Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Sesks: Pēc pusgada attieksme pret Bērziņu varētu mainīties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skuķis
s
TP iebīdījusi savējo veco ''buku'' labā robā, cerot uzcelt savus neesošos reitingus un tikai nevajag klārēt,ka Lembergs ir Bērziņa krusttēvs!
Jukums
J
Tas Sesks šoreiz tiešām attaisno savu uzvārdu. Drīzāk jau pieļauju, ka pēc gada mafiozo spēku ieliktenis Bērziņš vairs nebūs prezidenta amatā. Tautā mīlēts viņš nekļūs nekad - uzskatu, ka viņš ieies vēsture ka pārpratums un visu laiku sliktākais prezidenta vietas izpildītājs.
selga
s
kas tad pusgada laikā varētu mainīties,atdos 180.tūkst. savas privātmājas būvniecībā iztērētos sapard līdzekļus,aizraus pie altāra savu piedzīvotāju,pārstās hūtem zvanīt un prasīt atļauju aiziet uz labierīcībām,ka tik ne tā!
Pelēkais Vilks
P
"....pārvadātāji savu kravu transportēšanai vairāk izmantotu Latvijas ostas un prāmjus," informēja Seskis,..." ============= Jā, jā un vēl 50,000 darbavietas noorganizēs, robežpunktos kontrabandistus trenkās, organizēs vēl vienu sliežu ceļu uz Maskavu utt. Citiem vārdiem, kā kārtīgs "hozjaistveņņiks" . Seskis tiešām galvu saspiedis. Tik pateikt nevar, ka viņa šestjorkas par šo burvīgo saimnieku balsojušas. Lupatu Seskis. Kā visa tā banda.
Fakts
F
Pēc pusgada viņa tur nemaz vairs nebūs!
xanta
x
Tad, kad būsim tikuši galā ar korupciju, nevajadzēs skraidīt, meklējot prāmjus, pārvadātāji paši nāks. Vai tiešām prezidentam jānodarbojas ar Krievijas prāmju biznesu?
Vai
V
tad Seskam un viņam līdzīgiem maz interesē tautas domas. Tad jau nebūtu šāda prezidenta kandidātu izvirzīšana un slepena balsojuma.
DaDū
D
Pēc pusgada attieksme mainīsies, jo jaunā saeima, no sesku smakas izvēdināta, nobalalsos par neuzticības izteikšanu šim panikā kritušo zagļu pārpratumam.
sesks
s
SESKS......
cony to Sesks
c
Cerība ir laba lieta un visi,kas dzīvo arī cer uz to labāko,bet jautājums,kādēļ Sesks pats nekļūst Liepājā un citur Latvijā par iemīļotu ierēdni un tikai tādēļ,ka viņš kopā ar savu grupu un ZZS par savu Tiesiskuma,Demokrātijas,Latviskuma,Taisnīguma etalonu vai karogu ir izvēlējies smagos kriminālos noziegumos apsūdzēto,totalitārā režīma bijušo un tagadējo pārstāvi biedru Lemberga kungu.No tādiem kungiem Igaunijā jau pirmajās neatkarības dienās cieti un uz visiem laikiem atšuvās vai cieti nosēja nabu un nogrieza,šodien Igaunija jau tuvu ES valstu standarta līmenim,bet mēs vēl joprojām karojam visaugstākajā līmeni ar totalitārā režīma vērtību nesējiem Sesks,Lembergs,Šķēle,Šļesers,Urbanovičs,Brigmanis,Grigule un citi
fakts
f
exkomunists, nomenklatūras trans-prihvatizators ir aizejošās kleptokrātijas simbols, un tāds arī paliks vēsturē.
antiņš
a
TIKAI LATVIJĀ PAR PREZIDENTU VAR IEVĒLĒT CILVĒKU, KURŠ: 1. Nav pat painteresējies par to, ar ko tad PREZIDENTA institūcija nodabrojas :) 2. Absolūti nemāk izteikties - proti, nav NEKĀDU oratora dotību un nav pat pacenties uztrenēt šīs iemaņas. 3. Ir absolūti noguris vecs cilvēks. 4. Dzīvo kopā ar jaunāku sievieti, ar kuru nav legalizējis attiecības. NEKAS NEUZLABOSIES !!!
Dīzels
D
Reiz bija tāds prezidents Lietuvā Paksas kuru apmēra pēc pusgada studenti sanākuši prezidenta rezidences ar tualetes papīru nomētāja lai iet di.... Jācer kad Bērziņam nenāksies šo piedzīvot.
dr.
d
Sesk, tavi spriedelējumi par ko paliks prezidents pēc pusgada nevienu neinteresē. Lielu Latvijas iedzīvotāju daļu interesē kā tikt vaļā no oligarhiem, kas turpina zagt valsti un tādiem oligarhu līdzskrējējiem un kreklu mainītājiem kā TU.
md
m
Visas tās barčas un zīdi šo bijušo kompartijieti arī "izvilka saulītē" - par to nevienam nav nekādu ilūziju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas