Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Rubiks neparakstīs koalīcijas līgumu, kas nostiprinātu okupācijas fakta atzīšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ru-tvnet
r
Rubiks - "Rubiks-"Еще 20 лет назад на моем судебном процессе я сказал в своем выступлении, что у меня нет основания считать, что в 40-м году была оккупация Латвии. Никакого оккупационного режима установлено не было, состоялись всеобщие выборы, во время которых советская армия находилась в казармах. Тогда народ проявил свое волеизъявление, . потому что соскучился по свободной жизни, «наевшись» диктатуры Карлиса Ульманиса,. который узурпировал всю власть. Ну что это за оккупация, когда президент выступает и говорит: «прошлой ночью на территорию Латвии вошел ограниченный контингент войск дружественного нам Советского Союза. Все пути следования и дислокация согласованы». Почему он как верховный главнокомандующий и президент страны согласился с этим и заявил народу «вы остаетесь на своих местах, я на своем»? Когда войска фашистской Германии вошли в Австрию, то президент в обращении к народу сказал, что произошла оккупация страны.... Ни в одном международном юридическом документе нет подтверждения, что это была оккупация. Кстати, и США тоже не признавали оккупацию. Когда Латвию впервые посетил президент США, это был Билл Клинтон, то он не произносил слова оккупация, а использовал термин «оккупационные войска». Если внимательно почитать или послушать тех, кто говорит об оккупации Латвии, то они приводят какие-то там факты, но добавляют «на мой взгляд», «по моему мнению», «я думаю». Что ж, думать и иметь свое мнение имеет право каждый.."
zipo
z
Kā var uzstādīt kādam kaut kādu ultimātu - Rubiks saka! Bet kā tad PSRS 1940.g.varēja uzstādīt ultimātu neatkarīgajai Latvijai mainīt valdību! Tad tas bija likumīgi??? Un tās bija vēlēšanas,ar vienu Maskavas sastādītu sarakstu,kurā bija arī Latvijas nepilsoņi??? Un deportācijas un varas maiņa uz padomju,iepriekš neko tādu nesolot! Ko te vispār runāt,Rubiks labi zina ,kas toreiz notika,tikai turpina tēlot muļķi!
Fogts
F
Pakārt ! Līdz kamēr beidz stirināties.
ko
k
varbuut politiskajiem noziedziniekiem buutu jaaliedz daliiba jebkaadaas politiskaas manipulaacijaas.
Ministry of Truth > Gogi
M
Zini tādu sadzīvē lietotu epitetu "skābais"? Tas tev piestāv. Tu mūžam rūgsti par apavu tēmu, no tā es secinu, ka tev tā ir problēma. Un tavi bērni (ja tev tādi ir) aug pie datora, nevis dzied korī un dejo tautu dejas, iepazīstot SAVAS tautas gara bagātību. Tāpēc arī tevi tās pastalas vajā. Tā ir unikāla fobija. Es nezinu tās latīnisko nosaukumu.
Gogi > Ministry of Truth
G
..................iepazīstot SAVAS tautas gara bagātību....................... Nesmīdini nu! Latvju tautas bagātība ir "Bēdu manu lielu bēdu". To par varētu iecelt latvju tautas himnas godā. Kad latvieti drāž, viņš dzied šo dziesmu, un jo vairāk drāž, jo skaļāk viņš dzied, un tāpēc jau viņu drāž, ka viņš dzied tā vietā, lai ietu ielās un pieprasītu. Pasmiešos par Tevi, jo tu tiešām esi smieklīgs pidrallallā patriots. :D:D:D
  • 2
  • 0
Skuķis
S
Kad redzu to nožēlojamo ''purnu'', tad kunģī viss sagriežās...
Punkts
P
Lai varetu drosi planot nakotni, janokarto rekini ar pagatni - visiem kas Latvijas dzivo. Rubiku par atru izlaida. Vina pec mes visi varetu sedet cekaa un Latvija varetu saimniekot braligie tadziki.
ss
s
Tādā gadījumā sc būs opozīcijā!
bumers
b
Ja SC neizslēgs no savas savienības LSP Rubika partiju - tātad no tā var secināt, ka viņiem tas ir arī finansiāli izdevīgi - droši vien Krievija to atbalsta un pabalsta. Krievijai tad acīmredzot ir izdevīgi - jo Latvijā lielākas nesaskaņas un bardaks, jo vājāka valsts un tās ekonomiskās un citas puses. Par kādu tad plaukstošu Latviju SC runā? No tā savukārt izriet, ka arī par krievu valodā runājošajiem SC nerūpējās - viņi taču arī dzīvo Latvijā. Lai nebrauc uz tā, ka Latvijā ir zems politiskās kultūras līmenis. Viņš tomēr aug. Un tas, kas bija vakar nav šodien un nebūs ne rītdien , ne arī turpmāk.
bumers
b
SC būtu saņēmis vēl vairāk balsis vēlēšanās, ja nebūtu savienībā tāds nelietīgs, tautu naida kurinātājs Rubiks. Vecs, nu jau pusdebīls aizkavējies bērnībā un PSRS laikos. Ja mēs iemetām mēslainē tādas partijas kā Tautas partiju un tagad arī Slesera partiju un daļēji arī ZZS, tad kāpēc SC vēl gaida un nenoāķē tādu neveselīgu piedēkli, kā Rubika LSP. Cirks Rubiks ar abiem dēliem sēž saeimā - ģimenes bizness. Tas tikai tāpēc , ka par tādiem naida kurinātājiem vēl kādi stagnātiski cilvēki balso. LSP ir jāizslēdz no SC. SC kļūdās, ja domā savādāk. Sākotnēji varbūt tas viņiem bija nepieciešams. Bet nu ir citi laiki un domāšana cilvēkiem ir augusi kaut kādā mērā. Es un mani tuvinieki balsojām par Vienotību un ZRP. Bet SC seju bojā Rubiks. SC iegūtu vēl vairāk balsis , ja nebūtu viņiem savienībā tāda Rubika partija.
borcinsh
b
LV "parstavis" ES Parlamenta ??? atpakal to nelieti uz cietumu !
100% latviete
1
Es vienkārši brīnos kā tādā "nedemokrātiskā "valstī kā mūsu tāds Rubiks ir vēl izteikties spējīgs un diktēt noteikumus - cilvēks, kas varonīgi cīnījās pret Latvijas neatkarības iegūšanu!!! Nu kā, sakiet man?????
skuķis
s
Tāpēc,ka liela daļa vēlētāju neatcerās pagātni, nedomā par šodienu, kur nu vēl par rītdienu.....viņiem iedosi 5 Ls un viņi balsos pat par elli zemes virsū...
  • 0
  • 1
Jurists
J
Jus zinat kengataji, kad IP adreses ir zinamas, buss tiesas darbi,ko tiesa teiksiet? Runaju pilnigi nopietni, padomajiet,ko darat,bus nepatiksanas savadak!
Vāvers
V
Vēl studē vai kā ???
  • 0
  • 0
Žmuriks
Ž
Bet es, bļāviens, mēs vakarā mazliet ieknābs' pie Jurčika. Adresi visi zin'. Es nopietni, man šodien avanss, jāuzsauc. Būs baigās paģiras savādāk!
  • 0
  • 0
Gogi
G
Nekļūsti nu smieklīgs. Satversmes 100. pants vēl nav atcelts.
  • 1
  • 0
neviens viņu neņem par pilnu
n
Kas tiem žurnālistiem nav gudru un mūsdienīgu cilvēku ko intervēt, priekškam jautāt vecam sasmirdējušam komunistu ideologam, ar likumu jāaizliedz cilvēkiem kuri ir pret LV neatkarību uzstāties un tracināt tautu !
(*****)
(
Ja viņu neņemtu par pilnu, tad te nebūtu ne tava ne citu komentāru, tā kā ņemat ne tikai par pilnu, bet pat bijājieties, kas tik raksturīgi ultrapatriotiem - "a ja nu kas ? ...."
  • 1
  • 1
skuķis
s
Tāpēc,ka vecis dumjš un ar saviem, citiem nesaprotamiem, ''principiem''. Kur viņa dēliņi startēja...SC, vai ne????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas