Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Saistībā ar informācijas noplūdi par KNAB kratīšanām sākts kriminālprocess

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
glupajam zvirbulēnam
g
Ja esi beidzis palīgskolas pāris klases vai tajā vēl studē, tad neuzbāzies ar savu debilitātes izrādīšanu.
Ješka
J
zvirbulēns atkal savā elementā-ķēms!
Skepss
S
Ne jau tikai ziņas par kratīšanu bija nopludinātas, arī noklausīšanās fakts netika nosargāts.
Aliens
A
Ko nu ņematies? Tēma ir par apzinātu un brīdinātu noslēpuma neizpaušanu/izpaušanu... - Ja kādam ir verbālā nesaturēšana, ko jūs vēlējāties, - "piešūt" te kādas morālās kategorijas??? Tiešām???
žveģi
ž
kur tu , mēsls, paliki???
borcinsh
b
"...cik tālu pavirzījies Zatlera aplokšņu ņemšanas kriminālprocess, kad tad būs, ja būs, apsūdzība par kukuļņemšanu?" --- nezinu kada vecuma esiet Kungs, nu bet "domashana" Jums ( ja vispar tada ir !?) ka padomju oktobrenim vai pionerim ! Ka izteicas par Latviju Jusu labakais draugs un macitajs - lembergs : "stulba valsts"..., bet tas nozime, ka Jums un parejiem "domajushiem" vel nav zinams, ka visur Eiropaa ir pienemts ( neoficiali, protams ) piemaksat ARSTAM par kadu operaciju vai proceduru ! maksat vai nemaksat ir pacienta personiga lieta ! un nekadai Tiesai nav par to "darishanas" ! un vel : nenem tas - kam nedod ! ( bet : nezog tas - kuram nav ko zagt, tas nav par Jusu draugu aivaru ! vinam bija padaudz ...!) PS. sorry, bet kadas smadzenes ( zvirbulena ) , tads - Jusu shis komentars
spunde
s
paņemiet taču Anitu priekšā, tā taču visu zinās smalki . Pērkamā
who cares
w
Paklau, ar ko esi neapmierināts? Lembita kandidāts, tātad nav nekāds sorosīts u. tml.... Kas tev D plēš?
hmmm
h
nu KNAB taču paši regulāri pludina informāciju, šoreiz būs kāds pludināšanas kanāls ko pārpratis. Es pēdas meklētu izdevumā "Ir"
Derbents G.
D
Lai varētu beigt, protams, ir jāsāk. Kārtējais process, kurš beigsies ar pļurkš un čiks vai tā arī paliks nebūtībā.
noplūde
n
Atkal sēne?
ierindnieks
i
Kur taisnība Vilnītim- pienākoši labi dokumentēti pārkāpumi un ekonomisko noziegumu pierādījumi atrodami ne tikai saeimā un ministrijās , bet arī pašvaldībās , novados- tajās nomaļu vietās, kur netraucēti summē atmazgātos miljonus fondu, iepirkumu, kredītu, programmu izsaimniekošanā un lielā apjomā. Ja Strīķei (KNAB) neapšaubāmi ir pamats kustināt "runču"-Latvijas izcilos darboņu augšu, novados operatīvo pasākumu veiktā izmeklēšana krietni papildinātos , ja LR attiecīgo dienestu rīcībā būtu pietiekoši daudz operatīvo resursu kārtīgam , visaptverošam auditam- izmaklēšanai no apakšas- novados, tie viens otru ideāli papildinātu, atklājot shēmu mehānismu pilnībā. Tas neattiecas tikai uz KNAB- darba pietiktu prokuratūrai, DP, FP un vēl vairākām specifiskām iestādēm . Novados darboņi saimnieko plaši, ar vērienu, neslēpjoties, tas attiecināms ne tikai uz TP, bet īpaši uz ZZS pietuvināto ierēdņu kopām novados un ministrijās. Kautrīgi prognozējot- ne mazāk par 3000-4000 krimināllietām, kuru spriedumu izpilde pēc lietu izskatīšanas būtības varētu labi papildināt budžetu. Tāpēc biedrs Lembergs, ka vienmēr, var pagaidām smaidīt, bet smaids vairs var nebūt ilgi tik pārliecinošs. T.S. "lakstīgalas"- informācijas noplūdes kanāli- ir shēmu sastāvdaļas. Un jo ātrāki ,ķirurģiskāki mēri, jo ātrāka valsts un sabiedrības augšupeja. Jasaprot, ka personas, kuru dzīves veids ir shemošana, korupcija un lobēšana, NAV LABOJAMAS vai PĀRAUDZINĀMAS.
Ha ha ha ha
H
tu tik stulbs no dzimšanas, vai saimnieks labi maksā???
Hm
H
Kāpēc tikai Hūtei? Sen taču nojaušams, ka visiem 3A ir savi uzticīgie un labi apmaksātie darboņi, tā teikt - valsts valstī.
zaglers
z
Sākts kriminālprocess...pret svaigu gaisu...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

"Stūra mājas" ekspozīciju apmeklētājiem neslēgs

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) ir atļāvis "Stūra mājā" turpināt Okupācijas muzeja ekspozīciju, par diviem gadiem pagarinot termiņu, kurā mājā veicami drošības uzlaboš...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas