Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Reizniece-Ozola: Nekādu pārsteigumu nodokļu politikā nebūs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kamēr VID mūs apzags...
K
Kamēr valstī nodokļu uzraugošā iestāde VID zags mūsu naudu, tikmēr nekas labāks nebūs. Toties VID direktorei būs kārtējās prēmijas par "izcilu darbu", par ko viņa varēs nopirkt jaunu lēto džipu un savai Vecsaules pilij uzcelt trešo stāvu.
pilsonis
p
NĪN par vienīgo mājokli ir valsts nepamatots rekets šis nodoklis ir atceļams. Pretējā gadījumā uz ielas tiek izmesti daudzi jo daudzi , tas aizvien pieaugs. KADASTRĀLĀS VĒRTĪBAS CELŠANA KĀ VEIDS PALIELINĀT IEKŠZEMES KOPPRODUKTU IR VIENKĀRŠI ŠAUSMAS
valsts nāk pretī?
v
Latvijas īpatnība ir tā, ka cilvēki vēlas maksāt maz nodokļu, bet pretī saņemt no valsts daudz pakalpojumu ================================= Pēdējos gadus 20 vienīgais pakalpojums no valsts, ko esmu saņēmis, ir ceļu policijas "rūpes", lai braucu uz 50, kur droši var braukt uz 70.
ilmārs
i
Klaji meli VZD jau 1 aprīlī Valsts sekretāru sanāksmē demonstrēs PSRS likumdošanas turpināšanu ceļot zemes unbūvju VĒRTĪBU.[Lai iznīcinātu PRIVĀTĪPAŠUMU ,kāpadomju laikā ,bet tagad KĀRTĒJAIS BURBULIS
KURUS NOZAGA VID ?
K
UN KAD VISAI LATVIJAI TIKS ATDOTI TIE 50 EIRO KURUS NOZAGA VID ?
Ļoti slikti,ja izmaiņu nebūs
Ļ
Jo uzņēmēji gaida Eiropas ienākuma nodokli pēc maksātspējas principa,diferencwetum kapitāla pieauguma nodokli,bet pārtikas ražotāji samazinātu pievienotās vērtības nodokli pārtikas produktiem,nevis esošo nodokļu palielināšanu un jaunu nodokļu ieviešanu!
Stalina laika mezonibas nodoklu pol
S
1. Pensionari maksa ienakuma nodokli!!! 2. Kadastra vertibas pieaugums lidz 7 reizem,tas nozime atnems NĪ ,jo nav no ka maksat pensionariem. 3.PVN piaugums no vasaras vidus par komunaliem maksajumiem. 4.62 reizes lielaks nodokls par ierakstu ZG.neka Lietuva. 5.Vajag samazinat vai saglabat NĪnodokli esosaja apjoma ,laut cilvekiem pirkt ,buvet.razot un veidot bagatu zemi ,neviss ubagu valsti ,kur nekad naudas nebus,ar sitadu naudas kāri,ta tiek likvidets viss.Banditisma metodes nodoklu politika ir skaidri redzama,jo pensionaram pielika 3 EUR,bet vairak neesot,jo ar sitadu domasanu nekad nekas nebus.
Dr.xy
D
Vai ministre maksa IIN no savas gimenes biznesa , uzturesanas atlauju tirgosana kremla cekistu "investoriem "? Vai IIN par ES un NATO Valsts Latvijas strategiski nozimiga objekta Latvijas dzezcels iztirgosanu Rundales pils balle cekistu "investoriem" IIN tika samaksats ?
Dumjais
D
Kā ar NĪN, kas dramatiski palielināsies dēļ neloģiskas kadastrālās vērtības celšanas.
VVZ
V
Un vēl- Latvijā ir 14 (četrpadsmit!) nodokļi un 113 valsts nodevas. Pašvaldību nodevas ir pašvaldības domes noteikts obligāts maksājums pašvaldību pamatbudžetā vai speciālajā budžetā šajā likumā paredzētajos gadījumos. Latvijā ir 10 pašvaldību nodevas. Neizmērojama rijība, tajā pašā laikā neko nedodot iedzīvotājiem.
VVZ
V
Pārsteigumu nodokļu politikā nav jau vismaz desmit gadus- katru mēnesi konsekventi tiek palielināts kāds nodoklis vai nodeva vai izgudrota kāda jauna nodeva, vai tiek palielināta apliekamā bāze! Palasiet "Latvijas vēstnesi", un jūs būsiet spiesti man piekrist. Tas notiek KATRU mēnesi, truli un konsekventi.
Ezis UK
E
Piekrītu pie komunistiskas "valsts"tas tā arī turpināsies ,kamēr ,vai nu cilvēki beidzot sāks protestēt,vai kā es protestēs ar kājām,aizbraucot.dzīvot uz kūstoša ledus gabala nav labākais veids pavadīt savu dzīvi. "Valsts" 304 000 apjomā ir 2X par lielu ,katru dienu tiek sadomātas vēl 20 "darbavietas",kuru apmaksāšanai tiek nepārtraukti aplaupīti iedzīvotāji un "ministere"to uzskata par normālu?
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas