Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Rīgas domnieki skaidru naudu aizstāj ar aizdevumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Spriezot pec so SC cekistu paskaidrojumiem,par naudas aizdosanu nezinamam personam vai firmam,pieradas,ka vini visi,bez iznemuma, ir primitivi betongalvas. Un labi,ka ta tas ir,bus daudz vieglak tikt gala ar siem debilikiem.
Finansu inspektors
F
Nodarboties ar augļošanu jeb naudas aizdošanu jau nav nekas slikts. Tikai es ceru, ka no saņemtajiem procentiem viņi ienākuma nodokli maksā? Lūgums Valsts ieņēmumu dienestam tomēr pārbaudīt.
Grāmatvedis
G
Vai pareizi saprotu, ka biedri deputāti kā "aizdotu" uzrāda to naudas daudzumu, ko plāno saņemt kukuļos, šmuguļos un visādi citādi "nopelnīt"? Jo tad tā būs bez lielām problēmām legalizējama :)
E
E
Shaada skaitlju publiskoshana pirms nav noskaidrots, ka kaadi no liidzekljiem ir negodiigi ieguuti, ir pilniigi ne-eetiska darbiiba (iespeejams pat prettiesiska darbiiba). Ja, piemeeram, es esmu suuri straadaajis 3 darbos (hipoteetisks pienjeemums), es noteikti neveeleetos, lai manus ienaakumus publisko tikai taapeec, ka esmu videeji sapelniijis nedaudz vairaak kaa citi mani koleegji. Atkal jau FUJ par rakstu dienai un sizhetu de facto.
to Fuj
t
Redzi, brālīt, likums ir likums, te nav nekādas Dienas nelikumīgās intereses. It sevišķi, ja runa ir par miljoniem, kas nopelnīti valsts darbā 'strādājot' - likums nosaka, ka ziņot par saviem ienākumiem ir deputātu pienākums. Tā ka papriekšu iepazīsties ar tēmu, par ko esi nolēmis žēli paņaudēt, un tad ver vaļā ņaudamo :)
  • 4
  • 0
fuls
f
daudz nav jādomā, šie cilvēki iesniedz pilnīgi nepatiesas ziņas par sevi, tādēļ arī vienam ar skaitļiem ir pakaļā, citam parādi nodoti cesijā nenosauktai personai, psc bērnu dārzs, VID taču nav galīgie muļķi un KNABS vēl jo vairāk, taču dažam labam nāksies arī dalīties!!! pedarasti
we
w
A dzheki nedomaa, ka peec shaadiem tekstiem, kaadi skarbie puishi vareetu vinjiem paluugt padaliities ar skaidruci, paqskubinot savas veelmes ar lodaamuru pakaljaas?
maratons
m
Ušakovam vajadzēja iet paskraidīt,krievi atkal būtu saziedojuši!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas