Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rosina piemērot akcīzes nodokli saldinātajiem bezalkoholiskajiem dzērieniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pareizi
P
Nekādus pļuktvaserus! Nodokli dubultot! Īsti vīri dzer tikai grādīgos!
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Dienā atkal krievu kolorādi salīsuši ?
Pareizi
P
Pāriesim uz saldajiem liķieriem!
Idioti
I
vairāk man nav ko teikt
antris
a
..............I.D.I.O.T.I............
Tad jau
T
pavisam drīz sagaidīsim vismaz minimālās pensijas palielināšanu,kas nav pārskatīta jau divpadsmit gadus,par ko sāk uztraukties gan labklājības ministrs,gan OECD!
Pareizāk būtu
P
Saldinātajiem alkoholiskajiem dzērieniem!!! Jo citās ES valstīs (ja runājam par kvalitatīviem dzērieniem) tieši degvīns ir daudz lētāks!
Kā tad tā?
K
Tērauda un Pavļuts šoreiz atturas?
latvietis
l
Šie debīlie izdzimteņi jau vairāk neko neprot, kā tikai izdomāt jaunus nodokļus, lai dzītu tautu tālāk nabadzība un piebāztu miljonāru kabatas.
RM
R
Virsraksts tāds it kā jau šobrīd nebūtu bezalkoholiskajiem dzērieniem akcīze - šobrīd ir 7.40 Eur. Jā, te ir ierosinājums palielināt atkarībā no cukura, bet nevis ieviest no jauna (jo kaut kas jau tomēr ir uz šo brīdi!)
Par visu maksājam mēs dārgi....
P
Cik tad būs jāmaksā par saldajām bučiņām,kāds % tām tiks piemērots?
  • 5
  • 0
Vai alkohols ir tik pat veselīgs?
V
Vai prātīgāk nebūtu palielināt PVN alkoholiskajiem dzērieniem un tabakas izstrādājumiem,bet samazināt to maizei un pienam??? Vai Inese Voika joprojām nav pamanījusi,ka maizei un cigaretēm,pienam un degvīnam nodokļa likme ir vienāda???!
kilihitman
k
Pr kuras valsts atīstību šie deputati domā, paldies, ka sabalsoja vinņus, gan jau lietuvieši un visa pārējā eiropa, jo cilveki jau taa brauc uz Lietuvu ieprikties, sis noteikti atgriezis naudu Latvijā...
>:-)
&
Sīkajiem būs jāpāriet uz vieglajiem alus kokteiļiem. Tie jau tagad, šķiet, lētāki par kolu. Nost kolu ! P.S. man arī, nāksies šņabim uzdzert alus kokteilīti, priekā :D
Maija
M
Kapes siem idiotiem, dienas zagliem, Latvijas izlaupitajiem deputatiem PAR, idiotiskajas smadzenes ir sudi un mizeli bet ne peleka masa? Vai pareizak nebutu, ja pienemtu normas ar cukura daudzuma ierobezosanu saldenajos dzerienos, jo ir daudzi dzerieni, kuros tiesam ir parsaldinatiba, parak daudz cukura, bet ne celt kaut kadus nodoklus, lai sie kropli deputati, ministri, prezidenti sos nodoklus nozagtu un noritu? Ja kadam tiesam rup, bet patiesiba jau nevienam nerup, Latvijas iedzivotaju labturiba, partikas kvalitate un tas iespaids uz iedzivotaju veselibu tad visu to var noregulet ar standartiem, noteiktiem apjomiem, bet ne ar nodokliem. Izskatas, ka sie idiotiskie deputati neko citu neprot ka tikai pacelt nodoklus, lai varetu apmierinat savas alkatigas rikles, savu egoismu. Vini tikai to vien gaida, lai latviesu pensionari atrak nomirtu, tapec jau merde ar bada 300-400€/menesi pensija.
>:-)
&
NOLĀDĒTIE NEPRODUKTĪVIE MĀJLOPI !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas