Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Sondore-Kukule: Savā ziņā esam politiskie kamikadzes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tā tak ir slima
t
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha
h
šitā tā kukule, kas džipos vizinājās pa Eiropu un aicināja latviešus atpakaļ!
hi :)
h
bet ne jau par savu, bet gan par mūsu naudiņu , draugs šļesers uzdāvināja
  • 0
  • 0
bulciņa
b
Varizeji un liekuļi netiks debesu valstībā. Tas par kamikadzēm.
Ezite
E
sausais atlikums ir tāds, ka saeimā ir vismaz oligarhu sešinieks, ka visi zaglera prezidenta kancelejas darbinieki ir dabūjuši jaunus amatus, un ka arī kukule sev ir pieprasījusi treknu kumosu. Tomēr atcerieties - tieši kukule bija tā, kas zagleram ieteica noslepenot visus kancelejas tēriņus. kad zaglers radio runā teica -tautai ir jāsaprot , ka jāsavelk jostas, bet pats uzreiz piekrita tēriņiem gan rezidencei, gan eskortam, gan dēla vizināšanai ar helikopteru par mūsu naudu, tad visās šajās darbībās līdzās zagleram bija padomniece kukule lai nu paliek izskats - kādam viņa smuka, kādam nē - tas ir gaumes jautājums, bet kā cilvēks, kas bauda privilēģijas un lemj mūsu likteņus viņa drīzāk ir sūtāma trimdā, ja ne liekama cietumā. politikā nepietiek ar nekaunību, jo īpāsi ja piesakās par pašiem pareizākajiem un labākajiem -
Mampe Šnabdeguns
M
Ir dīvaini lasīt itin gudras un profesionāli nostrādātas intervijas, ja redzi, ka vārds "reformas" ir āķis samam, līdakai vai vēlētājam. Visi t.s. reformisti ērti iekārtojas esošo likumu rāmjos un krēslos un turpina tādā pašā garā. Nez vai 20 gadus ko vajag reformēt. Vajag strādāt un redzēt kaut 5 gadus uz priekšu... ZRP jūtas ērti, neko mainīt nevēlas, tikai runāt par pārmaiņām. Piemēram, Muižnieces gadījums nevienu nav stimulējis padomāt: vai un cik likumu šādi ir koriģēti? Vai valsts pārvaldes t.s. reformas ir kvalitatīvas un gana efektīvas? Vai Sudrabas nemitīgā runa par līdzekļu neefektīvu un nelietderīgu tēŗēšanu nebūtu kārtīgi izpētāmas? Vai valsts sociālā sistēma nav morāli bankrotējusi? Un - galu galā - kas īsti notiek ar valsts īpašumu apziņu? Vai 20 gados tie ir apzināti un reģistrēti? neesmu manījis, ka kaut vienu interesētu ne konkrēti šādas, bet vismaz nozīmīgas lietas....
b
b
Es arī nepiekrītu ,kaZRP piekrāpusi savus vēlētājus un tā domā daudzi, variet kritizēt cik gribiet un jo vairāk kritizē, jo rodas pārliecība, ka kādiem ZATLERS ir ļoti neizdevīgs,neērts. ZRP ir par reformām un meklē ceļus, kā realizēt .Vieni viņi to nevar ,paies laiks un mēs sapratīsim. Beidziet ķengāt šo partiju,daudzi vēlētāji ZRP atbalsta un netic reitingiem un kāda tam šajā brīdī nozīme. Turieties, strādājiet.!
?
?
Vai , Sīmani , tu to par sevi?
Radikālis
R
Godīgi sakot, jūs vēl nevienu konkrētu reformu līdz balsošanai neesat nodevuši un arī ieviesuši. Tāpēc te nevajag plātīties!
es
e
Politiskie lūzeri būtu daudz atbilstošāks apzīmējums.
kā tad
k
kā tad jau desmit gadus- turpina būt sīka zaglīga korumpēta mazkamikadzīte
Jukums
J
Pēc sava nakts paziņojuma un vēršanās pret NA ar visādiem ierobežojuiem jūs latviešu nācijas acīs sevi norakāt iespējams pat neatgriezeniski, jo cilvekiem latviešiem radās iespaids, ka ZRP tika veidota, lai pielaistu pie varas okupantus, as tgad vac parakstus par Krievu valodu kā otru valsts valodu Latvijā. Rupji runājot piedirsāt savus vēlētājus. Tagad nav ko meklēt muļķus un mana sirds un balss turpmāk piederēs tikai NA šogad pirmo reizi, bet piedalīšos arī Visu Latvijai rikotajā gājienā, jo nācu pie pārliecības, ka lobējot krievu nācijas intereses, mēs latvieši savā zemē tiekam pazemoti, tagad niu nāks klajā ar paziņojumiem, vajadzēja domāt un savu latviešu nāciju un tās nacionālās intereses,tai skaitā par latviešu valodas nostiprināšanu satversmē, kā vienīgās val;sts valodas negrozāmību.
Jukums
J
Pārlasīju vēlreiz - nepiekrītu, ka ZRP būtu speciāli piekrāpusi vēlētājus. Jo viņi iestajas par reformām un meklē ceļus kā tās realizēt - pārējais ir taktika, atkarībā no situācijas. Domāju, ka to visi saprot.
  • 1
  • 2
Jukums
J
Šo gan ir rakstījis cits Jukums. Varbūt pārāk deklaratīvi un pat naivi, bet lielos vilcienos diezgan pareizi.
  • 1
  • 0
Sīmanis
S
Tikpat jau kā nav informācijas, kas tas tāds par veidojumu Vienotība. Ja spriež pēc viena otra tās biedra, kā Kursītes, tad tā ir varaskāra, alkatīgu cilvēku grupa, kas orientējas uz lielu naudu un savu izdevīgumu. Nav informācijas, kāpēc Zatlers pēc valsts apvēwrsuma mēģinājuma nepievienojās Vienotībai, bet veidoja kaut ko amorfu kopā ar apšaubāmas reputācijas dāmu Kukuli. Partiju uz stingriem pamatiem var izveidot kopā ar tautā pazīstamiem un reputāciju nezaudējušiem cilvēkiem. Kamikadzes izgājiens bija pašai Kukulei - domājās būt par Saeimas deputāti, bet iznāca, kas iznāca. Lai veicas Kukulei kosmētikas vai citā biznesā, bet nevajadzētu vairs iet politikā.
Kaza
K
par ministriem ir salikti nevis profesionāļi , bet partijnieki , saeimā ir atkal parādnieki, kuri cer sashēmot savu biznesu un tikt pie komensācijām, kuras par spīti visām krīzēm tikai aug un aug, vēl turi ir deputāti , kuru ievēlēšanu tie paši oligarhi sponsorēja un tā varētu turpināt , bet lai nu paliek , apnicis jau
Senais
S
Nu es ceru, ka viņa tomēr nedomāja to, kas nozīmē tulkojumā no japāņu valodas - "dievišķais vējš". Varbūt par japāņu ticējumiem, jo nevar būt, ka viņa šo vārdu lieto vulgarizēti, kā pāšnāvnieka apzīmējumu.
Senais
S
Es jau uzrakstīju citā portālā, jo tur šī atziņa nedaudz agrāk publicēta. Taču neskādē arī šeit, jo nezinu ko un vispār vai, kundze lasa. ------------------------------- Tātad, man šķiet, ka kundze nezina ko nozīmē vārds `kamikadze". Paskaidrošu - kamikadze 1. Japāņu lidotāji nāvinieki 2. pasaules kara beiguposmā; sprāgstvielām pildītas lidmašīnas viņi vadīja līdz saskarei ar mērķi. 2. Cilvēks, kas izšķīries par ārkārtīgi riskantu, neprātīgu rīcību. 3. žarg. Cilvēks, kas izpilda cita gribu. ----------------------------------------------------------------------------- Kurš punkts atbilst ZRP?
Ministry of Truth
M
Senais, ja grib, tad var. Piekrītu.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas