Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Saskaņai publicitātes jautājumos izlīdz Rīgas dome

Līdz ar Saeimas priekšvēlēšanu karstuma noslēgumu Anna Kononova, kura publiskajā telpā zināma kā Rīgas domes (RD) priekšsēdētāja Nila Ušakova (SC) preses sekretāre, devusies atvaļinājumā. Tikmēr «iespējas robežās» viņas prombūtnes laikā pienākumus pilda RD Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu koordinators Uģis Vidauskis, tostarp sniedz arī palīdzīgu roku SC politiskajā komunikācijā valdības veidošanas jautājumos, piektdien raksta laikraksts Diena.

Šonedēļ U. Vidauskis plašsaziņas līdzekļus informēja par SC un Vienotības tikšanos, kas nav saistīta ar RD darbu.Dienai viņš norāda, ka tas netraucējot pildīt tiešos amata pienākumus un šādi izpalīdzējis, lai informācija ātrāk nonāktu pie žurnālistiem. Savukārt situācijā, kad viņš Dienai sniedza informāciju par SC nostāju konkrētā jautājumā, kas nav saistīts ar RD, viņš esot "tikai pārsūtījis e-pastu". RD priekšsēdētāja biroja vadītāja Iveta Strautiņa, kuras e-pastu Dienai pārsūtīja U. Vidauskis, attaisnojas, ka biroja darbinieki tiekot nodarbināti tikai jautājumos, kas saistīti ar mēru.

Dienai norāda A. Kononova, atsevišķu atalgojumu no SC par publicitātes veidošanu viņa nesaņem. RD viņas alga ir 1031 lats. Lai gan priekšvēlēšanu laikā A. Kononova nodarbojās ar N. Ušakova pārstāvētās partijas sabiedrisko attiecību jautājumiem, piemēram, nodrošinot RD nepārstāvētu SC kandidātu publicitāti, viņa pati tam nepiekrīt. A. Kononova norāda, ka uz jautājumiem par SC darbību Saeimā atbildot Saeimas SC frakcijas birojs, nevis viņa.

Vairāk lasiet laikraksta Diena piektdienas numurā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas