Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

SC deputātiem pie krūtīm piespraustas sarkanbaltsarkanas lentītes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Johaidi
J
Tas ir viens īsts Trojas zirgs. Esmu arī pārliecināts, ka 2/3 pie Saeimas sanākušo ļaužu nezina kāpēc ir šeit, bet piecītis ir rūpīgi ielocīts maciņā.
nē okupantiem
n
Okupanti - Kā hameleoni maina krāsu, 9. maijā ar krievu karogiem ies :D Kauns
maks
m
muļķēni!
Karodziņš
K
Protams, ka SC atbalstītāji grib šeit normālu valsti, nelaime tikai tāda, ka lielākajai daļai no viņiem normālas valsts etalons ir Krievija. Esmu ar viņiem daudz runājis - nu nevarēs Latvija viņiem nekad piedāvāt normālu valsti viņu izpratnē. Nevarēs pat tad, ja latvieši uzveiks savas nekompetences, garnadzības un kašķēšanās problēmas, kas arī tik drīz nenotiks. Šiem SC atbalstītājiem (nosacīti sauksim viņus par "krieviem") ir svarīgs ne tikai augstāks dzīves līmenis un komfortablāka etniskā pašsajūta, bet arī starptautiskais prestižs. Viņi jūtas pazemoti, ka jādzīvo valstī, kas nekādi nevar diktēt citām savus noteikumus, bet spiesta lavierēt globālo interešu dažādajās straumēs. Vēl vairāk par dienišķo maizi un desu viņiem pietrūkst varenības apziņas, bet to Latvija nespēs sniegt nekad. Savukārt piebarot un piedzirdīt tiktāl, lai šī emocionālā vajadzība šķistu mazsvarīga, mēs nemākam ne latviešus, ne "krievus". Mēģinājām jau ar "gāzi grīdā" politiku, bet tikai izšķērdējām lielus līdzekļus un iedzīvojāmies parādos. To nemācēs arī SC, viņu rīcībā nav nekādas brīnumnūjiņas. Toties SC var lobēt šeit Krievijas intereses, ļaujot saviem vēlētājiem justies "kā cilvēkiem" uz šīs emocionālās vajadzības apmierināšanas rēķina. Ļaujot vēl vairāk Latvijas ikdienas dzīvē izjust, ka viņi pieder lielai nācijai, lielai valodai, galu galā - lielvalstij, kaut arī formāli dzīvo aiz tās robežām. Protams, tas ir vēlams scenārijs arī Krievijai, kura nekad neatteiksies palielināt savu ietekmi pasaulē, ja vien var to izdarīt. Bet vai šāda "normāla valsts" ir arī latviešu sapnis? Šķiet, ka viena daļa uz to sliecas. Latviešus ir pārņēmusi mazvērtības sajūta un neticība, ka mēs arī pašreizējā situācijā spējam definēt un sasniegt savus mērķus, neskatoties ne pa labi, ne pa kreisi. Bet spējam gan, tāpat kā citas tautas, un mazākā mērogā tas pierādās itin bieži. Kad Latvijā būs spēcīga un izdarīga "latviešu partiju" valdība, tad arī būs laiks runāt par SC aicināšanu pulciņā.
Zāle
Z
Aiz šiem vārtiem vaid zeme...
lielaisjaanis
l
Es tiesaam nedomaaju ka lielaakaa dala SC atbalstiitaaju buutuu kaadi''ienaidnieki''. Vini arii grib normaalu valsti.
Karodziņš
K
Protams, ka teātris. :D Bet labi vien ir - Saskaņas centra vēlētāju vidū ir pietiekami daudz tādu, kuri arī šīs lentītes Urbanovičam nepiedos, uzskatot par fašistu simboliku. Latviešiem gan uz šo SC soli nevajadzētu pavilkties.
tā turpināt...
t
Gaidu, ka SC 2. pasaules kara beigas sāks svinēt ar visu Eiropu un Sabiedrotajiem 8. maijā un ar šīm pašām piespraudēm pie aplokiem!!!
sauļe
s
SC deputāti! tā arī turpmāk ierasties uz darbu!!! un 9. maijā tāpat uz visiem saviem pasākumiem!!!!
sauļe
s
SC deputāti! lūdzu tā arī turpmāk staigāt- ar Latvijas karodziņu pie krūts!!! un 9.maijā to nenomainīt pret citu!!!!
Yes!
Y
...dziesma nav par krekliem, bet par sirdsapziņām... SC tās maina "po šesķ par na dņu"
x
x
vismaz kādam tak patriotisms jādemonstrē- nevar jau pa r krēsaliem vien kašķēties?:)
i
i
Tieši tā - lēts triks! Gatavi savu māti pārdod, ka tik tiek pie varas...
tauta
t
lēts triks. liekulis
:)
:
pati liekule, pat uz tadu žestu nevari saņemties:)
  • 0
  • 0
Mjā
M
Skat tik, kas par Latvijas patriotu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas