Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Saeimā rudens sesijā visaktīvāk debatējis Zariņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Neslāvs
N
kādēļ pretlatviskas(pretvalstiskas) organizācijas biedriem ļauj debatēt ?
latvietis ar mietu !
l
Bet kad sāks izmeklēt Latvijas rūpniecības iznīcināšanu ???
Zariņam mutiskā caureja
Z
Tā ir sliktas sirdsapziņas pazīme.
Valdis Kalnozols
V
Atbalstam likuma grozījuma priekšlikumus, lai mēs esam saimnieki savā zemē, ne VDK mantojuma mocītie Latvijas drošības dienesti! Neesam drošības dienestu raustīta balsojamā mašīna. ESAM LABI SAIMNIEKI SAVA ZEMĒ!
Valdis Kalnozols
V
Ir jāpārtrauc, ka pielaides valsts noslēpumam, izmanto, kā savstarpējās konkurences cīņas ieroci vai metodi kā kārtot attiecības ar oponentiem! Ir gana daudz veidu, kā nodrošināt valstī noslēpumu saglabāšanu, kā tas ir gan Vācijā, gan ASV, gan vēl daudzās Eiropas Savienības valstīs. Liegt Latvijai lojālam tautas priekšstāvim pilntiesīgi veikt savus pienākumus, ir viss absurdākais veids, kā aizsargāt valsts noslēpumu. Lūdzu, deputāti, kuri tik ļoti vēlas, lai drošības dienesti ir augstākā vara Latvijā, paskaidrojat, kāpēc jums ir tāda vēlme? Strādājat ar drošības dienestiem roku rokā? Ar VDK arhīvu kartiņu padarīti par marionetēm? Kāpēc jūs tik ļoti vēlaties, būt atkarīgi no VDK mantojuma mocītiem drošības dienestiem? Kāpēc jūs tik ļoti vēlaties, lai tie, lemj par mūsu tautas priekšstāvju lojalitāti Latvijas valstij??? Sakārtojam gan savu valsti, gan valsts drošības dienestus, atbrīvojot tos no VDK paliekām.
STOP !
S
Izsakies īsi un kodolīgi.
  • 3
  • 1
Valdis Kalnozols
V
Mainām procedūru valsts noslēpuma nosargāšanai, kura skar tautas priekšstāvju un ministru lojalitāti Latvijas valstij, ka mēs esam tie, kuri lems, kurš tautas priekšstāvis vai Saeimas atbalstīts ministrs ir lojāls Latvijas valstij, nevis drošības dienesti savos slepenajos koridoros izperinot pamatojumus saviem lēmumiem. Dažu deputātu apgalvojumi, ka Saskaņas deputāti ir jau apriori nelojāli Latvijai, neiztur kritiku. Ieteiktu Saskaņas deputātiem vērsties tiesā vai ētikas komisijā, par šādiem aizskarošiem apgalvojumiem. Esmu jums nosūtījis vēstuli, kurā aprakstītas kliedzošas problēmas Latvijas valsts drošību sargājošā sistēmā. Pārāk liela ir VDK ietekme tajos, tā ir jāpārtrauc! Sistēma, ka paši drošības dienesti lems, kurš tos kontrolēs, nevis Saeima, ir jāpārtrauc! Ir jāpārtrauc, ka pielaides valsts noslēpumam, izmanto, kā savstarpējās konkurences cīņas ieroci vai metodi kā kārtot attiecības ar oponentiem!
Valdis Kalnozols
V
https://www.youtube.com/watch?v=qL8KXx KuE2M Mēs esam tautas priekšstāvji, brāļi un māsas, mēs neesam kalpi! Esam saimnieki savā zemē. Izslejamies, iztaisnojam plecus, noskurinām visas kalpu dvēseļu paliekas! Parādam piemēru Latvijas tautai, kādiem jābūt labiem saimniekiem savā zemē! Mēs, ne drošības dienesti, esam augstākā vara Latvijā. Mums vēlētāji ir uzticējuši pārstāvēt tautas un Latvijas intereses. Latvijas Republikas Satversmē ir rakstīts - Saeima pati pārbauda savu locekļu pilnvaras. Mani priekšlikumi : -Mēs, Saeimas tautas priekšstāvji, lemjam, kuram no Saeimas locekļiem un ministriem liegt pieeju Latvijas valsts noslēpumiem, nevis drošības dienesti. -Mēs, Saeimas tautas priekšstāvji, noteiksim, kurš būs Latvijas ministrs, kurš nē, ne drošības dienesti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas