Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Saeimas Nacionālās drošības komisiju vadīs Solvita Āboltiņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jete
j
Nacionālajai drošības komisijai pirmkārt būtu jāizskata jautājums par ievēlētā deputāta Junkura iemesliem, kāpēc viņam piespieda atteikties no deputāta mandāta un kas to izdarīja? Vai Āboltiņas vīrs vai Vienotības ģenerālsekretārs vai Āboltiņa pati. Vienotības melu un nekaunības karavāna turpina graut Latvijā demokrātiju, Nepietiek ar Zaķa vēlētāju balsu pirkumiem, nu iet vēl tālāk – atpērk deputāta mandātu…..
VVZ
V
Atkal būs iepirkšanās veikalos apsardzes kuiļu pavadībā, "griez ceļu, firsts brauc!", augstprātība un aizlieguma zīmes dzīves vietā, tādejādi čakarējot dzīvi saviem kaimiņiem! Ļoti nepatīkama sieviete.
Ass
A
Jauka valstiņa ar demokratiskam iezīmēm kur diktatora cienīga partija dara diktatoram atbilstošus gājienus t.i. uzsplauj tautas gribai un regulē visu pēc sava prata,vai jenkijiem ir vajadzīga šī iedomīgā pensionāre un vajadzīga adbilstošā krēslā jo mes zinām ko nozīme palīdzēt onkam semam aizstāvēt nacionālas un geopolitiskās intreses tālu no savam robežām. Taka novelam rudajai turēties un nenogurt kamēr vel jenkijiem ir vara jo drīz poli var mainīties ,tas jau noticis vēsturē vairākkārt .
o shit
o
Apbrīnoju cilvēkus ,kas ir kompotenti jebkādā amatā...kāds amats tik nepagriežās,visu prot un visu pārzina..
bet
b
es apbrīnoju interneta troļļus, lai par kuru tēmu komentē, nevienu nejēdz, visas tikai rejiens iznāk.
  • 0
  • 3
ccc
c
Pas,pas Vienotības zaļie gurķi pie kompīšiem nosēdināti,smird aiz katra komenta.
kremļa smirdētājam
k
smird tikai tava naida runa. izslēdz troļļojamo kasti, tad nesmirdēs.
  • 0
  • 4
ccc
c
Pas,pas Vienotības zaļie gurķi pie kompīšiem nosēdināti,smird aiz katra komenta.
kremlini raud
k
Prieks, ka puķinasosi un oligarhu pakalpiņi sēro! Uz priekšu Solvita, mērgļi drebiet!
Dr.xy
D
Kada ir sagaidama Nacionala drosiba,Drosibas komisija ir iekluvusi zali apkrasotais biedrs no ZZS,un kremla cekistu parstavis no pretvalstiskas apvienibas SC / Vienota Launuma Imperija & GKR & Bela Russ ? Iepriecinosi ir,ka Aizsardzibas,Iekslietu un Korupcijas komisja ir Veiko Spolitis un Edvins Snore !
ccc
c
Tautas(lielākās daļas) neieredzamāko personu likt šādā amatā ! Jā pērkama šī valdība,pērkama bračiņ...
Luijs XIV
L
Un jūs no šī valdnieka dabūtu karteču ģīmī, ja palaistu muti uz ielas. Mūsu ''tautas lielākas daļas'' vaina - jau zaudējuši Staļina iedzītās bailes un sapratuši, ka var palaist muti, bet vel nav izauguši līdz apziņai, ka valsts ir viņi paši.
  • 3
  • 0
Ieva> Kaža
I
Tad definēsim, kas ir valsts, jo, piemēram, tās viņas ātrumsacīkstes uz ceļiem, pa kuriem pārvietojas normāli autobraucēji un gājēji, kā arī nespēja pēc tam paskaidrot, kāda velna pēc ir tikai viena maz, bet daiļrunīga epizode. Nē bija viens valdnieks, kas paziņoja, ka valsts esot viņš viens pats...
  • 8
  • 1
Kaža
K
No Tvaika ielas esi, ja rādās, ka esi tautas lielākā daļa? Solvita Āboltiņa ir latviete, kura mīl un ciena savu valsti, un ir cienīga ieņemt šo amatu. Putleristiem, protams, tas nepatīk
  • 9
  • 9
Veca komjaunatnes
V
Raikoma darbiniece. Arī 6.desmitā. Tā kā ome pēc visiem parametriem.
Vārds
V
Zatlera taka...
Kā tad !!!!
K
No rīta tās fotobildi redzēju kaut kādā sakarībā par kaut kādu sabiedrisko amatu bija rakstīts, ka ir ielikta tajā. Paskats baigais. Ja tādu feisu naktī iznāktu ieraudzīt uz ielas kādā vientuļākā vietā, tad noteikti jālaižas lapās.
Skaista sieviete
S
Skaista sieviete, nevis omīte, varonīga un stipra.
Vārds
V
Latvijai ir liels kauns, ka vēlēšanu MAHINATORI iegūst jebkādus nozīmīgus amatus. Amatu kāre šai omītei ir baisa. Paldies Bondaram par balsojumu. Izrādās, viņam vienīgajam ir dūša noraidīt nepieņemamas lietas.
muļķības
m
Haizivs ,kas nav spējīga izdzīvot ja nebarojas no barotavas.
  • 7
  • 1
Skaista sieviete
S
Skaista sieviete, nevis omīte, varonīga un stipra.
  • 7
  • 13

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas