Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

Rīgas Dinamo spēles vēlas translēt arī LNT un TV3

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ooo
o
man ari raustas tukai tv3
Gatis
G
Tikai ne TV 3. Citādi visu sezonu būs jāklausās pārgudrā Pučes komentāri... Un visas tās reklāmas un viktorīnas tikai sačakarēs to pasākumu.
sakiet man
s
skatos virszemes Tv, sakiet jums ar TV3 viss kārtībā, man attēls raustās, reizēm tik ļoti ka nav skatāma!? pārējie kanāli ok bet tv3 neeee...
hzz
h
ja lasat uzmanīgi tad ir skaidrs ka tiesības var iegūt tikai nacionālās apraides kanāls - tas nozīmē bezmaksas pakā tam jābūt. Tiešraide ir viens no noteikumiem kas ir ierakstīts līgumā. tākā viss būs bumbās - šā kā tā :) Bet pareizāk būtu ja šo pasākumu rādītu LNT .... gan ko foršu izdomātu. LTV7 jau apnikuši ... viss viens !!! gribās ko vairāk un kvalitatīvāk.
nnn2
n
cerams,ka dabūs LNT bet ar stingriem noteikumiem,piemēram,ka spēles jārāda tiešraidēs LNT nevis piemēram tv5 ,bet cerams ka būs saprāts un neļaus tiem skandināvu zagļiem no viasata rādīt,tagad jau f-1 izķēmojuši,galvenais,ka LNT komentētāji palikuši
mežmalis
m
TV3 un LNT ir reklāmas kanāli ar raidījumu fragmentiem starp reklāmām! piem. šovakar filma Speciālists, filma 110min gara bet LNT ieplānojuši 135min filami!!! tas nozīmē ka 25minūtes pavadīsim skatoties reklāmas!!
M.Baarda
M
Tikai ne utainajiem TV3. Tad viņi izgudros VIASAT KHL kanālu, kuru būs iespējams skatīties tikai nopērkot jaunu satelītšķīvi un viasatu licencētu televizoru
Dīzels
D
VO VO es ar par to padomāju varēs tikai netā lūrēt hoķi . A tur kvalitāte :(( . Labāk lai paliek kā bija.
sienis
s
ja dabūs LNT, tad spēles radīs ierakstos ap pusnakti (kā tas bija kādreiz ar bbolu), ja TV3, tad droši,ka play off izdomās pārlikt uz Viasat sport vai TV6! Tikai LTV7!!!!
f1
f
Nekādu viasratu ar atkārojumu pusnaktī, lūdzu!
khl fans
k
Tikai ne to. Tad mums katras hokeja spēles laikā būs jāvēro nebeidzamas reklāmas, labākās spēles tiktu rādītas maksas kanālos. Un būtu jāklausās padumjas blondīnes haotiskie aicinājumi izteikt "prognozes" un atbildēt uz nenormāli sarežģītiem jautājumiem. TV3 Pasaules čempī parādīja tikai dažas spēles, kad hoķi demonstrēja LTV7, tad varēja redzēt, gandrīz visus mačus.
alias
a
Tikai ne TV3! Tad neviens neko neredzēsim, jo ātri vien translacija tiks pārlikta uz VIASAT.
who cares
w
TV3 var nozīmēt arī TV6
who cares
w
"Ir bijušas kaislības, līdz ar to laika ir maz, lai vispār cīnītos par labākiem noteikumiem" === Hmm, nez kādas Kotam "kaislības" ar Dinamo?
Fans
F
Galvenais, lai tiesības neiegūst kāds TV6, piemēram...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

90. gadu līderis

Godīga saruna SestDienā ar politiķi Andreju Panteļējevu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas