Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +27 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

SC iesnieguši Saeimā grozījumus Satversmē par tautas vēlētu prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rēkinātājs
r
Vispār, ja tā padomā pratīgi, tad šādās tautas prezidenta vēlēšanās mēs letiņi zaudētu. Un iemesls ir tikai viens - mūsu nespēja vienoties. SC to ļoti labi saprot. Iedomāieties, ja arī teoretiski pieņem šo likumprojektu. Tad nāks vēlēšanas. Un vēlēšanas pie mums ir pēc etniskā principa! Lai arī kā mums te gudrie stāstītu, bet krievs balso par krievu un latvieši par letiņiem. Tad tādās tautas vēlēta prezidenta situācijā krievu bloks kā vienmer izvirzīs vienu kandidatu, bet mēs no Vienotības vienu, tad NA savu, RP atkal pēc spīts principa savu, zemnieki savu. Kamer latviešu partiju kandidati saņems pa 15% augstākais, krievs dabūs visus 50 un vairāk. Ludzu jums mīļie tautiesi kāds jauks scenarijs :)
Marketings
M
Priekš kam tautai vēlēt personu bez varas?
Urrrraaaāāā
U
Ja Bauri un Homo Sovetiki 22 g.nepārtraukti ir vēlējuši par nācijas dižkretīniem un rijīgajiem kropļiem, tad arī par prezi ievēlēs jebkuru lopu.
Tā gan
T
Nu, protams, Sudrabai VK termiņš beidzies...
www.vipnumuri.com
w
Izvēlies savu Zelta vai Sudraba numuru šeit: http://www.vipnumuri.com Свой Золотой номер ищи здесь http://www.vipnumuri.com
dk
d
di sá lídéji. nogaida ísto momentu un nák ar baigo robina huda bultu uz áru. VILTNIEKI!
NEKAUŅA
N
BET CIK ILGI VĒL MĒS ATĻAUSIM LATVIJĀ ATRASTIES OKUPĀCIJAS KARASPĒKA PĒCNĀCĒJIEM UN PAT ĢENERĀLIM ..........
mazais letiņš
m
tādam kā Urbanovičam ]
  • 2
  • 0
Krievs Latviešiem
K
SC iesnieguši Saeimā grozījumus Satversmē par tautas vēlētu prezidentu... --------------- Поддерживаю! Каким-то мне непонятным способом СЦ догадываются о моих желаниях. Респект!
Каким-šmakim
К
Es jums visiem urlu iesniedzējiem iesniegšu vienu pa purnu!
  • 0
  • 0
patriots
p
Kad tika atjaunota Latvijas valsts tad jau bija latviajspilsoniem jaievel prezidents, bet ne 100 debiliem, slinkiem, aprobezotiem lubrakiem. Ir tacu neiedoamjams, ja Latvijas valsts iekarta butu demokratiska, civilizeta, ka Latvijas prezidenta amata varetu ieklut sie nejegas, egoisti, kompleksmiem nomaktas radibas Ulmanis, Vikene, Zatlers, Berzins. Ja latviajs pilsoni ieveles prezidentu tad ikvienam kandidatam bus jaustajas publiski, jaklasta savi plani un redzejums valsts un tautas attistiba, vai kads ir dzirdejis no Ulmana, vikenes, Zatlera, Berzina kaut vienu sakarigu, sapratigu uzstasanos? Vai kads ir dzirdejis no siem mudakiem kaut vienu teikumu par valsst nakotnes, tautas nakotnes attistiabs planiem? Vai vini vispar zina un apjedz kas notiek Latvija, ka cilveki dzivo, kados neiedomajamas nabadzibas, posta apstakos dzivo cilveki Latvija? Prezidents Latvija ir jaievel Latvijas pilsonie, un varbut pat ka ekanomiski izdevigi butu noteikt vienu tertminu uz 6 gadiem, ar iespeju parvelet vel uz otro terminu. Protams, ir janosaka, ka prezidents pec noteikta darba termina nedriks pretendet ne uz valsts dzivokli, ne jel uz kadam citam privlegijam, ne ari uz kadu pensiju. Pensiju prezidents sanem ka visi Latvijas iedzivotaji, vecuma kads ir noteiks Latvija pensionesaans vecums. Prezidents maksa nodoklu sun vina pensija bus atkariga no nomaksatajiem nodokliem. Ir tacu nenormali, ka sie izbijusi eprezi, par sliktu, bezatbildigu darbu sanem no valstd lielus un dargus dapmaksatus dzicvoklus, senem par 4 vai 8 gadu kurnesanu Rigas pili pensiju Ls, 1500/menesi katris un vel padomju komunistisk arezima privlegiajs miesassargus, automasinas, soferus, sekretares. Vai kads Latvija ir aprekinajis ciks cilvekus Latvija katru dienu aplaupa Ulmanis, Vikene, Zatlers sada veida parazitejot un tautas rekina? Ja prezidents noraida so SC priekslikumu tad sis jautajusm ir jaizlemj tautas referenduma un esmu parliecinat, ka pec siem 22. gadu genocida Latvija Latviajs pilsonu vairakum sbus par pilsonu veletu prezidentu, jo sius bardaks, haoss, degradaciaj kadas Latviajs valst satrodas visus pedejos 22. gadus ir visiem apriebies.
eu
e
Likumprojektu iesnieguši SC deputāti Andrejs Elksniņš, Ņikita Ņikiforovs, Dmitrijs Rodionovs, Igors Pimenovs un Ivans Ribakovs - no kurienes tie djeputati?lasu tos vaardus un uzvaardus -takaa no matj perematj rossijas.Tur ar vaijg savus predlozhenjijus biidiit!
latvietis
l
Loti labs un politiski pareizs SC politiskis lemums. Cik tad ilgi Latvija prezidenta amata vares likt, ka tas notiek visus pedejos 22, gadus, kaut kadus degradatus, stulbenus, egoistus, kretinus, gadijuma cilvekus, nepiemerotus cilvekus prezidenta amata, pec principa, kurs ir lielaks kretins....
lillā -- geju krāsa
l
Vaiu redziet ko Ušakovs valkā? To jūs gribiet par prezidentu? Bļe!
reformātors.
r
nejau saeima pie mums ievēl prezidentu ,bet saujiņa saeimas runasvīri pārējā massa ir tikai piebalsotāji kuru uzdevums irskatīties uz priekšsēdētāja īkšķi .ir tur arī tādi ,kas vispār nesaprot ,par ko ir runa .šinī gadījumā ir pilnīgi vienalga ,kas to ierosina ,tas ir pareizs.
janis
j
Pareizs ierosinajums, sen jau bija laiks no siem saura loka ieliktiem zagliem valja tikt.
vispār ne!
v
Kad beidzot kāds attapsies un ierosinās vispār likviidēt to liekēžu kantori . Priekš kam tik mazai un trūcīgai valstij vajag tādu dārgi uzturamu un tik vien kā reprezentatīvu amatu?! Nodokļu maksātajiem tā Bērziņa un viņa "gaspažas" reprezentēšanās izmaksā ap 2.500000 Ls. katru gadu.
ej mājā, krievs!
e
Krievam - Ždanoka. Latvietim - Bērziņa "gaspaža".
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas