Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Šķēle: Nevaram turpināt izlikties neredzam negatīvās tendences dzimstībā un emigrācijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Vai tiešām mūsu Cēsīs neatradīsies cilvēki,kas šo liekuli neitralizēs.Šķēlem absolūti nav paškritikas,viņam pēc tā visa,ko viņš ir darījis Latvijas izputināšanā, būtu ilgijāpastāv malā.
tara
t
Skjeeles k-gs savulaik liedza Laimas privatizaacijaa piedaliities fabrikas darbiniekiem. Tas luuk ir viens no buutiskaakajiem iemesliem emigraacijai un beernu nedzemdeeshanai. Tas, ka Latvijaa peec privatizaacijas (pie kuras shuupulja staaveeja pats skjeele) uzradaas 1000 miljonaaru un divi miljoni nabagu. Veselais sapraats liek sievieteem nedzemdeet beernus. Tas ir tikai normaali. Un ne jau pabalsti te ko atrisinaas... Latvijaa valdoshaa netaisniiba, korumpeetiiba un beztiesiskums liek izveeleeties nedzemdeet beernus. Kaa lai beerni dziivo laimiigi, veido karjeru, realizee savu potenciaalu tik gariigi netiiraa videe (kuras radiishanaa aktiivi piedaliijaas pats skjeele)?! Kaapeec lai nevadiitu savas dienas kaadaa citaa valstii, kur taisniiba miit !!! Skjeele pat nespeej atziit savu vainu patreizeejaas situaacijas radiishanaa un tik melo taalaak!
lokators
l
Vai tikai satraukuma paudējs, cien. liekuļa kungs, arī nav pie vainas esošās situācijas iniciēšanā? Gana daudz ir ieņēmis augstus amatus ar iespējām veidot to vai citu situāciju, bet....
Kārkliņa
K
Braukšu un izsteikšu savas domas par šo zagli .
Kārkliņa
K
Mau... kaut tu ar savu ģimeni vienreiz aivērtos . Nolādētais zaglis , tev nav kauna runat par demogrāfiju un emigrāciju . Tu laupītājs , un tava sieva -juriste nav labāka par tevi , ja dzīvo ar profesionālu zagli , kas izadzis bērnu nākotni , kaut jūs visus tur nelabais pārņemtu , tauta tikai priecātos par katru jūsu nelaimi . Un ja dievs ir debesīs jūsu ģimenei jāsadeg elles ugunīs , riebekļu un parazītu apkopojums . Tādi riebekļ un parazīti parasti ir vienkopus . es personīgi jums novēlu dzīvē saņemt pelnīto .
tuuttu
t
Loti lidzigi gaudaoja, pirms pie siles nokluva Skeles sulainis, bledis Stokenbergs teloja lielu cinitaju par pensionaru pensiju paugstinasanu, bet ka tika ievelets Saeima un nokluva Tieslietu ministru amata ta i aizmirsa par bada un nabadziba dzivojosajiem pensioanriem un un mems ka zivs , kurs ir apiznmirsis par to, ka Latvija pensionari, berni mirst bada, ka Latvija loti daudzi pensionari sanem neiedomajami mazas pensijas Ls,70-150/menesi, kas ir zem iztika mininuma...luk kadi kretini tiek ieveleti Saeima, iecelti ministru kreslos...
Kārkliņa
K
Nevaram turpināt un izlikties , ka Šķēle izaga mūsu bēru nākotni , nevaram turpināt un izlikties ka viņš cenšas atkal kārpities un izlīst sveikā no zagļa statusa . Nēs nedrīkstam pielaist , lai tādi cilvēki kas izaguši rūpniecību un pārdevuši ārzemju investoriem un atstājuši mūsu bērniem tukšu sili , bet paši barojas kā bekoni no latviešu labumiem un apgādājuši savus bērnus par miljonāriem , bet pārējos pataisijuši par trūkumcietējiem un humpalu valkātājiem . Kā nav kauna šim blēdim pacelt galvu un runat par demogrāfisko situāciju . Kā nav kauna šim Latvijas izadzējam vēl kaut ko tautai paust . Zaglis kam nav ne kauna ne goda !
kuklis
k
Demografisko katastrofu Latvija radija Godmana un Skeles realizeta antivalstiska, anticilveciska politka. Tatad, fakti, sekas ir redzami un ir pienacis laiks tiesat un sodit ar publisku naves sodu Godmani un Skele par noziegumiem pret Latvijas tautu un valsti kadus vini ir veikusi realizejot noziedzigu, necilvecigu politku Latvija.
Jānis J.Dimants,Jr.,M.D.
J
Visus šos gadus "izlikamies" ka ko daram lai celtu zemo dzimstību Latvijā, kas ir visa cēlonis visam pārējam. Pārējie ir tikai blakus faktori kas pastiprina vai mazina iespēju to darīt. Vispirms ir jābūt apziņai, ka mums ir vajadzīgi bērni kā to teica prezidents V.Zatlers.Vairums no mums esam runājuši tikai, bet risunājumus neesam devuši vai sākuši ko darīt. Sākumā jau daudz nevajaga par ko bija pat izbrīnījušies deputāti, kad viņus uzrunāja nesenā Saeimas demografijas apakškomisijā Dr. Voldemārs Lejiņš. Tas tikai pierāda to, ka neesam ieklausījušies visus šos gadus ko saka un iesaka mūsu eksperti - šiņī gadījumā speciālisti, kas nodarbojās ar neauglības ārstēšanu Latvijā, sevišķi Dr. V. Lejiņš. Jā, esam runājuši par veselības mācības ievešanu skolās, kur tiktu arī mācīta ētika un morāle, bet tālāk par runāšanu neesam tikuši - un tagad brīnāmies par nestabīlajām gimenēm, jo jaunie cilvēki nav sagatavoti veselīgai dzīvei. Latvijas valdība un Saeima diemžēl nav bijušas pretīmnākoši līdz šim. Visam tam ir drastiski jāmainās. Visas iespējas mums ir dotas. Tās tikai ir jāsak izmantot. Vai būsim tik gudri?
siers
s
nu ne jau visi varēja sazagties vekseli par 29 000 000 Ls :))
čekas pļerkšķis
č
.............
Maijaa
M
Klausieties uz maniem vārdiem, skatieties uz TP logo ar trīs bērniem, tikai neskatieties uz darbiem !
ihaha
i
Lai nu kas butu runaajis! Ja tauta nebuutu lidz klinhkhim aplaupiita, tad beerni dzimtu un cilveeki bariem prom nebrauktu! Vai tas nebija Shkheeles laiks, kad ieviesa gheniaalo pensiju apreekhinaashanas metodi, nhemot par pamatgadiem 1996-98, kas daudziem bija pusbada gadi? Vai tas nebija Shkheeles laiks, kad tika nolemts nemaksaat kompensaacijas denacionalizeeto namu iirniekiem, kam miteklis tika atsavinaats prettiesiski, iedzenot vinhus nabadziibaa, izmisumaa, pashnaaviibaas? Arii Shkheeles laikaa intelighencei, izgliitotiem cilveekiem maksaaja grashus, taa devalveejot izgliitiibas veertiibu. Nu nemaz nerunaajot par tiem valsts iipashumiem, kas bija uztaisiiti it kaa bija lhti neizdeviigi, un pie kuriem vareeja tikt par sviestmaizi, un peec tam tie kaut kaa klhuva lhoti izdeviigi un labi pelnoshi, bet vairs valstij nekaadu labumu nenesa. Valsts klhuva nabaga, tauta klhuva nabaga un beerni nedzima jau Shkheeles laikaa. Tagad ir tikai sekas no tiem Shkheeles valdiishanas gadiem.
FIB
F
potencialais kahnastrausa kamerasbiedrs
jautājums
j
Kad beidzot radīsLV darba vietas, lai jaunatne no valsts neizbrauc, tad arī pārējais būs kārtībā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas