Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Saeimas komisijas ar specdienestu vadību diskutēs par slepenas informācijas nelikumīgas izpaušanas novēršanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kad stadas?
k
Ta nodiskutejusi, ka valsts un tauta ir apzagta plika...
ir izeja
i
Jāpatriec no amatiem un jāsasēdina amatpersonas,kuras savu amatu aizsegā piestrādā,kā ziņu pienesēji ne visai draudzīgu valstu specdienestiem. Turklāt, tās ir uzskatāmas arī par t.s.ietekmes aģentiem. Nerunājot nemaz par tādu patriekšanu no komisijām,kurās notiek valsts noslēpumu apspriešana. Kas tie par noslēpumiem,ja nākamajā dienā tos lasa Kremlī?
K
K
Varbūt ka tomer vajadzētu vispirrms par specdienestu patvaļu , visatļautību, cilvēktiesību pārkāumiem lemt ? Vai viņiem joprojām viss būs atļauts un , ja kas, tad kā vienmēr paši sevi pārbaudīs un kontrolēs?
VOTVOTVOT !
V
kā kalvits ar šloseru visulaik pareizi teica " ...........noplūst un noplūst, un noplūst." I pa Rēzeknes desu fabriku noplūda, i pa orgānu locekļu kroņa mašīnām darbalaikā turgū - par pašiem orgāniem un statu sarakstiem i nerunājot - i par kamradu Limbažu piens ... ej nu tagad sastellē visu klusi apakļam ... vajag PRETNOPLŪŠANAS KAUT KĀDU PAPILDORGĀNU obligati, a to labi nebūs !
nu ja
n
ja tauta kaut ko uzzina, tad jāizsauc specdienestu vadība, bet, kad tie paši dienesti nepamana, ka bankas grimst, ka Latvijā Saeimā sēž kabanovi, kuriem uzspļaut zvērestiem par uzticību valstij, ka nepilsoņi lindermaņi sāk mainīt valsts konstitūciju, ka valstī var sist cilvēkus nost ar elektromagnētiskajiem laukiem, jo nav ierobežojošo normatīvu un nav mēraparāta neviena visbīstamākajos frekvenču diapazonos, tas Latkovskim pat pieminēšanas nav vērts.
ieklausies
i
...........bet cietumā blēžimiem būs jāsēž, un tāpēc arī lielās bailes
Dr.xy
D
Kadi var but Valsts noslepumi,ja Nacionalas drosibas komisija atrodas Krievijas izlukdienesta darbinieks Biskekas urbis?!
He he...>Dr. XXX
H
Atradis te valsts noslēpumus... he he.... Vienotība vienkārši sāk baidīties, ka viņu stiķis apmelot visus caur orgāniem var beigties pašiem plāni... hi hi... Jo pie tik bieza slāņa Vienotības debrīšu nesmukumu, noplūst var arī Vienotībai kaitīgās ziņas, tāpēc tāds ziņu slepenošanas trakums Vienotībai uznācis... ha ha....
  • 2
  • 3
labais
l
Palasiet un paskatieties Youtube video par Sleeper..iem tad paliks skaidrs ,ka specdienestiem ir ļoti bīstami sūdus vārīt,,letāli var beigties dzīve šai saulē.........Jūsu dienestos strādā diletanti.....varbūt pamērosimies ar spēkiem.....izaicinu visus.......astrālā.
labais
l
Specdienestiem jau vajadzētu zināt ,ka mūsu 21 gs. informāciju nevar noslēpt,jo mēs visi atrodamies vienotā energoinformatīvā laukā un ir pietiekoši daudz cilvēku ,kas apveltīti ar spējām šo info nolasīt distancionāli neatrodoties ciešā saistē ar objektu...Jūsu pūles kungi ,ka izdosies noslēpt visas negatīvās lietas---ir nolemtas neveiksmei --īpaši pret Latvijas valsti vērstas darbības,ko dara valstsvīri.-neizdosies ---Zemes enerģija jau šodien strādā ar pilnu jaudu ---vēži ,leikēmijas gadījumi valsts pārvaldē tikai pieaugs.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas