Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Saeimai pieņemot tā dēvēto Magņitska sarakstu, paredzami atbildes soļi no Krievijas

Līdz ar Saeimas aicinājumu valdībai noteikt sankcijas pret 49 Sergeja Magņitska lietā iesaistītajām personām Latvija kļuvusi par vienu no retajām pasaules valstīm, kas pieņēmusi ar to saistītus likumdošanas aktus. Parlaments lēmumu ar 60 deputātu atbalstu ceturtdien pieņēma pēc kaismīgām debatēm. Tālākā rīcība ir premjera un ārlietu ministra ziņā.

Top komentāri

Ha!
H
Un kādas sankcijas pret korumpantiem un valsts nozadzējiem pieņēma Latvijas augstākā vara? Kādas sankcijas saņems Rīdzenes sarunu varoņi? Kad kādam ienāks prātā Parex afēristus (gan īpašniekus, gan afēras realizētājus) iesēdināt? Pagaidām redzam, ka visi sēž glaunos amatos un rotā smalko aprindu žurnālu vākus. Nožēlojami!
Pat zirgam ir jasmejas
P
Ha,ha.Musu deputati cinas pret korupciju Krievija,Latvija tadas nav.Ir tikai laimes stasti!Dargakais tilts,valsts izprdosana,milnonu,miljonu nozagsana.Liekuli!.Pirms citu acis mekle skabargu,no savas izvelc balki.
aina
a
Aicinu varonīgos Saeimas deputātus savu balsojumu par Magņicka sarakstu apliecināt ar reāliem darbiem Latvijas valsts, (tas ir tautas) demokrātijas un cilvēktiesību vārdā atteikties no sava atalgojuma 30% apmērā par labu Latvijas invalīdiem un pensionāriem, kuri dzīvo zem reālā iztikas minimuma, tas ir 300 eiro mēnesī. Savādāk šādi balsojumi izskatās populistiski un kaitē Latvijas ekonomikai.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas