Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Rindā uz 100 latu darbu gaida 30 000 cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vikings
v
a ko juus gribat no sociaalaas kriizes?! 3 suudiigi gadi veel priekshaa
Izlasiet
I
Tiem, kas saka, ka jāmaksā minimālo algu tā nav darba samaksa - pirmajā teikumā taču rakstīts, ka tā ir stipendiju programma.
Mister X
M
Es pateiksu ko es domaju par to.100 ls menesii par pilnu darba dienu ir klaja nekauniiba un splaaviens sejaa no valsts puses visai Latvijas tautai.Si zemaa,neadekvata samaksa par darbu morali degrade sabiedribu.Ja runa butu par 1-2 darba stundam dienaa tad vel nekas,bet atdot savu energiju sai valstij par 100 ls menesii-nekad,tad jau labaak nomirt badaa bet ar neaptraipiitu,neizvarotu pascienu.
bezizeja valstī
b
Lūdzu aiciniet šos 30000 uz piketiem visās latvijas pilsētās ar vienu saukli-dodiet darbu!!!!!
ihaha
i
Vispaar valstij vajadzeetu darba programmu par dusku normaalaaku atalgojumu, nu vismaz minimaalo algu!
Janka
J
Patiesībā tas taču ir briesmīgi, ka cilvēki ir nonākuši tādā situācijā, ka gatavi strādāt pilnas slodzes darbu saņemot par to 100 Ls! Kas gan ir 100 Ls?! Bet, protams, skaidrs, ka vismaz iztikai .. Tomēr pati situācija ir nožēlojama, ka cilvēki daļu savas dzīves, sava laika gatavi veltīt šādiem darbiem. Ar ko gan tas atšķiras no verdzības?!
Hm
H
Nu tad jau viss kārtībā. Lai tik liek vaļā. Un arī inteliģencei nav ko pārdzīvot, lai tik pakustās. Ko tad citu lai dara, neviens jau viņus par pazemotiem neuzskata. Ja sētnieku un pilsētu apkopšanas darbu apmaksā tādā veidā, tad pašvaldībām vismaz nauda ietaupīsies citām vajadzībām. Ja nu vienīgi kauns kaimiņu priekšā. Diez Igaunijā un Lietuvā arī ir tādi "simtlatnieki"?
zinzinis
z
Iepriekseja programma bija 4 h, tagad tiesam formali jastrada 8 h
VG
V
Valstī taču ir noteikta minimālā darba samaksa, kāpēc šajā gadījumā tā netiek ievērota?
tv
t
nav tur 8 h darbadiena! Šajā EU līgumā ir 4 h darbadiena + regulāra tējas dzeršana + transports no un uz mājām uz darba vietu... Žurnālisti varēja noskaidrot labāk!
Teodora
T
Kāds trulums un stulbums visapkārt... Cik pretīgi.
bimbam
b
Ļoti laba ideja-> tas drošivien sanāktu lētāk nekā pēc vētrām braukāt apkārt un n-tās reizes labot vienus un tos pašus vadus!
Janis.
J
Ja jau tiesam nauda ir lai varetu visiem 30 vai 40 tukstosiem cilveku maksat tos 100 ls tad butu istais laiks gatavoties nakosai vetrai un no pavasara sakt izcirst kokus un krumus apkart elektrolinijam. Lai neatkartotos situacija ka soziem kad apmeram 30 000 tukstosu majas palika bez elektribas. Ari no ekonomikas sildisanas viedokla tas butu izdevigi jo nauda nonak tiesi iedzivotaju rokas.
kaija
k
tekstā rakstīts, ka "100 latu par astoņu stundu darbadienu". Ja pieņem, ka mēnesī ir 20 darba dienas, tad kopā sanāk....:) Man liekas, ka pat treknajos gados nebija daudz darbinieku, kas saņēma 50 latus par 8 h darbadienu...
Ku-kū
K
Inteliģentie bezdarbnieki redzams vēl nesaprot, ka izejas nav, vai nu šeit šķūrēt sniegu, vai ārzemēs tāpat melnstrādnieka vieta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas