Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

RD Vienotība prasa Radzeviča atstādināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Janis
J
Nacionala apvieniba saja situcija ir uzvaretaja, tika publiski noperts Kozlovskis Zatlera sarkanais tankists, Saskanas Centrs sevi paradija ka provokaciju un nesaskanu kurinataji, Nacionala Apvieniba ar savu energisko ricibu sevi paradija ka Latvijas interesu aizstavji, Vienotiba pieprasot Radzevica atstadinasanu ari pierada sevi ka Latvijas interesu aizstavji.
x
x
Skaidrs ka ta bija Saskanas Centra un Radzevica izplanota provokacija, tikai soreiz zudetaji ir Saskanas Centrs visiem ir pieradijumi ks Saskanas Centrs provoce nacinalas nesaskanas. Cik cinisks ir vinu nosaukums SASKANA net pasi provoce NESASAKANU.
caps
c
Cigans
Voldis
V
Sanāca, ka policija un Iekšlietu ministrija akceptē šādu praksi un turpmāk visos līdzīgos pasākumos, t.sk. 9.maijā varētu notikt skaļuma sacensības, kurai pusei jaudīgāka aparatūra - līdz plīsīs bungādiņas.
Valdemārs
V
Kāds sakars kritušiem karavīriem, lai viņiem vieglas smiltis, ar Brīvības pieminekli? Karavīru kapi atrodas Brāļu kapos, tur jāpiemin kritušie, nevis pilsētas centrā.
>ievai
&
Ja nezini vēsturi, tad paklusē, muļķe! Leģionāri nosoļoja gar Brīvības pieminekli dodoties uz fronti, lai sistu sarkanās utis!
  • 0
  • 0
Ieva> Valdemārs
I
Un, nosoļojuši gar pieminekli, viņi tālāk lidoja, ko? Kāpēc tad nerīko gājienus kaut vai pie citiem kultūras un arhitektūras pieminekļiem?
  • 1
  • 0
Valdemārs
V
Ir gan sakars.Leģionāri pirms došanās uz frontes līnijām soļoja gar Brīvības pieminekli.Tad kādēļ to būtu liegts darīt mūsdienās dzīvajos palikušajiem un viņu atbalstītājiem šajā zīmīgajā datumā.
  • 3
  • 1
Brona
B
Kad sis latgalu cuka Radzevics tiks tiesats un sodit Karatavu laukuma pie okupantu pi..les?? Tas, kas notika pie Brivibas pieminekla 16. marta ir Rigas domes apzinats un izplanots gajiens. Rigas domes vadiba ir Latvija valsts un latviesu tauats ienaidnieki un uz Rigas pilsetas vadibas velesanam vasara katru dienu sie neliesi, degradati, cukas ir janosauc vardos un jaatgadina ridziniekiem par vinu pretvalstiskajam, pretlatviskajam izdaribam, sakot ar valodas referendumu kad sie SC meginaja Latvija legalizet okupnatu valodu- krievu valodu ka otro valsts valodu, 16. matra zidu n krievu neoncaitu gajieni slavinat Latvijas valsst okupaciju un holokaustu un genocidu pret latviesu tautu kads tika realizets padomju Krievijas okumunistiska okupacijas rezima laika....
Ieva
I
Lai gan vispirms tiem godskalpotājiem vajadzētu savu biedrīti pie dziesmas paņemt, ja jau pats neprotas atkāpties!
ēzelis ar ausīm
ē
Tam Radzevičam tāda kārtīga sūcēja mute...
Arturs M.
A
Pareizi,Radzēviči vispār ir glumi,viltīgi un nepatīkami,arī brālis.Ja atceraties viņš nodeva arī savu partiju saeimā.Ja varētu tad par RD izgājienu un necieņu viņu tiesāt vajadzētu!
HH
H
Vajadzēja visiem aizliegt tajā dienā vazāties gar pieminekli, jo Latvijas sabiedrība nav gatava tolerancei
HRH
H
Vazājies vien uz krogu, Feģa!
  • 6
  • 1
Ieva
I
Ja viņš ir atbildīgais, tad obligāti, jo neviens nelika ļaut abus pasākumus vienlaicīgi rīkot!
Ieva> Maša
I
Lai gan pareizi būtu, ja pie Brīvības pieminekļa vispār nerīkotu nekādus pasākumus. Nekad un neviens!
  • 2
  • 2
Maša
M
Beidzot Ieva runā prātīgi.
  • 1
  • 1
Aha
A
Šitai kangaru paliekai amatā vairs ilgi nesēdēs. Tas arī fakts. Tauta balsos par VL un Vienotību, un tikai.
prezbiters Fredis
p
ui, kā jenoti cepjas, tiem gan īsa atmiņa! Ēlerte, atminies, kā ar 16.marta pasākumiem klājās tad, kad izpilddirektors bija jūsējais Ē.Škapars? manuprāt, nebija nekādas starpības. un ne jau tāpēc, ka Radzēvičs vai Škapars būtu slikti strādājuši, bet gan tāpēc, ka kārtība pasākumos pie Brīvības pieminekļa ir valsts policijas nevis Rīgas domes kompetence, tikai likumus jūs esat pietaisījuši tādus, ka tāda Ēlerte var no visas sirds izlikties par nezinīti.
Sarmīte
S
Apklusti, okupant!
  • 1
  • 0
pietaisītājam
p
Tava urliskā "loģika" neiet cauri, Fredi.
  • 5
  • 1
tomēr
t
Radzēviča kungu jau sen vajadzēja padzīt, tas , kas notika pie Brīvības pieminekļa, ir viņa augstākais debīlisma paraugs, ka nevjag sasakaņot dažādus pasākumus vienlaicīgi. Tas, ka tur notiks provkācija, tas bija viņam zināms, tāpec nekavējoši Radzēviča kungam jademisionē, punkts un cauri.
LS
L
Piemēram , ja žīdu nacistiem būtu dota atļauja strādār ar buldozeru pie Brīvības pieminekļa un tur būtu ari policija. Ja nu žīdu nacisti ar buldozeru bojātu Brīvības pieminekli, tad policija ari neko nedarītu . ??? Jo tiem tacu ir dota atlauja tur strādāt. Tas ir idiotisms un arprāts ,ko izmanto zoo mērkaķu partijeles ministrs , policijas vadība. Atlaizt vajaga visus Latvijas ienaidniekus un sabotāžas veicējus.
citam piemēram
c
nav īsti precīzi arī otrais piemērs - palestīniešus tie tur tomēr ir noslepkavojuši. Atšķirībā no leģionāriem, kas karoja kaujas laukā un, kā runā, arī Nirnbergas procesā pieskatīja apsūdzētos nacistus.
  • 2
  • 0
cits piemērs ---> secinājums; Mu
c
Ja Izraēlā žīdi ietu pie Raudu mūra kādā savā piemiņas dienā, bet krievnacistu grupa Izraēlā (jā, tāda pastāv) tanī pašā laikā tur ālētos ar saviem uzvaras maršiem un lasītu noslepkavoto palestīniešu vārdus -- vai tad jūs, kungi, arī teiktu, ka nevajag uz provokāciju reaģēt?
  • 5
  • 0
Murgs
M
Vai tu arii esi no nenosveerto partijas?:D Stulbaaku piemeeru nevareeji izdomaat? Fantazeetaajs.
  • 2
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas