Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija
Izskanējis, ka opozīcijas bloka mēra amata kandidāts varētu būt Bondars, bet mēra vietnieka amata kandidāts - Bordāns

Rīgas domē ievēlētās latviskās partijas vienojušās opozīcijā strādāt kopā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Smējējs
S
Kurš nelietis cilvēku muļķošanai izmanto apzīmējumu "latviskās partijas"? Ko īsti nozīmē tāds vārdu salikums? Acīmredzami, ka "partija tikai latviešiem" ir viena - "nacionālā apvienība Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (NA)". KO POLITIKĀ DARA CITAS "LATVISKAS PARTIJAS"? Varianti tādi: 1)"Šķeļ latviešus" un mazina varu "īstai latviešu nacpartijai". 2) Izliekas, ka ir "VĒL ĪSTENĀKAS nacpartijas TIKAI latviešiem". 3) Nekrietni izmanto vēlētājus, varu un Latvijas valsti savam personiskam privātam labumam. Ja nebūtu Saskaņas, viss tas raibais "latvisko partiju" bars pat nedomātu vienoties, jo tam baram NAV kopīgu interešu. Pārstedzoši, kā Saskaņa REĀLI sekmē politisko sadarbību, jo apvieno neapvienojamo - "latviskās partijas", kurām sākotnēji NAV NEKĀDAS KOPĪGAS SABIEDRISKAS POLITISKAS JĒGAS. Saskaņa NAV "partija krieviem". Saskaņa ir partija LATVIJAI. Un tas gauži tracina tos, kuri politikā ir "tikai priekš latviešiem", bez jebkādas atbildības par tautu un valsti... :(
Ķēniņa smerdelības turpināsies
Ķ
Urrā! Jūrmalā dakteres Ķēniņas dēla smerdelības turpināsies!
Jūrmalā ZZS kopā ar Saskaņu
J
"Nauda nesmird." Jūrmalā "latviskā" ZZS sabloķējās kopā ar Saskaņu, nepielaižot pie varas Nacionālo Apvienību, Jūrmalas un Bordāna partiju, jo tās uzdotu pārāk daudz jautājumu par ZZS un Saskaņas kopīgajām šeptēm ar Jūrmalas zemi, apbūvi un pilsētas budžetu izlaupošajām miljonārus sponsorējošajām aktivitātēm.
Smējējs
S
"... ZZS un Saskaņas kopīgajām šeptēm ar Jūrmalas zemi, apbūvi un pilsētas budžetu..." Sabiedrība Saskaņu cieši saista ar Nilu Ušakovu un Rīgas pašvaldību, bet ZZS - ar Lembergu un viņa ietekmi uz Latviju. Pieņemsim, ka Saskaņa Jūrmalā sasmērējas un negods rada varas problēmas saskaņiešiem Rīgā. Kas notiks? Vai Saskaņa sēdēs klusi un skatīsies? Un kā, salīdzinājumā ar Saskaņu, izskatās ZZS un Lembergs? Kura partija ir sakārtotāka un prognozējamāka?
  • 0
  • 0
degradācija
d
ZZS interesē tikai nauda. Bet šis fakts acīmredzami apmierina tos latviešu valodā runājošos idiotus, kas par šo partiju balso atkal un atkal.
  • 8
  • 2
Sekretnijs
S
Nav norādīts raksta autors.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas