Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Ronis: Krievija mums nav drauds; prioritāte attiecībās ir Zatlera vizīte Maskavā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Jūsu teiktais kā šāviens odam acī.To,ka Ronis ir Munters-II varēja saprast pēc balsojuma Saeimā.Aivi,par to,ka nobalsoja gandrīz 100% par Tevi , ir jākaunas,nevis jālepojas,jo promaskaviskie šovinisti nebalso par Kremlim nevēlamu ministru! Krievija bija , ir un būs drauds Latvijai līdz brīdim,kad sabruks pa guberņām. Aivi,ja Tu uzskati,ka 5-tā kolonna nav drauds Latvijai,tad vai nu Tu izliecies par politisku muļķi jebšu tāds esi !Mēs esot NATO un jājūtas droši.Šitie meli ! To pat mans kokers saprot,ja viņ's PATS !!! nesargās savu būdu,tad kaimiņu suns to okupēs.NATO nesēž Saeimā un nepieņem pretvalstiskus pkupācijas imigrācijas likumus! Svarīgākais notikums nu jau esot Zatlera vizīte Maskavā !!!! KAPĒC ???? KO TAS DOS LATVIJAI ???Kārtejo pazemojumu???KO ZATLERS IEGŪS priekš Latvijas pavazājoties pa Kremli ,ja tur IELAIDĪS?! Pēc katra pazemojuma tiek solīti Urālu kalni,bet dabūjam sev tikai fašistu zīmotnes un pilnu īgu ar Griškas lentītēm.Arvien nekaunīgākiem piedraudējumiem no krievu deputātiem Saeimā. Roni,ko esi nodomājis VĒL atdot,pārdot,ieskapēt ,pazemojot tautu ,Krievijai?
ES
E
Bet tad nedriikst pieljaut Saskanjas centram vinneet veleeshanaas. Pashi jau mees par vinjiem balsojam. Riigu jau atdevaam. Nu tagad naak Latvijas kaarta. Mees vienkaarshi paardodamies. Maskavai nauda pietiks lai nopirktu muus ar visaam panskaam. Zheel tos kuri krita barikaazhu laikaa un deelj kaa?
ieva
i
Visus nelojālos krievus mainām pret Hodakovski, Kaspārovu !!! Krievija -draugs ..? Muļķim jāsmejas ...
Metsasisu
M
Tāda prezidenta, kas labprart domā un runā krieviski, brauciena vērība uz Maskavu ir = 0. Vēl tika japagaida, kad preidents sāks dziedāt častuškas. Krivija bija, ir un būs Latviai naidīga valsts. Uz pirkstiem var saskaitīt Latvijā dzīvojošus krievus, kas ir lojāli.
cela dit en pasaant
c
Nav jābļauj. Bet jāņem vērā, ka Krievija ir drauds. Vai tiešām to tik grūti saprast. Neviens jau nedomā, ka mūsdienās tanki vajadzīgi. Pietiek ar Urbanoviču, Šleseri un tamlīdzīgiem, kā arī ar 5. kolonu, lai Krievija sekmīgi varētu lobēt savas intereses Latvijā. Ar Igauniju tik viegli neiet, viņi labi saprot, ka Krievija ir visneuzticamākais sadarbības partneris tuvākajā areālā. Vai tiešām neesat sapratis, ka Krievija tā saucamo ekonomisko sadarbību izmanto savās un tikai savās interesēs. ES cenšanās pārvarēt atkarību no Krievijas energoresursiem Jums neko nav mācījusi, tāpat kā jebkādu tai nepatīkamu pasākumu projicēšana uz sadarbību ekonomikas jomā. Nesenais piemērs ar Lietuvu (saistībā ar pērkonkrustu) arī Jums neliek aizdomāties. Manuprāt arī kultivējot Krievijas kā Latvijas glābējas tēlu , vajadzētu `ievērot mērenību. Latvijā dzīvojošā krievu varzu vismaz tās lielāko daļu ietekmē kremļa kontrolētie mediji, tāpēc arī viņi dzīvo savā domāšanā atpaliekot par kādiem gadiem 40-50 no Krievijā dzīvojošajiem krieviem, jo tur vismaz ir arī citi kremlim pretēji viedokļi. Un tieši šo mediju ietekmes dēļ Latvijā dzīvo divas antagoniskas kopienas, no kurām viena- krievu kopiena šo kopienu saplūšanu saprot tikai kā piekāpšanos krievu kopienai. Tas vien jau ir drauds, jo nekas labs no tādas divkopienu valsts nav gaidāms Turklāt šejienes krievi ir liekuļi. Nesen bija pietiekami interesants raidījums NTV ( jāzina, ko domā ienaidnieks), par to kā Maskavā uzņem cittautiešus, par šā fenomena izpausmēm. Viena no vadošajām idejām - nekas nav pret iebraucējiem, tikai viņiem vajadzētu pieņemt Maskavas kultūru. Bet Latvijā dzīvojošā krievu varza cītīgi turas pie savas sādžas kultūras, mēslo kur vien var, runā tā, ka riebjas klausīties, nemācās latviešu valodu un tā jpr. Turklāt paši Maskavas speciālisti uzskata, ka pietiekams apdraudējums ir jau 16 % sveštautiešu, ko tad runāt par Latviju.
Antironis
A
Roni, Tu esi naivs un acimredzot krieviski orientets. Tads Latvijas intereses neaizstaves. Prom ar Roni!
KLM
K
Atceries Gruziju! .................................... Piemini Gruziju!
!
!
Kas ir šādu runu mērķauditorija? Atceries Gruziju!
Didzis
D
Jurkāna sekotājs.Tikko jau dzirdējām arī, ka ECT sprieduma Krievijas domes vērtējums esot ''Krievijas iekšējā lieta''.
Ronis
R
Munters II
cīņā ar celulītu
c
lai nu veicas.
Nu, nu!
N
Šodien - Krievija nav drauds, rīt - Krievija ir labvēlis, parīt - mudīgi mūkam zem Krievijas spārniņa!
dzeris
d
Ronis ir sakarīgs ministrs, un var piekrist visam, ko viņš teica. Ar Krieviju jāveido savstarpēji izdevīgas ekonomiskas attiecības, un to saprot visi, kam ir galva uz pleciem, kā to dara pilnīgi visas valstis. Ja vienīgais, ko protam, vaimanāt par okupāciju un bļaut, cik slikta Krievija, mums nav nākotnes, normālas valstis neveido politiku, izejot tikai no pagātnes, tas ir strupceļš.
Daumants
D
Tas ,ka Krievija nav militārs drauds vēl nenozīmē,ka tā nav drauds..Interesanti,kādu medusmaizi jums tur Maskavā smērē,ka jūs tik ļoti uz turieni raujaties?Labi,Zatleru var saprast.Tam sieva liek. Ļoti jau nu gribas blakus Putinam pagozēties. Bet jūs pārējie,ko.? Otras Abrenes ta nav!
patriots
p
Pareizi,krieviem nevar ticēt nevienu vārdu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas