Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Saeima pēc pārmetumiem pilnas Gobzema uzrunas noraida Kariņa demisijas pieprasījumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aina
a
Rosinātu sadalīt funkcijas Saeimā ievēlēto partiju starpā. Tā partiju grupa, kas uzvar vēlēšanās veido koalīciju Saeimā. Bet partijas, kas paliek opozīcijā veido valdību. Tad tiešām valsts varas darbs būs efektīvs. Kāpēc to nevarētu izdarīt, tad ātri noskaidrotos, kurš izdod likumus un kuram tie jāizpilda.
Juris
J
Vajadzētu tiešām lemt par Saeimas deputātu skaita samazināšanu, jo viņi valdības priekšā ir tukša vieta. Ja Saeima nobalsoja par OIK atcelšanu, tad Ministru kabineta pienākums ir uzdevumu izpildīt. Bet tagad Ministru kabinets komandē Saeimu un nosaka, kādus lēmumus pildīs un kādus nē. Nu tā ir parodija par LR Saeimu. Viens no šiem varas orgāniem ir lieks, jo tie ir saauguši vienā masā un izskatās ka valdība diriģē Saeimu un tie kā auni izpilda valdības rīkojumus. Kaut kas šai valsts varas sistēmā nav kārtībā. Varbūt valsts prezidentam ir jāsaka savs vārds????
Par tautas interesēm.
P
Vismaz viens deputāts cīnās pret melotības iznīcinošo kliķi. Jau cik gadus viņi mūs čakarē un apzog. Kariņš turpinās iesākto, tā viņš tikko teica. Visiem skaidrs viņu iesāktais karagājiens pret valsti un cilvēkiem. Nav šiem pajoliņiem nākotnes.
Cīnās gan!
C
Pats SAVA laupījuma dēļ! Gobzemam no dzimšanas tikai LAUPĪJUMS prātā.
  • 4
  • 2
Pavērojiet...
P
Var novērtēt Krišjāņa Kariņa un viņa komandas darba rezultātu.1.Divu KPV LV (valdības koalīcijas sastāvā esošās partijas) frakcijas deputātu gadījumā jau notiek izmeklēšana par finanšu mahinācijām. Vienam deputātam no citas frakcijas –2. Jaunās konservatīvās partijas – notiek izmeklēšana citā krimināllietā. No darba Saeimā viņš ir atstādināts, taču mandātu nav nolicis un turpina saņemt pusi no algas. Deputāta sieva iepriekš saņēma algu, turpinot strādāt Rīgas ostā, savukārt viņas vīrs būvēja priekšvēlēšanu kampaņu uz korupcijas apkarošanas pamata minētajā pašvaldībā.3.Uzņēmumā, kas saistīts ar vienu no ministriem (ministrēm), kā tiek runāts, maksāja aplokšņu algas. Tātad bija izvairīšanās no nodokļu nomaksas, bet tas ir Latvijas Republikas Krimināllikuma panta pārkāpums.4.Deviņi no deviņiem ministriem atteicās izpildīt Saeimas lēmumu par elektroenerģijas obligātās iepirkuma komponentes atcelšanu, kuru paši iepriekš atbalstīja. Miljardu eiro par OIK valsts iedzīvotāji jau ir samaksājuši
Margarēta
M
Es visu laiku dzīvoju ciešā pārliecībā, ka Augulis nemāk runāt. Kad viņš daudzus gadus bija satiksmes ministrs, viņš nekad nepateica nevienu vārdu. Nenāca ne uz kādiem raidījumiem, ne kādas intervijas sniedza presei. Neko! Vakar man žoklis atkārās, ka džeks nav kurlmēms un diezgan raiti māk lasīt. Tās runas gan visiem vairāk vai mazāk viens autoru kolektīvs bija sacerējis. Dikti jau nu līdzīgas bija.
Uldis
U
Kariņ tiklīdz Tu vairs nebūsi premjērs es APSOLOS,ka Tevi noķeršu un apmīzīšu ASV kalps .
Uldis Apmīzējs TAD
U
jau būs nosprādzis, un varēs ellē mīzt pats SRV virsū.
  • 7
  • 4
Dirdzis Šmirts nepārtraukti smējās,
D
acīmredzami nevarēdams noslēpt gaviles par paša piedraudēto Hāgas tribunālu, kas ieradīsies savākt Latvijas valdību, lai Dirdzi ar visu viņa zvejas kuteri un norvēģiem nozagtiem krabjiem par Latvijas archibīskapu ordinētu.
Margarēta
M
Varbūt bija pirms tam ar Bondaru pie stūra kāsi uzvilkuši, lai lielāks kaifs no Aldiņa perfomances.. Bondars jau nu zviedz, uzvedas un māj ar rokām reizēm tā, ka nav ne mazāko šaubu par zāles lietošanu pirms sēdēm.
  • 5
  • 3
Stepaņenko - Latvijas ODZE.
S
No visas latviešu tautas nolādēta bāba, kuras naida runas, un izsmalcinātā čūskas viltība, un virtuozā valsts šķelšanas un degradācijas politika, nevar atstāt vienaldzīgu nevienu patiesu Latvijas patriotu.
Vilija
V
Viņa jau sen izskatās kā nāvei parādā un tas viņas neaprakstāmais naids pret Latviju to iznīcinās galīgi...
  • 12
  • 2
Jeņķa murgi.
J
Vismaz viens deputāts cīnās pret melotības iznīcinošo kliķi. Jau cik gadus viņi mūs čakarē un apzog. Kariņš turpinās iesākto, tā viņš tikko teica. Visiem skaidrs viņu iesāktais karagājiens pret valsti un cilvēkiem. Nav šiem pajoliņiem nākotnes.
Elijah.
E
Melojot un ļaunumu izplatot, indivīds CĪNĀS pats ar savu sirdsapziņu, ko -agri vai vēlu- tāpat NOKAUJ. Gobzems necīnās ar tumsu un elli sevī, bet tieši otrādi - to akcentē, un uz elli aizraus gan Šmitu, gan Stepaņenko, gan Sprūdi, gan Liepiņu, kuri šā vai tā no elles nākuši, jo ap sevi TIKAI elli RADA un REALIZĒ.
  • 13
  • 3
Vai vai
V
Tadu gan negribetu par savu advokatu. Un labi,ka netika par premjeru. Ambicijas lielas,pats ne vella nespej izdarit. Sodien skatijos pilnu Saeimas sedi. Knapi no lapas var nolasit savu tekstu,visu laiku parlasoties. Saprotams,kapec advokatu birojs pa burbuli aizgaja. Tads ari valsti nevaretu izvilkt no patreizejas situacijas. Valsti javada cilvekam ar normalu pascienu vispirms. Diplomatam. Ar humora izjutu. Elastigam. Ar labu reputaciju. Kuram ir iespej paradit savu darbu listi,veiksmes stastu. Valstij nav vajadzigi luzeri. Gobzem!Brauc projam kaa soliji. Kapec pats neturi publiski solito. Irija trukst senju vaceju.
Tā turpināt !
T
Gobzems ir labākais Latvijas deputāts, kurš lietas nosauc īstajos vārdos. Mafijai tas ļoti nepatīk. Pārējie lien pakaļā un klanās viņiem līdz zemei, kā to izdarīja kaimiņa nodevīgie runči un bordānieši. Ātrāk vai vēlāk šī ielāpu sadiegtā koolīcija izjuks. Būs cita Saeima un būs deputāti kā Gobzems, kuri strādās tautas un valsts labā, nevis mafijas.
Gobzems vārdā tikai savu elli SAUC,
G
jo cita, ko nosaukt, viņam nemaz nav. Ja nu kāds ir akls vai kurls, tas to ieraudzīt vai saredzēt (protams) nevar. Tā kā, izsaku līdzjūtību, jo zinu, ka greizā spogulī viss GREIZI rādās.
  • 12
  • 2
Tā purpināt !
T
Gobzems ir krievu mafijas izsūtāmais puika un lembes sulainis !
  • 23
  • 7
IILZE
I
Gobzemam 100 procenti taisnība.
to Iilze
t
Bērniņ, iemācies 100% savu vārdu uzrakstīt, un tad meklēt KURĀ VIETĀ Gobzemim TAISNĪBA mīt. Varu derēt, tu NEATRADĪSI, jo viņa melnā dvēsele tikai ķengas un melus atražo.
  • 14
  • 3
Sajūsmas as'ras
S
Ko nu tik Gobzemam taisnība par 999,99%.
  • 12
  • 5
Krējums Saldais
K
Skatos, te Kariņa fani. Ko tad šis izdarījis pa premjerēšanas laiku? OIKa atcelšanu nolaisis podā, skolotājiem un mediķiem algas gandrīz tās pašas, skolas turpina taisīties ciet, cenas turpina augt, bet cilvēki joprojām izbrauc no valsts.
Skaties vien,
S
Pods Sūdu, ko nolaist podā, jo kā piemin skolotājus un mediķus, tad skaidrs - krievu mauka klāt! Latvietis zin, ka maizi un zemi valstī skolotāji un mediķi nekop un neaudzē, un ja es personīgi bez mediķiem esmu izticis, bet skolu es atceros kā savas dzīves nepatīkamu laiku (jo toreiz ļēļins bija Dieva vietā), tad bez maizes gan dzīvot nespētu.
  • 9
  • 3
a ko ta nu?
a
Beidzot Latvijai ir ministru prezidents, par kuru nav jākaunas! Cilvēks, kas pārzina vietējo politisko ķēķi un cienījams ES, viens no ietekmīgākiem - pirmajā čertdesmitniekā.
to Trollims
t
tu arī! Aizveries! Un arī OIK samaksā, kā maksāji vienmēr! Ne tikai Kariņa laikā...
  • 9
  • 1
Trollim
T
Samaksā OIK un aizveries!
  • 5
  • 11
Čik-či-rik-pidrik-ku-kū
Č
Ievēlēt tādu Saeimu var tikai ļoti smagi piedirsto pauru mērkaķi, kuri noraida jebkādu saprātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas