Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Saeima konceptuāli atbalsta jaunu priekšvēlēšanu aģitācijas regulējumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kam vajadzīga aģitācija?
K
Priekšvēlēšanu agitācija ir politisko partiju reklāma. Bet vai, uzticoties reklāmai, mēs nopērkam labāku preci...? Nē, notiek pretējais, jo vairāk tiek taču reklamēta neejoša prece. Kvalitatīvu preci izpērk arī bez reklāmas. Un jāņem vērā ārī tāds morāli necils fakts, ka arī tā viņu aģitācijai tērētā "bezmaksas raidlaika" nauda ir - mūsu, vēlētāju nauda... Vēlētāji ir jāiepazīstina tikai ar partiju programmām un neko vairāk. Nezinīšu psiholoģiska apstrāde (diversija) ir noziedzīga!
ome
o
Man tā reklāma bijusi nebijusi,tāpat zinu par ko balsošu.
hi hi
h
Valdošie izdomājuši kārtējo blēdību.30 dienas pirms vēlēšnām TV redzēsim tikai ar Dumbrovski &Co .Cauru dienu griezīs lentītes bērnu dārziem,tiltim,slimnīcām,stādīs redīsus pieSaeimas un citādi ķēmosies.Godīgas vēlēšanas varam aizmirst.Nāksies protestēt kā Krievijā.Tā nu Latvijā valdība degradē demokrātiju.
nazis
n
Naudu jau mazaak neteerees. Tagad vairaak maksaas melnajiem PRistiem, vairaak maksaas Paparaci, lai rastu kompromatus par konkurentiem, utt. Dibinaas visaadas slavinaashas organizaacijas, tipa "Pa Saulei" un kaadas nu veel tur TP un LPP bija sataisiijushas.
zvirbulēns
z
Ak tad sorosīdi var svinēt kārtējo uzvaru, viņu pret Satvermes burtu un garu izdabūts cauri kārtējais likums! Jā,drūmi, tā sorosīdu ideoloģija apdullinājusi tik daudz veselo prātu! Vispār, ja tā padomā, šausmu lietas, nu netiekam vaļā no tās komunistiskās domāšanas un viss!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas