Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Saliedētības komisija prasa Kučinskim reformēt integrācijas politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VVZ
V
Integrācija ir mīts, tāpat kā Lieldienu zaķis, kurš, kā zināms, dēj olas! Ne integrācija, ne asimilācija nekad nav sanākusi, jo svešie dzīvo citā informatīvajā telpā, viņiem ir citi valsts vadītāji, kuri ir citās valstīs, un cita vērtību sistēma.
18.novembra Latvijas pilsonis kriev
1
Es arī negribu integrēties ar Latvijā dzīvojošajiem okupantiem un kolonistiem, kuri paši vai kuru senči 1940.gadā ne lūgti, ne aicināti uz tankiem iebrauca Latvijā, okupēja un vēlāk anektēja Latviju, un līdz apmēram 1991.gadam slepkavoja manus radiniekus antiboļševistiski un antistaļinistiski noskaņotos krievus. Un man nav problēmu integrēties ar latviešu nacionālistiem, jo mēs integrējamies ņemot par pamatu kopīgu ideju - par latvisku Latviju! Un, ja kāds nezina, tad līdz okupācijai 1940.gadā Latvijā dzīvoja apmēram 9% krievi. Krievs nav apzīmējums okupantiem. Okupants ir apzīmējums noziedzniekiem, kuri okupēja un anektēja Latviju. Okupācija ir noziegums pret cilvēci un šim noziegumam nav noilguma! Un arī es ar šiem noziedzniekiem un šo noziedznieku pēctečiem negribu integrēties!
Lacuplesis
L
Ka tads lupata, mikstmiesis Vejonis, kurs nicina un noniecina latviesu valodu vareja noklut par prezidentu??? Vejonim ka prezim bija jarada priekzime un Latvijas valsts teritarija publiski jakomunice tikai nu viengi Latvijas valsts valoda- latviesu valoda. Kapec sis liekulis , divkosis tuksu plerkst, bet nepienem likumu par Latvijas valsts valodas - latviesu valodas ieviesanu visas valsts skolas, macibu iestades. Sis kretins ir tads pats kretins kadi bija vina prieksteci paslabuma mekletaji un naida kurinataji. Berzins bija tik stulbs ka publiski pazinoja ka nepiedalisies valodas referenduma.....un sadi kankari ir atjaunotas Latvijas prezidenti.
Tija
T
Neviens nekur nav jaintegre, tikai aprobezotajiem, nespejigaiem 100 udensgalvam ir japienem likums Par izglitibas un apmacibu nodrosinasanu visas Latvijas valsts, pasvaldibu skolas, bernudarzos 100% Latvijas valsts valoda - latviesu valoda no 2017. gada 1. septembra. Kapec tika pieskirti 55 000 eiro krieviski runajosajam zurnalistam, kuru nosuta ka korospondentu no Latvijas uz Briseli??? Vai tad 100 udensgalvas un Latvijas valdiba nav lielakie Latvijas valsts un latviesu tautas ienaidnieki?
Igors
I
Ja mēs integrāciju saprotam kā krievu piespiedu pārtaisīšanu par latviešiem, tad tur nekas nesanāks. Ja mēs krievus visu laiku apsaukāsim par okupantiem un ar varu spiedīsim viņus atmest savu krievisko dvēseli, tad arī nekas nesanāks. Absolūti lielākā daļa krievu un latviešu saprotas ļoti labi, neuzstiepjot viens otram savu es - problēma ir tajā, ka gan krievi, gan latvieši ļauj dažiem cietpaurainajiem nacionāliem no abām pusēm skaļi bļaustīties un lamāt viens otru un klusējot to pacieš, tad arī nekas labs nesanāk. Sanāks tad, kad gan latvieši, gan krievi savus ķērcējus pasūtīs uz vienu vietu !
Parastais latvietis
P
Es negribu integrēties ar krievu valodā runājošajiem okupantiem un kolonistiem! Ar kādām tiesībām kāds mēģina mani saintegrēt ar manu senču slepkavu pēctečiem?
visas skolas valsts valodā
v
Citādi tā ir tikai laika tērēšana.
viesis
v
Hm, TV ziņās teica, ka deputāti esot ieteikuši, ka jāveido jauna institūcija, kas veicinās integrāciju...... ja tā, tad tas ir absolūts kretīnisms.
Trollis JT
T
Intergrācija? sabiedrības saliedētība? Paņemiet polšu un sadzeriet kopā ar pirmo ceļā pagadījušos krievu. Rīt uz pulkstens desmitiem sabiedrība jau būs integrēta pilnībā. Un nedomājiet, ka es te muldu!
juris
j
Velns lai jus parauj ar visam komisijam ,par tadu komisiju dzirdu pirmo reizi . Anekdote . Izveidojiet vienreiz TAISNIBAS ministriju ,kur apvienojiet sis visas komisijas ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas