Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

RP vilcina Pavļuta nomaiņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tautietis
t
redzams ,ka tauta ir par reformu partiju un pārējo sorosa aģentūru.
Nu gan!
N
Vai tad šitiem andelmaņiem neviens nevar uzlikt iemauktus? Negribi sadarboties, vispār ārā no spēles. Jo pašlaik tā ir tikai spēle, nevis valsts darbs.
domāju tā
d
nezinu, man arvien vairāk šķiet, ka tantei kāds iedevis norādījumus - konkrētus kandidātus izbrāķēt. Izdomāt da vienalga ko, bet izmest no valdības. Tas attiecas gan uz Pabriku, gan uz Bordānu, gan Pavļutu. Lai var kruķīt lietas tālāk - tā, kā to vajag (nezinu kam - oligarhiem, kremlim, MA, un citiem mūdžiem.) Par to, ko grib redzēt ministru krēslos tauta kā vienmēr visiem nospļauties.
hehe
h
A visi jau aizmirsuši, ka Valdis D skaitīja Vjačeslava D ministrijas neizdarības, sastādot budžētu, kā nekad nepieredzētu brāķi? Tāpēc Vienotība klusām bīda Vjačeslavu (Nila kursabiedru un draugu), kurš tik vien zina, kā krievisku biroju salasīt, kopējo draudzeni Annu K ieceļot vadībā.
nu
n
Interesanti, ka V tik ljoti iestaajas par savu viszemaakreitingoto Circeni: D
  • 3
  • 1
bezjēgas ministrs
b
Visbezjēdzīgākais bija pavļuta reemigrācijas plāns - tīrākā kremļa sapņošana :)
Protams!
P
Varošu, spējīgu un reformēt gribošu ministru jānomaina ar lembergiem u.c. naudas tīkotājiem ar neko nezinošu un darīt nespējīgu personu, kas nevienam netraucēs, bet izpildīs "pasūtījumu"...Ko nozīmē "smagos kriminālnoziegumos apsūdzēto personu" uzstāšanās galvenajā TV kanālā, kur tieši saka - pārrunas ar Straujumu? Kur vēl tālāk iet? Vai ir kāda valsts pasaulē, kur lielie korumpanti diktē visai valstij savus noteikumus? Nav! To visi zin!
veletaja
v
Noladetie kropli zaglu bandu -partiju izdzimteni joprojam doma, ka Latvijas valsts vara un tas amati ir vinu cinas lauks. Novelu visiem Latvijas valsts izlaupitajiem, latvieus tauats iznicinatajiem atru un mokosu navi.......lai vini izbauda to ko katru dienu izbauda latvieus tauta pedejos 23 gados dzivojot pazemojuma, nabadziba ko nodrosina Latvija sie politki, ministri, ieredni, prezidenti..
ES PAR !
E
Labs ministrs - ko ņemās...?
demokratijas pamatprincips
d
Tas tikai, kartejo reizi, pierada to, ka Latvijas prezidentiem, ministriem, deputatiem, politikiem ir uzplaut uz latviesu tautu, kuira dzivo neiedomajama nabadziba, simtiem tukstosi dzivo pusbada, bet politki tirgojas sava starpa, turas pie kresliem un intrigas verpj it ka tas butu vinu darbs, un Latvijas valsti, viniem galvenais ir notureties pie siles un piepildit uz tautas un valsts rekina savas alkatigas, egoistiskas rikles ka to izcili demonstre nekaunigie, alkatigie, egoistiskie radijumi Rumpis, Vikene, Zatlers, Berzins......
vēl
v
Tikko saskāros ar šīs valdības rīcības stulbuma sekām - Latvijas pasts nedod sūtījumu uzrādot autovadītāja apliecību, jo satiksmes ministrija esot izdevusi rīkojumu, ka šis nav personu apliecinošs dokuments. Latviešu stulbumam nav robežu - Satiksmes ministrija apšauba pašu izdoto dokumentu validitāti... Prātiņ nāc mājās!
j
VIDā tieši tas pats, autovadītāja apliecība vairs neder!
  • 4
  • 0
j
Lai kā gribētos vienotības augšgalam (Ā. un Z.) būt vienīgajiem gudrajiem, Pavļuts viņus simtkārt pārspējis. Loģiski- ātri jātiek no viņa vaļā!
uu
u
Principiaali nekas nemainiitos, jo ministrija paliek RP rokaas un Pavljuta iesaaktais turpinaatos, tikai kaarteejo reizi jaareekjinaas ar V uzmeshanu. RP ieteiktu NEKAD akli neuzticeeties V, vinji nav partneris, uz kuru var paljauties.
Jukums
J
RP šoreiz gan vajadzētu uzstāt lai Vienotība liek galdā patiesos argumentus. Ja tā nenotiek vai argumenti ir vāji, tad nu šī ir tā reize, kad nepiekāpties. Vismaz man paliek iespaids, ka tās "zaļās" enerģijas darboņi no aizkulisēm mēģina diktēt noteikumus. Un Vienotība iet to pavadā.
oligarhi par velti Straujumu nealgo
o
Delfi: Ekonomikas ministriju pārsteigusi ziņa, ka šovasar Ministru prezidenta Valda Dombrovska (V) prombūtnes laikā premjera pienākumu izpildītāja, zemkopības ministre Laimdota Straujuma parakstījusi dokumentu, no kā izriet uzdevums atkārtoti vērtēt Kargina un Krasovicka mierizlīguma priekšlikumus, rodot visām pusēm pieņemamus risinājumus. "Es neatceros, ko tur esmu parakstījusi, tā taču bija tehniska rezolūcija," raidījumam "de Facto" sacīja Straujuma. Izbrīnīts par rezolūcijas tapšanu ir ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts: "Valsts šo jautājumu nerisina. Man rezolūcija maigi sakot ir neizprotama." Ekonomikas ministrija par premjera pienākumu izpildītājas Straujumas parakstīto dokumentu neesot bijusi informēta un par šādu vēstuli uzzinājusi tikai nesen.
NBSDFGi
N
Lai dzīvo Pavļuts !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas