Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Šķēle apstiprina radniecīgās saites ar Dobrāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
d
d
hā! hā!
nu tik saksies
n
Nu re Skele izprihvatizes visu , kas palicis. Caur savu radinieku. Tapec jau ielika sajaa amataa, lai Skelem butu pieeja un varetu sakt savu kampienu.
volk tambovskij
v
viens šofera deels jau bija , tagad meitas viira teevs... lietas buutiiba jau nemainaas - kretīnisms
KLASISKI MELI
K
Ziniet ja melo tad tacu japadoma lai pie meliem nevaretu piekert nu kurs tad tices ka Skele nepalidzeja sava znota tevam Dobrajam ieklut PA valde? Ziniet es biju domajis ka Skele ir gudraks!
Lelle
L
Ak, Dievs! Uzmeta stulbo pitkeviču par kalpošanu...tā i vajaga...
Niks
N
MISKASTNIEKS no tp Mākoņmājām nebūdams pie varas tik RULLĒ...
spunde
s
bla, bla, bla, tu laikam no tā oranžā tpu , taukmūļu , spešalistu ,valsts, bērnu slimnīcas izzadzēju un korumpantu kantora?!
Jukums
J
Oranžie ir Latvijas sērga un tos jaizravē ar visām saknēm!!!
Tuugadinsh
T
Ai-jai-jaa,tra-laa-laaa-Muljkju zemee prieki buus!!:))
Populists
P
Nez kāpēc visi cīkstas ap uzvārdu ... tam nav nekādas nozīmes ! LATVIJU IZLAUPA VALSTS ZAGĻI - VARAS POLITISKĀS PARTIJAS. ŠO PERIODU VĒSTURE NOSAUKS PAR DOMBROVSKA VALDĪBAS LAIKU ... un nekādiem dobrājiem, pietkevičiem vai citiem "pastniekiem" vēsture vietu neatvēlēs ! Neveiklā valsts pārvaldes restrukturizācija, matemātiskā budžeta balansēšana uz nodokļu maksātāju rēķina, Likumīgi nelikumīga pensionāru apzagšana, nesamērīgi augstās samaksas valsts bankas, valsts un pašvaldību "dižvadoņiem", kredītu valši un tango ... tas viss ir notiek DOMBROVSKA VALDĪBAS LAIKĀ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kā piemēru varu minēt K.Ulmaņa valdīšanu, kur diez vai vieta ir "Ulmaņa pastniekiem" .
KLAU, TAUTA!
K
nu sakiet, vai šis nav gadījums, lai tauta sāktu vākt parakstus pret šādu 'riku/kiku znotu tēvu' iecelšanu amatos nu! palīdzēsim tachu mīkstajam dombrovskim! savācam tūkstosh parakstus pret šķēles znota iecelšanu! un prasam atcelt! un flika alga arī labs pamats.. un vēl viens gerharda tirliņs iecelts kādā tur sm padomē.. KAS I KO A!? varam vai nevaram? vai tikai pa tukšo muldēt?
he-he
h
Skat! 13:16 Šķēle gatavojas kampienam! _______________ ka neizlauž mākslīgos zobus! :)
Skat!
S
Šķēle gatavojas kampienam!
Vai! - re
V
Pats pēc demagoga izklausies, jo neko vairāk par tukšu frāzi nevari pateikt! Notikumi gan rāda, ka JL nepārtraukti ir spiests atsist demagogu uzbraucienus, kas atņem laiku normālam darbam! Slakteris, piemēram, ar oranžo atbalstu pieņēma lēmumus saistībā ar SVF, bet tagad uzmetas par kritiķiem un nez kāpēc vaino JL!!! Tādu piemēru ir ik uz soļa, ne tā?!
DD1
D
Šķēles ģimene kā astoņkājis valstī,- tāpat kā šoferu dēli. Katram radiniekam jāuzdāvina pa uzņēmumam vai ienesīgai vietai, kur slaukt valsti. Ja nebija kompetents a/s Valsts nekustamie īpašumi (VNĪ) valdē, vai tad var sagaidīt. ka būs augsti kvalificēts Privatizācijas aģentūras (PA) valdē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZIŅAI

Andis Dobrājs ir bijis valsts a/s Valsts nekustamie īpašumi valdes loceklis un juridiskais direktors, strādājis Rīgas domē, Rīgas Juridisko konsultāciju birojā, mežistrādes firmā Vudex, Ogres rajona prokuratūrā. A.Dobrājam ir Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē iegūta augstākā izglītība.

Vineta Stolere iepriekšējos trīs gadus pildījusi PA valdes locekļa amatu, kā arī bijusi valsts a/s Tiesu nama aģentūra padomes locekle. V.Stolerei ir Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē iegūta augstākā izglītība.

Avots: EM

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas