Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Saeimas prezidijs neplāno pārskatīt lēmumu par Īvānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lāpītāja
l
Neesmu Daiņa fane, viņš vienmēr ir bijis tikai smuks runātājs-trib;uns un vienmēr ir bijis vājš politi;kis, daudz kas tieši šī viņa trūkuma dēļ aizgāja ne tā kā būt gribējies un vajadzējis,tomēr viņš bija atmodas lielāk;as organizācijas LTF priekšēdis tās organizācijas kura nodrošināja šīs AP ievēlēšanu un līdz ar to arī deklarācijas pieņemšanu un viņam ir pienākums un tiesības runāt šādā dienā un ne jau nu kaut kāds tur Daudze un tagadējo politikāņu bars būtu tie kam būtu jālemj pat to ko drīkst runāt un kad drīkst runāt LTF priekšsēdētājs. Viņi tur ir pilnīgi aptrakuši savā varas pašapziņā un pārgudrībā, pēdējais laiks viņiem to atņemt- bet rudenī jau nebūs citu par ko balsot,jo 90 % no kandidātiem nāks atkal no tiem pašiem tur aizsēdējušamies deputātiem, svaigas sejas gandrīz nepiedāvā.
makarena
m
paši redzam, kas mums pie varas "silītes" palikuši...Jums jau laikam gan labpatiktu, ja arī Dainis tāds būtu...kāds cilvēka godaprātam sakars ar gļēvumu?
Vicis
V
Daudze lai noslauka mātes pienu uz lūpām ! Čekistu pakaļu laizītājs ! Jampapiņš, temuļu temulis ! būtu iespēja, nomētātu ar akmeņiem, kā traku suni, tāpat kā viņa kaklakungus !
ŽB
Ž
Daini neej uz šo Saeimas organizēto pasākumu! Gaidu Tevi ar runu pie Brīvības pieminekļa! Mana vieta (Balkons 1 (Pa labi) 1. rinda 50. vieta) šajā pasākumā būs tukša, jo es protestējot pret nelikumīgi ievēlēto Saeimu to neaizņemšu, jo nevēlos klausīties stipendiātu uzrunas.
Ok
O
Tautas frontes kapracis bija Uldis Augstkalns, Rīgas politehniskā institūta, Zinātniskā komunisma katedras vadītājs. Viņš arī zeltlietas "noraka". Kā tāds cilvēks par TF līderi tika ievēlēts, tas ir interesanti, un kuri bija tie, kas viņu ievēlēja? Interesanti, vai ne?
t
t
jā, jā - aiziet vajag vēl korī padziedāt, as`ru noraust un ko tas dod?????
tenis
t
Ivans nepagaja malina, bet vinu nostuma mala. Vai vins runa vai ne, Daina nopelnus zin visa Latvija.
Vērotāja
V
Ļoti rupjš un bezkaunīgs esat.Un sajēgas arī tā pamazāk. Pievienojos bon teiktajam.Es būšu pie Brīvības pieminekļa 4.maijā!
pilsonis
p
Jūs gribat šādu murgainu Latviju līdz mūža galam????!!!!Balsojiet par VIENOTĪBU ,ŠĶĒLI UN VIŅA ZAGĻU BANDU,ŠLESERU UN VIŅA MAFIJU,LEMBERGU UN VIŅA PAKALPIŅIEM.eS NEGRIBU UN PAR ŠIEM IZLAUPĪTĀJIEM NEBALSOŠU!!!
rubins
r
sunu bars, kurs plesas sava stapa par salavu, varu un lielaku kumosu, un iespeju pipildit savas alkatigas rikles ....
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Atkal "gudri" plēšamies. Jādomā vairāk par nākotni, bet ne rakņāties pa pagātni un pieminēt "nedarbus" . Jābut tagad vienotiem - latviešiem. To parādīja LTF. Sekosim viņiem tagad. Ja ko gribam mainīt, tad tas jādara mms pašiem caur vēlēšanām 2. oktobrī. Visu ko daram tagad ir gatavošanās uz tām. Un tā tam jābūt.
Pičuks
P
DīVāna laiks ir garām. jau sen. Izskatās, ka mūsu valsts ir vai nu augstas labklājības līmeni sasniegusi vai arī augstas vienaldzības līmenī grimusi, ja jau rakņājas pa politiskiem kapiem. kam tas?
Eckehardt Hagensberger
E
Racionāli domājošiem cilvēkiem Dainis bija interesants, kad publicēja grāmatu par Daugavu (līdzautors, liekas, Snips). Ne vairāk. Bet arī - ne mazāk. Ne peļam, ne glorificējam.
t
t
oma, tu esi pārpīpējusies vai drapes salietojusies atmodai daiņa seja - kur vēl idiotiskāk pateikt! lai iet pupās nevienam viņš nav vajadzīgs, tas tavs dainis
Bu-bu
B
Atceros, kaut kur lasīju, kad šaudījās Bastejkalnā, visa TF vadība bija pazudusi bez pēdām. Cilvēki nezināja, ko lai dara. Ā jā, it kā daži bija emigrējuši steidzamības kārtā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Pirmdien vietām gaidāms pērkona negaiss

Pirmdienas rītā Latvijā ir saulains laiks, vietām sauli brīžiem aizsedz mākoņi, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien daudzviet Latvijā uzlīs, vietām gaidāms pērkona negaiss, prognozē sinopti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas