īres maksa, komunālie pakalpojumi, transports u. tml.) šī aina kļūst daudz komplicētāka.
Oskars
O
Policija jālikvidē!!!! Policijas vietā ZEMESSARGI !!!!
Raimis
R
Tikko vēl pirms mēneša kladzināja, ka policijā trūkstot darbinieku... Nu vairs nekā nevar saprast.
Vells
V
Kālab gan nē! Budžeta cirpšanas orģijas turpinās un gala tām neredz, tagad "vienotībai" ir lielisks iegansts, lai kaut kur noslauktu SVF pieprasītos miljonus. Cinisma šīs partijas darboņiem nekad nav trūcis, bet iespējams iekšējās drošības sistēmas krahs šiem ļautiņiem ir pupu mizas.
anonīmais šakālis
a
Tiesa!
LATVIETIS
L
pareizi,slava valdībai bet bezdarbs latvijā......
LATVIETIS
L
ej jūs tur mīkstie,valdībā kas nedomā uz priekšu.un ko darīs tie 2000 policisti ko jūs nedomājošie taisaties atlaist???????.latvijas valdības vistaisnīgakie-šie policisti visdrīzamāk atkārtos jekabpils traģēdiju,jeb kadus citus noziegumus(viņiem un viņu ģimenēm gribas ēst)varbūt šie atlaistie,izmisušie policisti sašaus jums pautus,un tas būs taisnīgi......
ūja
ū
klausi nu izbijušajam....
viesis
v
Es nesaku, ka nav ieguvums. Bet to NEVAR SAUKT PAR POLICIJAS REFORMU !!!!!!! Tā nav reforma pēc būtības, kāda Latvijā prasās kliegdama. Un uz tā rēķina vien diez vai sanāks tie solītie 50%, ko pielikt.
Memory
M
' Slīcēju glābiņš ir....' - tautai nāksies aizsargāties pašai. Redz, Ēģiptē jau ''butavniekus'' apzinīgie pilsoņi sāk pārmācīt.....
anonīmais šakālis
a
Ir ieguvums, cilvēks nestrādās līdz 50 gadiem, bet līdz 62, nav jātērē līdzekļi formai un atvaļinājums tikai 4 nedēļas. Un tā tam bija jābūt visu laiku, kaut gan par kadriniekiem varētu pastrīdēties. Tiem no kantora žurkām būtu jāpārvēršas par policijas iekšējo specdienestu, kuri pārbauda jaunos kadrus un uzpasē esošos ar operatīvām un zinātniskām metodēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas