Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 27. maijs
Loreta, Dzidra, Gunita, Dzidris

SKDS: Balsojot tikai izlēmušajiem, Rīgā Saskaņa/GKR būtu vairākums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Olga
O
Nez vai S. dabūs pat 20 krēslus Saeimā. Par Rīgu un Rēzekni, protams, ir jautājums. Ja jaunie neies vēlēt, tad arī turpmāk vietas latviešu dārziņos trūks. Viss pašu rokās.
Vārds
V
Nav šaubu. + mana balss.
Kārklu vācietis
K
Protams,ka tas,kā katrs sevi pozicionē,nav svarīgi.Bet pozicionē taču!Visi taču domājot tik par tautu,par valsti.... bet galu galā tik vien,kā par savu kabatu.Jo ja būtu tāda partija Latvijā,kurai tiešām rūpētu tautas liktenis.... Acīm redzot Saskaņas centrs lielu daļu rīdzinieku tomēr pārstāv,un daži cūkšturmi te var vien bezspēcīgi zākāties....
Matemātiķis
M
Ja vēlēšanās piedalītos tikai izlēmušie, 51,8% būtu atbalstījuši Saskaņu/GKR sarakstu, 15,1% - Nacionālo apvienību, 13,5% - Zaļo un zemnieku savienību, 9,6% - Vienotību, informēja Kaktiņš. =================================================== Bet ja saskaitīt procentus,sanāks 90% nevis 100%. Kaktiņa kungs<kur 10% pazuda???
deb
d
Serzsh latviski tomēr prot lasīt,ne jau par velti viņš atrakstījās par tēmu.Tu,pimpi,laikam gribēji Serzshu aizvainot par to,ka neprot rakstīt latviski,jo tas bija uzrakstījis krieviski.Lai nu kā-tevi par pilnu ņemt nevar.Tev domas skrien ātrāk,nekā pirksti drukā,nu,vai arī otrādi.A tu tā uz ielas pieej pie krieva un izsakies-dabūsi pa muti viens divi :) A pēc tam vēl no manis norausies,pidarass.Atkārtoju visiem pediņiem-nacionālo naidu nekurināt,citas nacionalitātes cienīt!Utes!
Vecs PR triks
V
Kaktiņ, nu beidz! SC samaksāja un reitings augšā.Saprotu, ka tev arī patīk nauda!
īsais vēstures kurss
ī
Kā kurš sevi pozicionē, nav svarīgi. Patiesībā svoloču centrs ir lielkrievu šovinistu partija, kurai kreisa ir tikai retorika, līdzīgi kā bija NSDAP. Tie arī piesauca strādnieku intereses, bet faktiski uz šo strādnieku kūkuma būvēja ''vācu pasauli''. Bet svoloču centrs ir ''krievu pasaules'' pakalpiņi. Darba ņēmējam ne no vieniem, ne otriem nekāda labuma nekad nav bijis.
Kārklu vācietis
K
Es esmu stulba kremļfašistu cūka.
serzhikam trolim
s
Ja nav ko teikt par tēmu, aizver troļļojamo caurumu un lasies! Starp citu, latviski lasīt neprotošais Kremļa nacist, britu karavīra lietā vēl nav izmeklēšanas rezultātu, tātad nav arī ko apspriest! Ko nu, trolli?
deb
d
..bet krievam SERZHam ir taisnība.Un SKDS pētījumi ir instruments,kā ietekmēt sabierisko domu.
Serzh
S
Вы лучше напишите, где тот британский солдат, избивший вашего соплеменника ? А он уже покинул Латвию и никакого наказания не понесет. Советские солдаты строили вам дома, школы и садики, а защитники с Запада бьют безнаказанно морду. Ну за что боролись. То ли еще будет.
Joņs
J
Aptaujāti 500 cilvēki? Telefoniski? Smiekli nāk. Nez cik no šiem 500 ir deklarēti Rīgā.
Kārklu vācietis
K
Tieši tā,kremļa čekistu papildspēki ir klāt... Dr.xy jāietinas baltā palagā un jādodas uz tuvāko kapsētu....,tur viņam '" zala valdiba" visu pasacīs.
Maģistrs
M
Neticiet statistikai kam nav norādīts ticamības intervāls, kļūdas robeža un izlases ansambļa atlases metodika. Tā ir propaganda, un ar statistiku to vieno tikai skaņa.
Dr.xy
D
Vai tad ES un NATO Valsts Latvijas galvaspilseta Riga ieradusies kremla cekistu papildspeki ? Ko par to saka "zala " valdiba ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas