Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Saeima otrajā lasījumā atbalsta izmaiņas bijušo Valsts prezidentu sociālo garantiju nodrošinājumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Teodora
T
Nu, jā... Iepriekš pieņēma likumu, ka bij. prezidentiem jādos viss, ko šie pieprasa, t.sk. brīnišķīgi dzīvokļi pilnīgi par velti. Tagad atkal pieņems tādu likumu, ka dzīvokļus nedos.. Atnāks pēc vēlēšanām cits Saeimas sastāvs un atkal pieņems likumu, ka šikus dzīvokļus jādod un paklausīgi jāmetas pildīt un apmaksāt visas bij. prezidentu iegribas. Ja pieņemtu likumu, ka sākot ar konkrētu datumu bij.prezidentiem jāsāk maksāt komunālos par šikajiem dzīvokļiem un par saviem līdzekļiem jātaisa tur remontus- tad jā, tad tas būtu kaut cik nopietni.
Buba
B
Noteikti un tikai saprotamā vērtībā, - naudā -( t.i. pensiju,zināmuu summu transportam, lai paši izvēlas vienu "Audi" vai 5 "Lada Koņina") -, jo pieredze rāda, ka dzīvokļos jāiegulda neprognozējamas summas.
partokrātija
p
Nez kā nu vecā godkārā karga VVF pārdzīvos to ka nākamais autiņš nebūs MB ar pretraķešu iekārtu. Jo viņu taču visu laiku cenšas noslepkavot ļaunie spēki.
Sera
S
Par prezidentu privlegijam izdotais likums ir jaatcel ar ta speka stasanos dienu. Nekadas privlegijas viniem nepeinakas. Normali butu,ka valsts vaditaji raditu priekszimi ka tie ir godiki, tac Latvija ir viss pretieji, valsts pirmas personas ir visalkatigakas, nekaunigakas.
demokratija
d
Bilde redzami 4 kangari, kuri izsuc latvieus tautas asini un uz tas parazite ka mera bakterijas, un izlaupa Latvijas valsti, lai apmierinatu savas alkatigas rikles. Ir nekavejoties japienem likums, kurs atcelt visas privlegijas prezidentiem, ir nekavejoties no valsts dzivokliem jaizmet Ulmanis, Vikene, Zatlers, ir janonem viniem nepelnitas pensijas Ls, 1500/menesi katram, ir janonem visas padomju komunistiska okupaciajs reziam privlegijas, automasinas, soferi, sekretares, miesassargi, jo tas viniem tiek nodrosinats uz apzagto Latvijas iedizvotaju rekina. Prezidentiem ir janosaka tiesi tada pati kartiba pensijas sanemsanai ka visiem Latvijas valsts iedzivotajiem, pensiju sanem no ^2, 63, gadiem atkariba no dzimuma, pensijas apmers ir atkariba no iemaksatajiem nodokliem, ka tas ir, piemeram Austrija. Austrija prezidents pec sava termina nesanem nekadas privlegijas. Kapec latviesu tautai ir jadzivo nabadziba, bada, lai sie nekaunigie kretini sanemtu tadas privlegijas, kuras viniem ir pieskirusi Saeimas banditi par to, ka sie siem lava laupit, zagt? Ja prezidneti pec termina beigsanas velas turpinat kadas aktivitataes tad tas vini var veikt kada valsts iestade vai ta butu prezidenta pil atveleta kada telpa, vai Arlietu ministrija, lai iet uz darbu ka visi parejie un sanem par padarito algu, bet ne ta ka tas notiek pedejso 23 gados, kad sie degradati, kuri ir novedusi Latvijas valsti bankrota, latvieus tautu neiedomajama nabadziba pasi dzivo ka milijonaru valstiba. Latviesu tautai ir jaceer, ka sie visai atri nolik skarotes un vini nebus jauztur uz aplaupito pensionaru un nabadziba un pusbada dzivojoso bernu rekina. Berzins ir nekaunigs, alkatigs nelietis, lidzigs ka Ulmanis, Vikene, zatlers. Latviasj Satversme nav nekur teikts, ka tautai sie ir jauztur uz sava rekina. Latvija prezidnetis ir jaievel Latvijas pilsoniem, lai sadi degradati nekad neklutu par prezidentiem.
tam neiedomaajamam nabagam
t
saac darba laikaa straadaat, naida kurinaataaj. vai varbuut tev naida kurinaasana komentaaros arii ir darbs?
  • 2
  • 0
kriminaalatbildiinba par naida kuri
k
buutu laiks atlaist no darba to, kas atseezh laiku un kurina naidu komentaaros. lai gan - kaapeec sociaalo naidu nepakurinaat? komunisms tacu nav ne fasisms, ne antisemiitisms, ne rasisms un pat ne homofobija. un vienmeer atradiisies skaudiigi lumpenji, kas ieklausiisies naida kurinaataaju bljaavienos un bljaus liidzi.
  • 0
  • 0
Vārds
V
Prieks, ka atradies viens, kaut žults pārpilnīts (bail, ka tik nepārsprāgst!), demokrāts.
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Būvniekam Velve sākts tiesiskās aizsardzības process

Saistībā ar VSIA Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS) lēmumu par līguma pārtraukšanu ar būvkopmāniju SIA Velve par PSKUS A2 korpusa būvniecību kompānijai sākts tiesiskās aizsard...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas