Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Sesks: runas par ZZS nevēlēšanos veikt strukturālas reformas un taupības pasākumus ir meli

Publiskajā telpā izskanējušais viedoklis par to, ka Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) nav gatava strukturālām reformām un taupības pasākumiem, bet ar vieglu roku akceptē dažādas nodokļu celšanas, ir meli, - intervijā _Rietumu Radio _sacīja Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks (Liepājas partija).

Viņš norādīja, ka ZZS neapmierinot finanšu ministra Andra Vilka (V) pieeja konsolidācijas jautājumiem un ministra nevēlēšanās atzīt tēriņu piegumumu vairākās ministrijās.

"Ir strīds par dažām būtiskām lietām, pirmkārt, ZZS ir izanalizējusi, ka Finanšu ministrija un citas ministrijas, veidojot 2011.gada budžetu, ir būtiski - par aptuveni 50 miljoniem latu - palielinājušas savas izdevumu sadaļas, taču Finanšu ministrija to nevēlas atzīt, kā arī sniegt par to izsmeļošu komentāru," sacīja U.Sesks, norādot, ka vienlaikus publiskajā telpā izskan viedoklis, ka ZZS nav gatava strukturālām reformām un taupības pasākumiem, bet ar vieglu roku akceptē dažādu nodokļu celšanu.

"Tie ir meli. Tieši otrādi, ZZS ir aicinājusi finanšu ministru un Vienotību uz dziļāku dialogu un analīzi par to, kurās budžeta pozīcijās var veikt samazinājumus," uzsvēra U.Sesks, norādot, ka ZZS priekšlikumi budžeta konsolidācijai nav ņemti vērā.

Kā sacīja U.Sesks, sarunās ar Starptautisko Valūtas fondu vēl joprojām neviens ZZS pārstāvis nav pieaicināts un viņam neesot pārliecības, ka "šajās sarunās tiek ieturēta stingra Latvijas pozīcija".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas