Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Šlesers: Dombrovskis ved valsti bezdibenī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
117
1
nevajag vasku .. un izsmērēt vēl turklātu nez kāpēc "Diena" regulāri sākusi publicēt Šlesera saukļus rādās arī šim projektiņam pienācis kirdik
valdis raimim
v
Padomaa Raimiit,kursh tad organizeeja Parex afeeru,tagad liec Dombrovska vietaa ko gribi ,rezultaats viens un tas pats ,kur esam tur esam,labi,ka Zatleram pietika sapraata,neljaut Godmanim turpinaat darbu valdiibaa.Padomaa labi pirms raksti!!!CIETI!!!
niks
n
Pašam Tev galvā ir savārijušās ziepes, Dombrovska kunga kļūda ir tikai tā ,ka tādi sleserīši un pārejie kas noveda valsti bezdibenī vēl nesēž aiz rūtainā lodziņa
Raimis
R
Lai cik sliktas bija iepriekšējās valdības, diemžēl Dombrovskis 2 gadu laikā ir savārījis lielākas ziepes, kā visi pārējie 18 gadu laikā.
e
e
šis varētu paklusēt
Ku-Kū
K
Muld vai smejas,bet fakts ir tāds,ka mēs eksistējam no aizņemtas naudas un cerība pašiem nopelnīt sev iztikšanu pie šīs valdības nespīd.Aizņemtā nauda būs jāatdod un tad atkal lamāsim Dombrovski par negausīgo aizņemšanos,bet tad būs parvēlu kautko mainīt.
YL
Y
Viestur, ja tie tipi zem virsraksta VIEDOKĻI, ir tavi draugi. tad tevi gaida vēl viens bankrots. Tev būtu beidzot jāsaprot, ka iestādes, kas līdzigas tām, kur mācijās puspulkvedis puķins, memācija kaut ko celt. Tikai sagraut, melot un vervēt citus meļus.
juris
j
Te jau aunam jāsmejas. Šlesers ar vienu vienīgu savu darījumu ( Ryanair ) ir iesviedis veselas trīs kompānijas ( Lidosta, Gaisa satiksme, Air Baltic ) milzīgos mēslos. Baigais speciālists biznesā atradies.
Sēlis
S
Nav svarīgi kā nogalināt,fiziski vai morāli,bet slepkavu pēcnācējam tas padodas.
Rozekrese
R
Dombrovska kungs, ludzu iesniedziet prasibu tiesa pret so nejauko mahinatoru, vins aizsakar Jusu godu, ne pirmo reizi.
VETSPILS SPRIIDIITIS
V
TAS ,KA DOMBROVSKIS TAADIEM NEIZGLIIYOTAJIEM SMURGULIEM NELAUJ ZAGT,TAS NENOZIIMEE ,KA VINS SLIKTS .VALSTI IZZAGA UN NOVEDA LIIDZ KLINKIM TAADI, GAAZEETAAJI UN OIRDEEJI KAA TU.
dzintars
d
A tu, Ļeščinski, noslēdzot visādus aizdomīgus līgumus ar - blēdi Fliku, ar Rainer, un tā varētu sarakstu turpināt, tu kopā ar tevis savu laiku kritizētajiem oligarhiem, bet pēc tam salīmējies ar šiem oligarhiem, jau esi - valsti ievedis - bezdibenī. Dombrovskis tagad mēģina, ko glābt, a tu vēl te muti virini.
A
A
Очевидная финансовая выгода по-русски. Если существенно уменьшить налоги, то неплательщики будут не платить гораздо меньше!
vells
v
Neviens neapstrīd, ka dombrovskis un "vienotība" ved Latviju bezdibenī, īstenībā šī kliķe pat neslēpj, ka darbojas ārvalstu banku interesēs. vienotības kliķes pārstāvji, sajutuši savu nesodāmību, atļaujas atklāti ņirgāties par latviešu tautu. Bet tagad jautājums Šleseram, ko jūs pārstāvat?
:)
:
Savā avīzē katrs izsakās, kā vēlas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas