Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Rasnačs: Ja Urbanovičs referendumā nobalsos "par", rosināsim viņu atsaukt no NDK

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Smieklīgi
S
Kā tad jūs zināsiet,kā balsojis Urbanovičs?
Bet?
B
Dzintars Rasnac ar savu sievu nemitigi kavas un par vinu asinainajiem kautiniem savulaik daudz rakstija.
fedja
f
ne rosinasiet,ne atsauksiet! Urbis jums paradis ne tikai to!mikstie!
Pēteris
P
Visu Latvijai atkal plātās. Ar muti Rīgā, ar darbiem aizkrāsnē! Man kauns! Urbanovičš atklāti ir pateicis un aicinājis balsot pretvalstiski. Ko vēl vairāk vajaga. Tā ir klaja musināšana. Patiešām Visu Latvijai ir čuras!
Pilsonis
P
Interesanti, kā jūs uzzināsiet kā Urbanovičs ir nobalsojis? Ja jau var noskaidrot šādas lietas, tad šī daunu valsts nemaz nav demokrātiska! Mīž valdošie, ka var kārtējo reizi apdirsties! Tā jums vajag! Es ar balsošu PAR! Lai šī daunlande jūk un brūk! Pietiek! 20 gadus zagāt un laupījāt!
Urbis
U
Bet Cimdars neatklās, kā es balsoju! Cimdars ir mūsējais.
agrais
a
Sen jau vajadzēja atbrīvot no šīm aprindām.
Jokudars
J
Par CVK šefa pašlaik piedāvātajiem „juridiski superprecīzajiem” referendumu balsošanas biļetenu tekstiem- izskatās, ka, tekstā piedāvājot mums atzīmēt tikai savus „Jā”vai „Nē”, bet nenorādot attiecīgā Satversmes grozīšanas ierosinājuma vismaz tematu, ja ne konkrēto grozāmo Satversmes pantu nr.nr., šī CVK nu arī sagribējusi kaut ko „reformēt”(kā ZRP), un varbūt sadrukāt vienveidīgu biļetenu veidlapu rezerves valstij pietiekami visam Ūdensvīra laikmetam uzreiz, un daudzkārt pāri šīs CVK pilnvaru termiņa beigām. Tur mums, neizglītotajiem balsotājiem, atliek vienīgi cerēt, ka vismaz uz biļetena veidlapām katrreiz vismaz tiks uzdrukāts kārtējā referenduma atšķirīgais norises datums. To gan vajadzētu obligāti, lai, piem., nodrošinātos pret CVK arhīvos uzglabājamo jau izmantoto biļetenu rezervju „nejaušu” noplūdi un ievadīšanu kāda cita vēlāka referenduma balsu skaitā. Atceramies kā pirms 20 gadiem ar t.s. „čekas maisu” uzglabāšanas drošumu saistītos, īsti neatspēkotus, apšaubījumus par itkā nesankcionētas piekļuves iespējām uzglabāšanas pirmajās naktīs kādā istabā toreizējā LR Ministru kabinetā, pēc maisu izņemšanas no „stūra mājas” kāpnēm. Jācer, ka topošo biļetenu tekstu vēl pārskatīs kāds lietpratējs un padarīs precīzāku
ja
j
Grāmatā „Mūsu vēsture: 1985 – 2005” (2.daļā) sīki aprakstīts, par ko tieši sūdzējies ministrs, kurš tagad ir Saeimas deputāts un arī parlamenta sekretārs. Saskaņā ar Rasnača iesniegumu sieva ar aptuveni 40 centimetrus gariem rabarberu kātiem viņu situsi pa kaklu un seju, „apliecinot savu naidu un morālo vājumu". Ministrs sākumā neesot pretojies un vienkārši skaļi skaitījis sitienus... Pēc tam rabarberi salūzuši, un sieva turpinājusi sist viņam ar rokām pa galvu un spert ar kāju pa kājstarpi. Tālāk Rasnačs policijai ziņojis: „Tā es izturēju līdz kādai desmitajai, vienpadsmitajai reizei, kad sāpes un pazemojums bērnu priekšā vairs nebija izturami, un mēģināju saturēt viņas rokas. Lai gan tas man izdevās, viņa vēl aktīvāk sāka spert man pa kājstarpi. Bērni kliedza un redzēja visu šo šausmīgo ainu. Kad saskaitīto sitienu skaits jau bija krietni pāri divdesmit, uzskatīju, ka nepieciešams kaut ko darīt ar histērijā un prāta aptumsumā nonākušo sievieti.” Tagadējais Saeimas sekretārs izlēmis iecirst sievietei pļauku, bet arī no tā nekas labs nav sanācis: „Sekoja Ārijas Milleres sitiens ar tālruņa klausuli man pa pieri (starp acīm, tuvāk kreisajai uzacij). Brūce no stiprā sitiena un klausules asajām kantēm bija ļoti dziļa, un no tās plūda daudz asiņu, kas pārklāja gandrīz visu seju.” Beigu beigās tomēr ieradusies policija, taču Rasnačs, paša izpratnē, rīkojies īsti bruņinieciski: „Pēc šā notikuma, kad es biju pazemots un piekauts, nesūdzējos par Āriju Milleri nevienā iestādē, jo uzskatīju, ka šāda rīcība (sūdzēšanās par sievas vardarbību) ir vīrieša goda necienīga.” Taču, kā norādīts grāmatā, arī nākamos gadus Rasnača kolēģi Saeimā regulāri izteikuši indīgas piezīmes par šo notikumu. „Kā man komentēt Rasnača kunga vairākos laikrakstos sniegtos paziņojumus, ka Tautas partijas deputāti esot mēģinājuši iznest kaut kādus materiālus un tos iznesuši. Es to nevaru komentēt, jo acīmredzot, ja kādu sieva regulāri sit ar slapjiem rabarberu kātiem, tad rādās ne tas vien,” – tā, piemēram, izteicās Aleksandrs Kiršteins. Dzintaram Rasnačam šobrīd ir 45 gadi, viņš precējies otro reizi (ar žurnālisti Antru Krastiņu). Ģimenē aug trīs bērni. No pirmās laulības Dzintaram ir jau pieaugusi meita.
archiks
a
kĀ JŪS TĀ noliekiet biedru Urbanoviču,viņš tak ir tāds pats,kā mūsu labākie dēli.Kalbērziņš,Pelše,Voss,un daudzi citi viņiem līdzīgi.
milics>y
m
VL nav nekāda radikāla partija.Tas ir Interfrontistu izdomājums, lai varētu diskreditēt partiju, kurā ir cilvēki, kuri netrīc Vārda Putins priekšā, ka to dara Vienotība un "Nodevēju" partija ar kukuļņēmēju no zoodārza priekšgalā.VL,paldies dievam, ir vēl vienīgie, kuri pretojas Latvijaspievienošanos Krievijai,kuru grib panākt Urbanovičs ar savu šovinistu kliķi.Tas, ka Urbanovičs balsos par krievu valodu, nekādas šaubas nerada un neradīja arī pirms viņa ievēlēšanas NDK.Tikai jābrīnās kāpēc viņu tur ievēlēja, jo visiem Latvijas iedzīvotājiem ir zināma viņa darbība Maskavas politiķu interesēs.Tas tik nozīmē, ka Vienotība un augstākminētā zoopartija dreb no vārda "krievs" pieminēšanas vien.Jāizsaka tikai nožēla, ka vairs nav tādu vīru Latvijā pie politiskās teikšanas, kādi bija tie latvieši, kuri varonīgi aizstāvēja Latviju ar ieročiem rokās pret sarkano nezvēru sarkanarmiešu formās.Protams, ir vēl tādi vīri, bet tikai VL rindās. Pārējie ir gļēvuļi ar Jūdas dvēselēm.
interesanti
i
Dzintaru Rasnaču bijusī sieva iepērusi ar rabarberiem un spērusi pa kājstarpi...
glebis
g
если за инакомыслие на референдуме официальное лицо подвергают гонениям, это называется тоталитаризм и фашизм. Раснач, мужЫк, я в тебе не сомневался :)
Miks to glebis
M
Nevajag muldēt! Pašam nenāktu par ļaunu pastudēt vēsturi. Un ne tikai no Kremļa avotiem. Nekāda „statusa” pirmās republikas laikā Latvijā nebija ne vācu, ne vēl jo mazāk krievu valodai! Tās kā bija, tā arī vēl šodien ir un paliks - svešvalodas.
  • 0
  • 0
glebis
g
учи историю, лже-патриот :) во времена Первой Республики официальный статус был у русского и немецкого языков. ой, ты, наверное, знаешь только то, чему тебя в школе учили. ну это твои проблемы. то что ты не умеешь говорить по-русски - опять-таки твои проблемы :)
  • 0
  • 0
Miks to glebis
M
Runā valsts valodā! Latvijā valsts valod bija, ir un būs tikai un vienīgi latviešu valoda. Pārtulko! Es piem. krieviski nerunāju. Do you speak English?
  • 0
  • 0
glebis
g
как депутаты они выполняют свои обязанности в Сейме. как граждане они выступили со своей гражданской позицией. судя по вашей логике получается, что депутат, приняв на себя обязанности, должен всегда соглашаться с тем, что требует от него государство, даже если это идёт вразрез с собственными взглядами. это, милейший, называется лицемерие, и вы, требуя их к ответу, пытаетесь их наказать за то, что они не лицемерили. ну и ещё вы возмущены, что оказывается есть в Латвии политики, которые не думают в русле национализма, а думают ещё и о мнении нелатышей.
  • 0
  • 0
Paskaidrošu:
P
Urbis un Ušakovs, arī Kabanovs, pārkāpj deputāta zvērestu. Jā, kā pilsoņiem viņiem ir tiesības balsot par krievu valodu, taču kā deputātiem viņiem šādu tiesību nav. Un tas nav demokrātijas pārkāpums. Zvērests bija brīvprātīgs. Saistības viņi uzņēmās paši. Un tagad tās pārkāpj. Viņi ir zvēresta lauzēji. Mīnuso tevi tādēļ, ka tu gvelz kaitinošas muļķības. Ne par kādu "pravdu" te runas nav.
  • 7
  • 0
glebis
g
чего минусуете-то? больнее всего бьют слова, в которых есть доля правды? :)
  • 0
  • 7
Dr.xy
D
Absurdistana ! Ka Nacionalas drosibas komiteja drikst but krievu izlukdienesta darbinieks !!!! Biskekas urbja un parejas pretvalstiskas,no kremla finansetas,SC u.t.t. apvienibas ir jatiesa pec Soda likuma 69.punkta par Valsts nodevibu.
J
Rasnačs ir vai nu melis vai prātā tērēts. Tāpēc viņam steidzami jāpērk svecīte, lai viņs spētu novaktēt Urbanoviču un piedevām izlasītu papīrīti, kuru Urbanovičs met urnā. Ja Rasnačs nebūtu deputāts, es domātu - slimais no Aptiekas iela rajona

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas