Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Saeimas atbildīgās komisijas vadība iestājas par alus tirgošanu naktī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sanita
S
Kaut kāds vaiprāts! Valstī bezdarbs, alkohola lietošana vēl saasinās situāciju, ta jau nedrošajās Rīgas ielās, tas pastiprinās noziedzības līmeni, īpaši noziegumu skaitu, kas tiek izdarīts alkohola reibumā! Lai tiktu ārā no krīzes, mums ir vajadzīga veselīga sabiedrība!!!! Labāk pacelt akcīzas nodokli alkoholam, cigaretēm vai legalizxēt prostitūciju, kura mums acīmredzot pastāv... no tā ari iegusim nogokļu devu!
@
@
Dazi grib iegadaties ari kokainu. Kas ir "normals produkts"? Kura precu grupa tads ir? Uzkodas partop parasta partika, kad beidzas alkohols. Alus organisma uzturas visilgak no visiem dzerieniem, un gan jau, ka ne vienu vien tas ir novedis ne tikai pie snabja (atceresimies slaveno krievu teicienu par veja izmestu naudu, ja pec alus neseko snabis - tas ir no dzives), bet ari kapa, pec tam, kad dulburis nokasits no koka, ap kuru aptinies, braucot atpakal no veikala nakti.
Marto
M
Laukos nav veikalu, kas strādā ilgāk par 21:00... Tātad jēga nekāda.
Pētnieks
P
To ODZE...Alu nevar tirgot atsevišķi veikalā, tas ir normāls produkts, cilvēki to grib iegādāties kopā ar čipsiem, uzkodām, zivīm. Tad jau saldumi arī tagad veikalā jāpārdod atsevišķi un katrs pircējs jānosver un jāaprēķina vai nav par resnu??? Alus ir laba štelīte, kas palīdz mums visiem atpūsties. Esmu tikai par savējiem Alus ražotājiem – ZELTA vasara ar miestiņu rokās!!!
Odze
O
Nu gan! Tāpat jau tagad visās iespējamās vietās tirgo alkoholu, t.sk., alu. Tieši pretēji, alkoholu vajadzētu atļaut tirgot TIKAI specializētos veikalos un restorānos. Pārāk liela tautas daļa jau tāpat ir nodzērusies. Jā, arī alu dzerot var kļūt alkohola atkarīgs! Diemžēl, tāda ir prakse un bēdīgākais, ka tieši jaunieši ar aliņiem arī iesāk ceļu uz alkohola atkarību. Biznesu nevar likt pretī sabiedrības nodzirdīšanai.
nRn
n
tā jau ir diskriminacija pret Rīgas balzāmu,nav godīgi,nebūtu kādam deputātam alus darītava,nekas tamlīdzīgs nenotiktu
VpooX
V
Vai, gadījumā, vieglāk nebij to stulbo akcīzi alum vispār nelikt? Tie ekonomisti tur arī kaut ko rēķina?
es
e
Nu lidz krievijas zupaam mums veel ptaalu,bet nekas,valdiiba to atpaliciibu likvidees,kaa nekaa bruuveetaaji ir lielaakie partiju sponsori un naudina ir jaatpelna.Vareetu ari snabiiti atlaut tirgot.Krutku tacu tirgo 24 st.un nekaadi nodokli.
Doktors
D
Alus tirgošanas nakts stundās novērsīs točku un nelegālo alkoholu tirdzniecību vietu apmeklējumu, kur par alkoholu netiek maksāti nodokļi, nereti alkoholam ir neskaidra izcelsme, nesen Krievijā tika konstatēta jauna saindēšanās ar nekvalitatīvu alkoholu!!!
aunu jājējs
a
atbalstiet lūdzu manu bezdarbnieka mikrouzņēmumu- gribu oficiāli tirgot narkotikas un esmu gatavs maksat paaugstinātus nodokļus.
jē jē jē
j
dzersim Latvijai!
@
@
Salīdzināt ar Zviedriju patiesībā nevar ne pozitīvi, ne negatīvi. Jo te nīkst lumpens, kam vienīgās pieejamās ir lētākās izpriecas- pasmirdināt gaisu ar vienrindītēm, pasist stiklus pieturās, padzert lētāko alu tad, kad saprāts jau vairs neatgādina, ka ir nakts un ka naudas arī nekad nav bijis un nebūs. Tiem vajag visu ielas komplektu - ieskaitot dzīvi uz ielas cauru gadu. Viens alkohola debilizācijas piemērs ir augstāk Andrew, kas nespēj skaidras dienas laikā savilkt kopā savus murgojumus par citu mammām, attiecinot to arī uz savu mammu, ko līdzīgs kartupeļu maiss arī var nosaukt par priekameitu tikpat mierīgi.
@
@
Tas tāpēc, ka tu jau no rīta esi lupatās salietojies savus vārdus. Kas vēl vakarā būs, kad tādi kā tu Vanagu iedzers, pat bail domāt. Uz stulbeņiem LR 2 ir atrullējusi līdz 2009. gadam, tālāk var arī krist.
Berta
B
Esmu pret aizlieguma atcelšanu. Vecie pa vakariem guļ, bet tieši jaunieši, kuriem nenāk miegs, bet naudas nepietiek priekš normāla alkohola, ir lielākie alus patērētāji. Diemžēl tieši jaunieši visātrāk nodzeras. Zinu divus, kuri, dzerdami katru dienu pa pudelītei "pirms miega", aizgāja no šīs pasaules ar aknu cirozi 21 un 24 gadu vecumā. Tagad, šķiet, valdība taisīs miljonus uz tautas izncināšanas rēķina.
neizpratnē
n
Valstij nav naudas? Bet alkohola monopolu noteikt dūšas deputāteļiem nepietiek :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas