Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Silenieks ZZS līderi Brigmani salīdzina ar cāļu māti

Latvijas Zaļās partijas (LZP) līdzpriekšsēdētājs Viesturs Silenieks Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) līderi Augustu Brigmani salīdzina ar cāļu māti.

V.Silenieks, uzrunājot Brigmaņa vadītās Latvijas Zemnieku savienības (LZS) kongresa delegātus sestdien, sacīja, ka A.Brigmanis ir kā "cāļu māte, kas zem spārniem [ZZS Saeimas] frakcijā palikusi dažus zaļganus, dažus iedzeltenus cālēnus".

"Viņš auklē ne tikai savus, bet arī mūsējos bērnus. Mājas turētājs ir Augusts," teica V.Silenieks.

Zaļās partijas līderis arī aicināja saprast, kā LZS un LZP var kopīgi strādāt, par piemēru minot, sadarbību enerģētikā - tā vietā, lai investētu enerģētikas projektos ārpus Latvijas, zemnieki var ražot bioenerģētiku.

"Mums jāsaprot, kā kopā varam strādāt. Zemnieki zaļo domu realizē, nauda paliek Latvijā, attīstās tautsaimniecība. Tas ir tikai viens veids, kā varam sadarboties. Mums kopīgi jāizlemj par nākamo prezidentu, kāds būs nacionālās attīstības plāns," klāstīja V.Silenieks.

Savukārt Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdis Andris Jaunsleinis aicināja LZS neizniekot Saeimas vēlēšanās doto lielo uzticības kredītu. "Pēc labiem rezultātiem vēlēšanās daudziem sāk likties, ka viņi ir ievēlēti uz mūžu. Ziniet, tie kuri iepriekš tika ievēlēti uz mūžu, es viņus tagad satieku uz ielas," teica savienības priekšsēdētājs, norādot, ka valsts attīstības nozares ir ZZS rokās.

"Tā kā prakstiski viss ir jūsu rokās. Jums nevajag baidīties, jums no zaudējumiem to vajag pārvērst par iespējām," aicināja A.Jaunsleinis.

Kongresā uzrunu teica arī ZZS sadarbības partnera Latvijai un Ventspilij! pārstāvis Guntis Blumbergs un Liepājas partijas pārstāvis Oskars Zīds.

LZS ar Latvijas Zaļo partiju veido politisko apvienību Zaļo un zemnieku savienība (ZZS). ZZS ir noslēgts sadarbības līgums arī ar Liepājas partiju un partiju Latvijai un Ventspilij!.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas